• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Weber -käyttäjien oma ketju

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 353
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Koska pekonijumala käski.
Onnistui erinomaisesti.

Tiilet pistettiin kun kansi ei mahtunut kiinni.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 353
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Lämmön ja ajan suhteen ei oikein oltu kartalla kun pohjilla oli jo Taliskerin Dark storm ja joku Bunna oli pitkällä.
Pois ottaessa sisälämpö taisi olla 92.

Olisi pitänyt pistää lauta folion sisään, pohja meni vähän kovaksi.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
11 871
Ikä
37
Mitenkäs hyviä nämä Weberin grillit nyt sitten ihan oikeasti on noin kestävyydeltään? Katselin tuossa, että kaasugrilleistä ainakin Spirit 2 ja Genesis 2 on 10 vuoden takuulla kaikille osille. Onko väärin oletettu, että mä voin säilyttää sitä 10 vuotta ulkona kesät talvet (hupun alla) ilman että se ruostuu puhki jostain?

Nimimerkillä kyllästynyt halpoihin puhkiruostuviin paskoihin.

Edellinen oli Mustang mikä alkoi kolmannen talven jälkeen tiputtaa osia. Sellaisia ei enää ikinä.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
827
Ei oo webereistä kokemusta ainakaan vielä, mutta sanoisin, että hupun alla, aina kondenssista kosteana, ilman tuuletusta ei mikään grilli kestä kymmentä vuotta. Ei taida joka nippeliä myöten täysrosterista grilliä kannattaa tehä, ois niin kallis ettei kukaan ostais.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
11 871
Ikä
37
Ei oo webereistä kokemusta ainakaan vielä, mutta sanoisin, että hupun alla, aina kondenssista kosteana, ilman tuuletusta ei mikään grilli kestä kymmentä vuotta.
Mä olen tästä asiasta kyllä samaa mieltä ja arvellut sitä osasyylliseksi, mutta toisaalta noi suositellaan peitettäväksi, niin tiedä sitten mikä tässä on oikea totuus. Kun siellä grillin kuvun alla on joka tapauksessa oma pieni mikroilmastonsa, oli siinä sitten huppu tai ei. Pitäisi jättää luukku raolleen ja sen jälkeen siellä onkin sitten jonkun oravan pesä.
 
Liittynyt
21.2.2017
Viestejä
428
Reilu 10 vuotta nyt Webereillä grillanut, ja nyt Spiritillä viides kausi käynnissä. Tässä omassa ainakin nuo kulmapellit polttimoiden päällä (flavorizer bars) ovat reunoilta hieman ruosteessa ja kuvun sisäpuolelta on pinnoite lähtenyt hilseilemään. Pitää nakittaa kaveria tekemään uudet pellit haponkestävästä niin luulisi kestävän.

Muutenhan tuo on päältäpäin ja muutenkin kuin uusi, vaikka ollut kesäisin ulkona ilman suojaa. Syksyllä vaan puhdistaa kunnolla ja jättää varastoon kupu auki, muuten tahtoo vähän homehtua kun kaikkea rasvaa ei saa joka paikasta pois.
 
Liittynyt
29.8.2009
Viestejä
2 987
Mitenkäs hyviä nämä Weberin grillit nyt sitten ihan oikeasti on noin kestävyydeltään?
Kaasulaitteista ei mulla ole kokemusta.

Hiilipömpeli on 5-vuotias, käyttö ympärivuotista. Ensimmäiset 2 vuotta koko lailla taivasalla, sitten talvehtitnut kodassa. Huppua ei ole käytössä.

Ruostetta ei missään.

Paras valmistajan takuu, mihin olen koskaan törmännyt. Hiiligrillin osille luvataan 5-10 vuotta. Kuten sanottu, grillin osien kanssa ei ole ollut tarvetta takuulle, mutta Weberin lisähärpäkkeiden 2 vuoden takuuta olen muutamaan kertaan joutunut hyödyntämään ja aina on tullut uutta tuotetta mukisematta. Tällä perusteella uskon, että jos tuotteen osalla on 10 vuoden takuu, se kattaa ko. komponttiin liittyvät vauriot.

Weberin yleinen laatu on toisaalta mielestäni viime vuosina laskenut.
 
Liittynyt
29.8.2009
Viestejä
2 987
Mistäs tällainen kutina? Niistä lisähärpäkkeistä?
Kaikki valmistetaan Aasiassa. Kevyempää, hötömpää, rimpulamaista (lähinnä lisävarusteet). Mutta jos takuu toimii, niin mikäpä tuossa. Mulla ruostui piippusytytin puhki kuukauden päälle 2 vuodessa eli takuun loputtua. Sain uuden mukisematta tilalle, mutta samalla pidän kyllä tuotetta äärimmäisen huonolaatuisena tai valmistusmateraali on tarkoitukseen väärä.
 
Ylös