- Liittynyt
- 29.8.2009
- Viestejä
- 4 531
Onneksi joku jaksaa, niin voi ihastella muiden tuloksia. Ei vaan, nyt on ollut taas useampi viikko hiljaista grillin suhteen.
Briskettiä pitäisi taas parin viikon päästä testailla. Viimeksi tuli niin kammottavaa, että oksat pois.
Osasyy epäonnistumiseen saattaa olla väärä anturi. Possunniskaa kun aloin männä päivänä tekemään, niin ulkolämpötila oli 12. Mittari näytti 30. Otin näppiotteen anturista ja älykone ilmoitti, että ruumiinlämpö on 51.
Kävin laatikolla ja otin toisen anturin, ja johan alkoi näyttää älykkäämpiä lukuja. Käytän nykyään vanhaa Weberin mittaria ja anturi oli iGrill2:sta. Plugi sopii jakkiin, mutta laitteen säädöt tai anturin materiaali eivät ole samat. Tuli tämäkin "opittua" kantapään kautta.
Jotain uuttakin täytyisi jossain vaiheessa kokeilla. Isoja häränhäntiä testasin jossain vaiheessa. Lämpö oli 110-120 ja tein versiot 5, 6, 7, 8, 9 ja 10 tuntia. Viimeinen oli paras. Hauska napsimisruoka, mutta maultaan todella raskas, yhden pystyi syömään, muttei enempää.
Vihannesjutuista en oikein ole löytänyt mitään maistuvaa, ihan OK, mutta haluaisin parempaa. Muutaman kerran olen yrittänyt tehdä porkkanoita, mutta niistä on aina tullut tosi kitkeriä.