- Liittynyt
- 30.5.2018
- Viestejä
- 313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei tarvitse vaihtaa bodaustreeniin.Oon enimmäkseen treenanut voimaa/perusvoimaa, jos haluais alkaa pudottaa rasvoja tuossa 2-3kk päästä niin kannataisiko ennen sitä ottaa bodytreeniä hulluna? Maha on päässyt jo melko isoksi.
Pääasiassa tavoite kasvattaa voimatasoja, mutta mietin että jos ei oo treenannut bodya vuosiin niin kannataisiko sellainen jakso ottaa ennen dieettiä?
Älä käytä ominpäin. Taudin hoidossa voidaan käyttää pieniannoksista tiatsididiureettia, mutta näiden kanssa pitää etenkin alkuun seurata labroja (lähinnä kaliumtasoja) jne eli ei oikein suju ominpäin. Haittaa voi vähän ollakin kovaa treeniä ajatellen. Näitä lääkkeitä ei toisaalta edes saa ilman reseptiä. Näiden tehokaan ei toisaalta ole kaikilla kovin hyvä edes tällä indikaatiolla.En oikein keksinyt oikeeta osiota mihin kirjoittaa niin päädyin tähän yleiseen osioon. Eli mulla on syksyllä todettu Menieren tauti ja siinä suositellaan yhtenä "ehkäisevänä" toimenpiteenä alkaa välttelemään suolaa. Eli jos mahdollista niin valita vähäsuolaisia ja/tai sydänmerkittyjä tuotteita yms. Kuulema vaikuttaa myös sisäkorvan nesteisiin mistä kyseinen tauti saa vauhtia. Suolaa on nyt koitettu vähentää juurikin ostoskorin kautta, mutta fyssari juuri sanoi että eräs hänen meniereä sairastava asiakas oli myös lääkärin suosituksesta aloittanut nesteenpoistolääkityksen.
Lähinnä kysymykseni kai on että onko mitään järkeä alkaa erikseen vetämään nesteenpoistolääkitystä ja kuitenkin kreatiinia yms. Eli jos saleilun idea on nimenomaan saada mahdollisimman paljon ravinteita/nesteitä liikkumaan lihaksissa ja toimittaa sinne kasvuaineita yms yms, niin onko nesteenpoistolääkityksestä mahdollisesti harrastuksen kannalta isosti haittaa? Mulle ei vielä kyseistä lääkitystä ole määrätty mutta saahan sitä ilman reseptiäkin.
Eli vielä lyhyemmin. Nesteenpoistolääkitys ja Bodaus, huono yhdistelmä?
Tossa tulee jotenkin ihmeesti seinä vastaan aivan yhtäkkiä, ei silleen , että voimat hiipuis pikkuhiljaa. Tuon testin tulos kuulemma on huono jos on alaselkä kipuja ja pitää paikkansa minunkin tapauksessaHeikko staattinen voima ja kestävyys ko. liikkeessä. Ei tuolla maastavedon kanssa oo juuri tekemistä. Toi kehittyy treenillä kyllä suht nopeesti, jos perusvoimataso on hyvä.
View: https://youtu.be/OhG3IF9li4M?feature=shared
mistäköhän johtuu , että tässä testissä tulos on ihan sysipaska ? minuutti tekee tiukkaa. Kai se on sitten heikot lihakset vaikka Mave on intermediate tasoa luulis tossa aika paljon samoja lihaksia käytössä olevan kuin mavessa. Voiskohan johtua jostakin lihaskireyksistä ? takareidethän mulla on aina jumissa ja alaselkä.
Perustin ton väitteen ihan sille, että mave tai joku kyykky on vaan yks tietty liike, eikä ne takaa että sun persees on pätevä kaikessa. Esim. hyvin monissa keskikropan liikkeissä(vaikka voimapyörässä) näkee todella usein saleilla, että porukalla on aivan hukassa kehon paineistaminen. Joka on pretty much olennaisin juttu koko hommassa, jos meinaa pitää ryhdin. Hyvän hapenoton ohella. Ja perseen ''aktivointi'' for a lack of a better term, kyl hyvin olennainen tekijä tossa paineistamisessa. ''Purista perseellä''=kerranki slogani, jossa on imo jopa järkeä.Jos maastaveto on hyvä, pakarat ei voi olla heikot. Ja ne toki aktivoituu automaattisesti sekä maastavedossa että tuossa kyseessä olevassa pidossa ilman muita "aktivointiliikkeitä".
Semmoset kummarihimputtelut jne, mitä jotkut tekee ennen varsinaista punttitreeniä on oikeesti paljon huonompia aktivoimaan pakaralihasta, kuin se pääliike, esim mave tai kyykky.
Täh. Totta kai on, ihan sama merkitys ku kyykätessä/mavettaessa. Eikö hapenotto oo aika perus, arkitermi täs yhteydessä? Paineistamista turha ylimiettiä, mut lyhyesti: hyvät hapet, & ihan vaikka päästä varpaisiin asti kireenä, tiukkana=helpottaa huomattavasti erilaisia jäkitysasentoja jne. Perse liitoksissa koko alakroppaan, & selkään.Hapenottokyvyllä ei oo mitään merkitystä voimapyörän tekemisessä. Ei kyllä nyt myöskään ajatusta, mitä tuo paineistaminen tarkoittaa. Keskivartalo- ja vatsaontelopaineen luomista mahdollisesti ja siinä ei pakaroilla ole osuutta.
Joo tajusin mitä meinasit, mut rikoit mun sanavaraston. En keksi mitään kasuaalimpaa termiä tolle, ilman että tarvii alkaa viljeleen jtn intra-abdominaalisuuksia lol. Monissa coreliikkeeissä, joissa failure/formin hajoilu tarkottaa sitä, että selkä vääntyy notkolle, väittäisin että tuo pakaran aktivointi on erittäin hyödyllistä. Toi selänojennus pito ei suoranaisesti täytä kriteeriä, mut voimapyörä seisten on täydellinen esimerkki imo, koska vaatii ihan reippaasti kaikkea mitä aiemmin mainitsin. Tota näkee usein silleen tehtynä, että porukka vaan rysähtää tietyssä kohtaa alas, koska ei oo voimaa pitää rankaa kasassa. Ja vaikka olis voimaa, ni lähetään tekeen ihan liian veltosti, eikä osata aktivoida oikeita lihaksia. Ite pyrin vääntämään ruhoani PPT/hollow bodyyn, joka boostaa mun tehoja about 300% välittömästi VS jos pyrkisin vaan pitään rankaa täysin neutraalina. Tolla ryhdillä tulee käytännössä sama maksimaalinen supistus, minkä saavuttaa vaikka hip thrustissa. Ns. epäluonnollinen ryhti ihmiselle, mut tietyissä liikkeissä erittäin hyödyllinen mekanismi.Hapen= ilman ottaminen sisään on kyllä aivan eri asia kuin hapenottokyky. Hapenottoa vastaava termi vois olla ihan vaikka sisäänhengittäminen. Eli varmaan sitä tarkotat, etkä kestävyysurheilun suorituskykyyn liittyviä juttuja. Ei kyykyssä jne keuhkoja kuitenkaan täyteen vedetä tms.
Erilaisia mielikuvia kaikenlaisista treeniliikkeissä mukana olevista seikoista voi kukin viljellä halunsa mukaan, mutta eri asia on, onko niillä mitään tekemistä varsinaisen lihastyön kanssa.