- Liittynyt
- 22.2.2016
- Viestejä
- 717
Niinpä ; )), kiitos vinkistä!eikös siinä oo helppo tehdä nurinpäin reeniä? romua nilkkoihin köydellä ja siitä vaan ylös.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Niinpä ; )), kiitos vinkistä!eikös siinä oo helppo tehdä nurinpäin reeniä? romua nilkkoihin köydellä ja siitä vaan ylös.
Olisiko siis mahdollista vaikka samassa reenissä raakakyykkyjen jälkeen ottaa räteillä, ja viikon toisessa reenissä sama uudelleen mutta nopeuspainotteisesti? Eli käyttäisi periaatteessa ylikuormitusvälineenä raakakyykylleriippuu millanen kisa on tulossa. jos ei oo kisaa, sitten voi kyl samaanki aikaan, mutta riippuu paljon siitäki, millanen ero noissa on. tuskin seuraavalla viikolla kauheen hyvin rättimaksimi vielä irtoo, ellei niillä oo treenannu yhtään. käyttäsin treeneissä rinnakkain kumpaaki tyyliä, jolloin ois helpompaa suht nopeesti saada sitä irtiottoo testiin.
Jos kerran ylipainoa on ja kunto heikko, niin niihin ensin korjaus. Ja liiat suolat pois ruokavaliosta. Noilla tippuu paineet varmasti enemmän tai vähemmän. Loppu sitten lääkkeillä kuntoon. Kyllä sen jälkeen voi ihan täysiä treenata, jos muuten terve olet.
Kiitos tsempeistä! Vähän sellanen olo, että bileet on ohi ja kai ne tietyssä mielessä nyt on. Elintavat eivät todellakaan ole olleet parhaat mahdolliset.Tuskinpa tuossa vielä tarvii kovia nostoja lopullisesti lopettaa. Kun verenpaine saadaan kuriin, lienee taas ihan ok nostella painojakin kovaa. Ja asialle tietty mahtaa mitään: vaikkapa just sauvakävelyllä ja kuntopiirillä sekä tietysti ruokavaliomuutoksilla (erityisesti suolaa vähentämällä) ja mahdollisella lääkityksellä saadaan varmasti hyviä tuloksia.
Sitähän toi JTO on koko ajan sanonut. Ja sanoohan sen nyt järkikin, että pelkkä liikenopeus ei merkkaa juuri missään tilanteessa yhtään mitään. Muutenhan noi kannattais tehdä harjanvarrella, kuten JTO osuvasti mainitsi.Tästähän on ollut ihan tutkimuksia, joissa on todettu että se nostajan ajatus ja keskittyminen mahdollisimman nopeaan nostoon noston aikana on olennaisempi kuin toteutunut liikenopeus.