Tuli taas suurelle gurulle kysymys:
Toivottavasti otat sepustuksestani selvää. Ideana olisi virittää penkkiohjelmaa hiukan uuteen uskoon. Edellinen jakso on ollut Smolovin oppeihin perustuvaa voluumitreenailua. Otin kovan jakson jälkeen salienkaksi 172,5. Alunperin tarkoituksena oli jatkaa ohjelmaa vielä 6-7 viikkoa hyvinkin perinteisellä 4x3 --> 5x5 jaksolla, mutta mutta
Näyttäisi taas ajanpuute iskevän töiden jatkuessa ja penkkailu 3x viikossa jää ikävä kyllä haaveeksi liian monella viikolla. Eli remonttiahan treeni kaipaa ja vaikka kuinka olen itse mieltynyt korkeampaan frekvenssiin niin joutunen taipumaan kahteen penkkitreeniin viikko. Aikani opiskeltuani treenijuttuja ja analysoituani heikkoja kohtia päädyin ideaan WSB-pohjaisesta treenisysteemistä. Heikkoja kohtia tällä hetkell ovat kuorman siirtyminen rinnalta ojentajille ja jossain määrin rinnalta lähtö sekä ehdottomasti nopeus, jota ei ole tullut treenattua aikoihin. Ojentajat tuppaavat menevän helpoiten ylikuntoon noissa voluumikikkailuissa.
Eli kaavailuissa oli tälläistä.
ME-päivä
1. Lattiapenkki kapealla, apuliikkeenä stoppipenkki
2. lattiapenkki keskileveällä, apuliikkeenä penkki
3. penkki, apuliikkenä stopit tuon jumikohdan ympärillä
4. Kevyt treeni
5. Lankkupenkki tuon jumikohdassa / sen alla eli 2-3 lankkua, apuna normipenkki
6. Penkki, apuna vinopena
7. Lankkupenkki tuon jumikohdassa / sen yläpuolella eli 2-3 lankkua, apuna normipenkki stopeilla
8. kevennys taas.
SE päivä
Tarkoituksena oli pitää nopeusliikkeenä normipenkkiä eri oteleveyksillä kun, mutta hiukan suuremmilla raudoilla kuin WSB:ssä eli 60-70%. Kuvittelin lukeneeni jostain, että raw-penkkaajan olisi hyvä nostaa prosentteja hiukan niistä 50% lukemista. Olisiko iloa ottaa nopeustreenejä stopeilla?
Apuliikkeinä enempi selkää ja olkapäille lähinnä takaosastoa ja korkeintaa kevyesti sivuosastoa. Ojentajille jos jotain teen, niin palauttavaa pumppailua.
Miltäs vaikuttaa? Kehitysehdotuksia?
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!