Ketoosidieetti

Miksi bulkata hiilareilla kun saman voi tehdä helpommin rasvoilla ?

Kai se tarkoitus on sitten kerätä nestettä kroppaan, jotta se paino nousisi. Kehityksen mittarina sitä ei kuitenkaan kannata pitää! :)

Ehkä joillekin toimii ja toisille taas ei. Mulle ei toimi. Viimeksi nyt kesällä kokeilin hakea massaa/nousua sarjapainoihin vähillä hiilareilla (alle 50g per päivä), mutta ei pelittänyt. Ei minkään näköistä nousua sarjapainoissa 1,5kk aikana.
 
Vetääkös kuinka moni "näppituntumalla" kaloreita, eli syödään kun on nälkä?
 
Vetääkös kuinka moni "näppituntumalla" kaloreita, eli syödään kun on nälkä?
Mää ainaski. Elän siinä uskossa että kroppa osaa kommunikoida tarpeensa. Siis varsinkin ketoosidieetillä. Suuret hiilarimäärät ja niiden aiheuttama insuliinivuoristorata kun yleensä sössii nälänhallinnan totaalisesti.
 
Miten paino on laskenu? Itellä tekis kanssa mieli alkaa tolla tapaa syömään kahden viikon sairastelu/läskeily-rumban jälkeen, kun ei kaloreiden laskeminen nappaa... Välillä jää nälkä, välillä taas ei ruokaa tahdo upota läheskään tarpeeksi:jahas:
 
Ehkä joillekin toimii ja toisille taas ei. Mulle ei toimi. Viimeksi nyt kesällä kokeilin hakea massaa/nousua sarjapainoihin vähillä hiilareilla (alle 50g per päivä), mutta ei pelittänyt. Ei minkään näköistä nousua sarjapainoissa 1,5kk aikana.

Rohkenen epäillä, että syyt on muualla kuin hiilareissa! :)
 
Ketoosidieetti alkoi kyllästyttää ja tuli hinku saada välillä doupata hiilareilla, vetää rahkasörsseleitä ja elää muutenkin tutummaksi tullutta "puntti-laifstailia". Eli jos nyt menisi vähän aikaa perusdieetillä safkojen valikointiin, välipalapohjaiseen ruokailuun ja runsaaseen kuitumäärään nojaten, karsien läskejä vähän rauhallisemmin (ja toivon mukaan kartuttaen hihan täytettä vähän ripeämmin).

Jossain vaiheessa todennäköisesti iskee taas himo saada painoa nopeasti alas, ja silloin on aika vetää "ässä hihasta" ja mennä taas ketoosille.
 
Mullaki alkanu tökkimään pahemman kerran ketoosidietti, vaikka syklisellä mennäänkin. Olen pidentänyt tankkaus väliä 10päivän mittaiseks ja tänää/huomenna viimeinen tankkaus ennen lopetusta, lopettaa ajattelin 30.9. Laskeskelin että lepopäiviä on jäljellä 3, salitunteja ~9h, aerobista ~7½h, 1500-2000kcal päivässä. Paino tullu 14 viimeisen päivän aikana 3.4kg alas, eli 76.6, tavoite olis 73kg, jolloinka rasvat olis jossain 4-6% nurkilla. :whip:
 
Mullaki alkanu tökkimään pahemman kerran ketoosidietti, vaikka syklisellä mennäänkin. Olen pidentänyt tankkaus väliä 10päivän mittaiseks ja tänää/huomenna viimeinen tankkaus ennen lopetusta, lopettaa ajattelin 30.9. Laskeskelin että lepopäiviä on jäljellä 3, salitunteja ~9h, aerobista ~7½h, 1500-2000kcal päivässä. Paino tullu 14 viimeisen päivän aikana 3.4kg alas, eli 76.6, tavoite olis 73kg, jolloinka rasvat olis jossain 4-6% nurkilla. :whip:


No tuossa ollaankin jo niin kireässä kunnossa, että oli dieetti mikä hyvänsä alkaa kroppa taistella kyllä jo aika lailla vastaan.
 

Pure Creatine 300 g -25%

Puhdaslaatuinen kreatiinimonohydraatti

14,90€
Juu, vedin tossa ilman mitään ongelmia kolmisen viikkoa putkeen 1500kcal, kuitenkin liikunnan määrä oli aika jäätävä eikä ollu mitään ongelmia. Nyt on huomannu et oikeesti ei meinaa edes ketoosilla jaksaa, jatkuvaa palelua, nälän tunne on iltasin varsinki todella paha, unta on vaikea saada, aineenvaihdunta on aika jumissa. Sen takia en välttämättä pääse tavoitepainoon asti, koska on pakko ottaa noita 2000kcal päiviä, et saa kropan toimimaan ja pääsee kyseisistä oireista eroon. Mullaki sen verran raskas "duuni", et ollaan abouttiarallaa 1500kcal miinuksella liikuntapäivisin(varmasti palaa kyllä lihastakin näillä miinuksilla, ja painonpudotustahdilla). :(
 
Onko kukaan tehnyt clarified butteria (en tiedä suomenkielistä vastinetta)? Eli siis voita tavallaan tislataan, kuumennetaan ja valutetaan kankaan läpi. Voiko sen tehdä ihan tavallisesta meijerivoista?
e: kulkee myös nimellä Ghee
 
ladybird sanoi:
Onko kukaan tehnyt clarified butteria (en tiedä suomenkielistä vastinetta)? Eli siis voita tavallaan tislataan, kuumennetaan ja valutetaan kankaan läpi. Voiko sen tehdä ihan tavallisesta meijerivoista?
e: kulkee myös nimellä Ghee
En ole tehnyt. Intiassa tuota gheetä käytetään todella paljon "leivän" päällä. Chapatit, naanit, parantat ja yms. päälystetään melkein aina gheellä. Maku on erinomainen ja tuolla päin mooilmoo myydään ihan isoissa bokseissa.
 
Ehkä joillekin toimii ja toisille taas ei. Mulle ei toimi. Viimeksi nyt kesällä kokeilin hakea massaa/nousua sarjapainoihin vähillä hiilareilla (alle 50g per päivä), mutta ei pelittänyt. Ei minkään näköistä nousua sarjapainoissa 1,5kk aikana.

Rohkenen epäillä, että syyt on muualla kuin hiilareissa! :)

No ainahan sitä eppäillä soppii :) Itsellä nyt kuitenkin nuo tulokset nousee paremmin, kun on hiilaria koneessa, joten sillä menetelmällä mennään massakaudella. Tokihan siinä kertyy sitä pientä pöhöä, mutta siitä päästään sitten taas eroon ketojaksolla.
 
Onko kukaan tehnyt clarified butteria (en tiedä suomenkielistä vastinetta)? Eli siis voita tavallaan tislataan, kuumennetaan ja valutetaan kankaan läpi. Voiko sen tehdä ihan tavallisesta meijerivoista?
e: kulkee myös nimellä Ghee

Käsittääkseni kyseessä on kirkastettu voi. Kirkastettua voita saadaan, kun tavallisesta voista erotetaan hera pois :eek: Eli sitä voi tehdä meijerivoista.

Ohje: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/35852/Kirkastettu voi
 
No ainahan sitä eppäillä soppii :) Itsellä nyt kuitenkin nuo tulokset nousee paremmin, kun on hiilaria koneessa, joten sillä menetelmällä mennään massakaudella. Tokihan siinä kertyy sitä pientä pöhöä, mutta siitä päästään sitten taas eroon ketojaksolla.

Kannattanee muistaa, että treenipainot eivät suinkaan nouse ikuisesti tasaiseen tahtiin oli koneessa sitten rasvaa tai hiilaria energiana.

Mun mielestä rasvabulkauksen puolesta puhuu lähinnä se, että pysytään koko ajan siistimmässä kunnossa eikä lihaksia kuluttavia diettejä tavallinen tallaaja edes tarvitse...

Ja muuten se on vielä terveellisempääkin. :)
 
En ole tehnyt. Intiassa tuota gheetä käytetään todella paljon "leivän" päällä. Chapatit, naanit, parantat ja yms. päälystetään melkein aina gheellä. Maku on erinomainen ja tuolla päin mooilmoo myydään ihan isoissa bokseissa.
Käsittääkseni kyseessä on kirkastettu voi. Kirkastettua voita saadaan, kun tavallisesta voista erotetaan hera pois :eek: Eli sitä voi tehdä meijerivoista.

Ohje: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/35852/Kirkastettu voi

Joo ja se on lisäksi todella terveellistä ja siinä on juuri optimaalisin rasvahappokoostumus ihmisen elimistön hyödynnettäväksi. Löysin tällaisen videopätkän juutuubista: http://www.youtube.com/watch?v=dGBI4IKL58g Kokeilin, mutta onnistuin käräyttämään voin :( Uusi yritys kunhan käyn kaupassa seuraavan kerran voita ostamassa.
 
Onko täällä joku tai jotkut jo bulkkaamassa vhh/keto -tyylisesti rasvapainotteisesti? Mitenkä menee salilla ja sillä viisiin?
 
Hiilaritankkailin eilen ensimmäisen kerran kuukauteen ja täytyy sanoa, et hiilarit on ihan yliarvostettuja. Ostin Heselta gluteenittoman aterian ja se hampurilainen oli kuiva. Kaivoin piffin rehuineen välistä ja vetelin ne naamariin ranskalaisten kera. Litran jätskipaketista meni 1/3. Se oli ällömakeeta. Kumpaakin ilman voi elää loistavasti. Äiteen omenatoscapiirakka veteli voiton hiilareista ja sitä söinkin antaumuksella. Näillä näkymin taidan pitää hiilaritankkauspäivän kerran kuussa, tilipäivänä. Ens kerralla meen tankkailemaan jonnekkin ravinteliin jotain tankkailun arvoista. Muistin et hampurilainen maistuu taivaalliselta, mut eipäs maistunutkaan, oudolta vaan ja huono olo tuli hiilarihumalasta. Nyt jo onneks parempi. Mut nyt on onneks se väsymys poissa, mikä mua vaivas pari viikkoa.
 
Muistin et hampurilainen maistuu taivaalliselta, mut eipäs maistunutkaan, oudolta vaan ja huono olo tuli hiilarihumalasta. Nyt jo onneks parempi. Mut nyt on onneks se väsymys poissa, mikä mua vaivas pari viikkoa.

Mulla on käynyt sama juttu monien hiilarien kanssa, etenkin kaikki mäkkipaskat yms. Muistin, et ranskalaiset ja McFeast on ihan sairaan hyviä, mutta viimeksi syödessäni ne oli suuria pettymyksiä ja parin ekan haukun jälkeen vielä ällömpiä. Pizzakaan ei oo musta enää niin erikoista, itse tehtynä parempaa. Irtokarkit ja suklaa on tietty edelleen hyviä, mutta kärsineet jonkinlaisen inflaation (tosi keinotekoisen makuisia).

Pitäs ite vaan vääntää kaikki herkut, niin sais hyvää; kvinoapuuroa marjoilla, marjapiirakkaa, makaronilaatikkoa jne. :kuola: Kisojen ja dieetin jälkeistä aikaa odotellessa...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom