Hyvät iltapäivät kaikille!
Nyt kun inttikin alkaa olemaan jo pikkuhiljaa ohi ja läskiä on palanut mukavasti niin ajattelin jatkaa tätä valtion tarjoamaa diettiä vielä intin jälkeenkin. Eli tarkoituksena olis vetästä vielä ketoosidiettiä muutama viikko tosta tammikuun alusta. Muutama asia on vaan alkanut vähän mietityttämään:
- Rasvan määrä? Syötävän rasvan määrä tuntuu tietämättömästä aika hurjalta mitä porukka mussuttaa päivittäin. Eli rasvaahan pitäs siis vissiin aika paljon syödä että koko ketoosidietti onnistuu, mutta onko siihen joku tietty määrä mitä pitää syödä? Kultainen keskitie?
- Suolan määrä? Suolaahan tulee syötyä kans aika paljon varsinkin jos jotain metwurstia/salamia tykkää syödä päivittäin. Tarkentavana kysymyksenä - onko suurista määristä haittaa suolaa haittaa (esim. jos päivittäin tykkää syödä vaikka salamia)?
- Kasvikset? Kasviksia tykkään syödä paljon päivittäin, mutta niissähän on tietysti sitä hiilihydraattia. Saa vissiin aika paljon vihreetä puputtaa, että tulee se 20-30g/päivä hiilihydraattia täyteen?
- Vatsan toiminta? Herkkävatsainen kun olen niin tuo mahan toiminta vähän mietityttää. Millä tavalla jengi on pitänyt mahan toiminnasta huolta ketoosissa? Pieni määrä pellavansiemeniä esim.?
Tässä oli nyt muutaman kysymys mitä tuli mieleen, että jos joku viitsisi ottaa kantaa?
Ruokahan taitaa olla aika yksitoikkoista, mutta kait niitä reseptejä jostain löytyy? Onko ketään kuka on ottanut ketoosiruokavalion ihan elämäntavaksi?
- HemmoX