RAW-penkki

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
En epäillytkään mitään suurempaa salaliittoa voimailijoiden parissa. Lähinnä mietin, että onko testit täysin samat joka maassa? Itselläni ei ole hajuakaan miten homma toimii. Ihmettelen vaan, että miksi Suomessa on niin paljon testejä ja vähän käryjä vs. muu maailma. Tuntuu kummalliselta. Vai onko IPF nostoa hirveästi muissa maissa? Esim. Saksa.
 
Käytännössähän se on niin, että kansainvälisissä kilpailuissa WADA hoitaa testauksen. Kuitenkin kansallisissa kisoissa ja harjoituskaudella testit tehdään jokaisen maan oman antidopingjärjestön toimesta(Suomessa ADT), jotka toimivat WADAn sääntöjen ja ohjeistuksen mukaisesti sen alaisuudessa. Sama on esimerkiksi yleisurheilussa ja muissakin lajeissa, että esimerkiksi Aasian maiden urheilijoita ei käytännössä testata lähes lainkaan, muutakuin kansainvälisten kilpailujen yhteydessä. IPF:n alaisia lajiliittoja taitaa toimia ainakin parissakymmenessä maassa, ja Saksa taitaa nostajamäärältään esimerkiksi olla suurimmasta päästä. Itäblokissahan on myös nostajia moninverroin Suomeen nähden, mutta testejä ei oman maan sisällä käytännössä lähes lainkaan.

Suomessahan kansallisia testejä on erittäin paljon voimanostossa sen takia, että voimanostoliitto tilaa todella paljon testejä adt:ltä. Liitto haluaa varmistua, että esim. maajoukkueeseen otettavia urheilijoita on testattu ennen arvokisoja säännöllisesti, jottei tulisi yllätyksiä sitten kisoissa. Samaten käytännössä jos olet SM-kisoissa top3 tai nostat SE-tuloksen niin todennäköisesti joudut testiin. Suurin osa liiton budjetista taitaa mennä juuri dopingtestaukseen. Mitäs se yksi virtsatesti maksaa, muistelen 1000-2000e välissä se oli. Kyllähän voimanostoliitto yrittää puhdistaa tuota lajia ja panostus antidopingiin on kova, mutta se nyt ei valitettavasti kansallisella tasolla tule riittämään. Sama linja pitäisi olla kaikissa IPF:n alaisissa valtioissa.

Korjatkoon joku, jos olen väärässä.
 
IPF:n alaisia lajiliittoja taitaa toimia ainakin parissakymmenessä maassa

Lähemmäs sadassa maassa on oikea luku.

Suomessahan kansallisia testejä on erittäin paljon voimanostossa sen takia, että voimanostoliitto tilaa todella paljon testejä adt:ltä.
Ei voimanostoliitto tilaa kun muutaman testin vuodessa. ADT päättää itse mitä lajeja testaavat minkäkin verran.

Mitäs se yksi virtsatesti maksaa, muistelen 1000-2000e välissä se oli.

500 euroa noin suunnilleen.

Tuo edellisen sivun listahan ei kerro yhtään mitään siitä syystä että se on tilanne 13.3 mennessä ja nuo testaustilastot vaaditaan jäsenmailta 31.3. mennessä. Katellaan sitten kun se lopullinen lista on julki missä on testattu ja missä ei. Venäjällä oli viime vuonna tehty paljon enemmän testejä kuin Suomessa. Käryjä tais olla joku 20-25 jos en väärin muista.
 
500 euroa noin suunnilleen.

Vuonna 2004 oli tasan 600euroa dopingtestin hinta, jouduin sen tuolloin itse maksamaan mikäli halusin ME:n omiin nimiin :)
 
Mendy 644 ekalla onnistuneesti. Näytti painavalta, tosin jo noston alkuvaiheessa näytti olevan hieman epätasapainossa koko touhu.
Toisella yritti ennätystä, 716, eikä ollut lähelläkään. Nousi senttejä rinnasta, jonka jälkeen näytti loukanneen itsensä...
Pakko tosin antaa kredittiä miehelle, kun vieläkin on tollaisessa kunnossa että about 660 (arvaus) voi nousta tänä päivänäkin.
Nyt on kyl pakko mennä nukkuu.
 
Stan Efferding otti ilmeisesti 270 kg kolmannellaan, stoppi oli tosin luokkaa touch and go. Brandon Lilly näytti siltä että loukkasi olkapäänsä kolmannella nostolla.
 
Eli ei ole efferdingin penkkipunnerrus mihinkään kehittynyt. Onkohan miehellä tiukkaa päästä tohon -125kg sarjaan, ja sen takia ei halua massaa ottaa enempää kisaan? Paljonko lie punnituspaino nyt ollut??? Melko kireessä kunnossa toi nimittäin on aina voimanostossakin.
 
On varmaankin tiukkaa päästä tohon painoon, veikkaan. Olisko painanut just 274.8lbs tai jotain, heh.
Veti sitten 837lbs maastavedon, eli pääsi tohon 2300 mikä oli tavoite.
 
Back
Ylös Bottom