- Liittynyt
- 20.8.2006
- Viestejä
- 17 775
Menu noin suurin piirtein sitten ideoitu:
- Alkuruoka: Hupen kermainen kanttarellikeitto
- Pääruoka: hiiligrillattu entrecote, bearnaisekastike, perunaa jossain muodossa ja joku kasvislisuke
- Jälkiruoka: mansikkakakku oman maan mansikoista
Kunhan mutuilen, ja makuasioitahan nämä... mutta! Itse en laittaisi tuota kanttarellikeittoa alkuruoaksi. Olen itse tehnyt (en tuolla samalla ohjeella, mutta ei kanttarelleista ja kermasta pahaa ole mahdollista tehdäkään) vähän samantapaisen menyyn jossa kanttarellikeitto oli alkuruokana ja pääruokaan kuului bearnaisekastike. Bearnaisekastike oli kyllä helvetin hyvää, mutta jotenkin ei alkuruoan jälkeen sen kermaisen kanttarelliorgasmin jälkeen lihan kanssa tarjottu bearnaise tehnyt kyllä mitään säväystä. Mietin aterian jälkeen, että olis pitäny tehdä niistä sienistä kastike sille lihalle ja tehdä alkuruoaksi jotain muuta :D