Kiva kun vähän porukka vaivautuu jakaan kokemuksia ja näkemyksiä
Tässä pari vähän objektiivisempaa sivua, vaikka aika kaukana mistään tieteellisestä tekstistä:
Exhibit A
Exhibit B
Tuola tulee esiin esimerkiksi juuri se, että vatsan bakteerikannan pitäs kyetä pilkkomaan raa'an lihan bakteerit, ja raa'assa lihassa on entsyymejä jotka auttavat pilkkomaan ruokaa, kun taas kuumentaessa ne entsyymit delaa jne.
Toinen interestink juttu on että kauheasti tuntuu olevan ristiinväittelyä tuosta "complex proteins" hommasta, että jotkut prodet eivät ole niin helposti pilkottavissa raa'assa ruoassa.
Sitten tietenki se olennaisin: Vaikka miten välttelee huonolaatusta safkaa ja ostaa luomua ja syö saman tien, niin se lapamato.. Ja heisimato.. Kiva sitten vedellä kallista luomusafkaa kun puolet menee vuokralaiselle. Matokuurikaan ei mikään ihan ilmanen ole (n 30e lääkkeet lapamadolle ja heisimadolle pl. tutkimuksissa käynti).
Kumpihan se on pienempi paha, se kuumentaminen ja toksifikaatio vai raakana vetäminen ja maunomatoset?
Tässä pari vähän objektiivisempaa sivua, vaikka aika kaukana mistään tieteellisestä tekstistä:
Exhibit A
Exhibit B
Tuola tulee esiin esimerkiksi juuri se, että vatsan bakteerikannan pitäs kyetä pilkkomaan raa'an lihan bakteerit, ja raa'assa lihassa on entsyymejä jotka auttavat pilkkomaan ruokaa, kun taas kuumentaessa ne entsyymit delaa jne.
Toinen interestink juttu on että kauheasti tuntuu olevan ristiinväittelyä tuosta "complex proteins" hommasta, että jotkut prodet eivät ole niin helposti pilkottavissa raa'assa ruoassa.
Sitten tietenki se olennaisin: Vaikka miten välttelee huonolaatusta safkaa ja ostaa luomua ja syö saman tien, niin se lapamato.. Ja heisimato.. Kiva sitten vedellä kallista luomusafkaa kun puolet menee vuokralaiselle. Matokuurikaan ei mikään ihan ilmanen ole (n 30e lääkkeet lapamadolle ja heisimadolle pl. tutkimuksissa käynti).
Kumpihan se on pienempi paha, se kuumentaminen ja toksifikaatio vai raakana vetäminen ja maunomatoset?