Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hanki iso fileköntti lohta ja laita se paistinpannulle nahkapuoli alaspäin. Pane levy kuumenemaan miedolle lämmölle, ettei kala kärähdä. Hiero pintaan vähän suolaa ja muita mausteita. Nypi isot ruodot pois pihdeillä. Ne löytyvät helposti. Sitten vaan laitat kannen päälle ja siirryt kirjoittelemaan Pakkotoistoon juttuja tai jotain muuta, jos on parempaakin tekemistä. Aikansa pannussa sihistyään ja tiristyään kala on valmis. Nauti se vaikka vihreän salaatin kanssa. Täytä masu kunnolla, ettei jää nälkä.Massa-Masa sanoi:Sanokaas mulle jotain kohtuu helppotekosta lihaa mitä voi syödä tonnikalan "korvikkeena"? ei vaan mene enää tonnikalat alas...
Niriste sanoi:* Tonnikalateoria: Aerobisen treenin jälkeen läskin poltto jatkuu jonkin aikaa, mikäli sitä ei katkaista hiilihydraattipalautuksella. Mutta koska jotain ravintoa on hyvä treenin jälkeen popsia, hyvät rasvat ja proteiinit kelpaavat. Koska tonnikala öljyssä on halpaa ja sen sisältämät rasvat ovat notkeita kala- ja kasvisöljyjä, tonnikala on luonteva ja helppo vaihtoehto.
Hei,
Kaikissa Rainbow tonnikalasäilykkeissä käytetään auringonkukkaöljyä.
Ystävällisin terveisin,
Inex kuluttajapalautteet
Vai että on huonoa?Hoku sanoi:Tonnikalan purkkiöljy on huonoa rasvaa. Se on pahaksi sulle.
Verrattuna mihin tahansa parempaan öljyyn.Niriste sanoi:Vai että on huonoa?
Mihin verrattuna?
Ai jaa, että oikein syvältä.ShoGun1966 sanoi:Verrattuna mihin tahansa parempaan öljyyn.
Kuten tuossa edellä joku kertoi, esim. Rainbow-tonnikaloissa käytetään auringonkukkaöljyä, joka rasvahappoprofiililtaan on varsin syvältä.
Huono vertaus. Säilyketonnikalastahan tässä ketjussa oli kysymys, eikä kananmunista. Ja säilyketonnikalaa saa paljon paremmissakin öljyissä kuin auringonkukkaöljyssä.Niriste sanoi:Jos tonnikalan vaihtoehtona on esimerkiksi paistettu kananmuna
Niriste sanoi:Vai että on huonoa?
Mihin verrattuna?
winnie the poo sanoi:Eli kuumentaminen aiheuttaa rasvojen pelkistymisen tyydyttyneiksi rasvoiksi?
Kuinka kovassa lämpötilassa rasvaa täytyy kuumentaa, että näin tapahtuu?
Pahempaa.. monityydyttymättömistä (täh?) rasvahapoista muodostuu trans-rasvahappoja :evil:winnie the poo sanoi:Eli kuumentaminen aiheuttaa rasvojen pelkistymisen tyydyttyneiksi rasvoiksi?
Kuinka kovassa lämpötilassa rasvaa täytyy kuumentaa, että näin tapahtuu?