Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
HC76 sanoi:Kun tonnikala tökkii niin ratkaisu = Ehrman rahka + vähän mansikan makusta fun lightia + rypsiöljy = ;) Parempaa kuin makeutetut jugurtit!
Nimim. ei enää väkisin tunaa suuhun
Nakertaja sanoi:Kerroppa tuosta lisää. Tuntuu omituiselta kun maustetaan tuolla Funlightilla. Samakun lisäisi vettä hyytelön päälle. tuntuu oudolta, mutta toimiiko? Rypsiöljyä?
Tossahan on tarvittavat proteiini määrät 3 ateriaan!..=?AM sanoi:Oma illan toiseksi viiminen ateria on tällänen: 2 purkkia tonnikalaa(360-400g) ja puolipurkkia raejuustoa(200g).
Proteiiniä tulee ~125 grammaa. Melkein liikaa, mutta on hyvän makusta ja täyttää vatsan samaan hintaan.
Illan viiminen ateria on _luonnollisesti_ kaksi purkkia(500g) Ehrmannia.
Prot. ~50g.
HC76 sanoi:Kun tonnikala tökkii niin ratkaisu = Ehrman rahka + vähän mansikan makusta fun lightia + rypsiöljy = ;) Parempaa kuin makeutetut jugurtit!
Nimim. ei enää väkisin tunaa suuhun
anticube sanoi:On se jollain tiukkaa ku ei purkinavaajaan raaski investoida :D
Rae- sanoi:miks kukaan ei oo aikasemmin sanonu mulle, että tonnarista saa 1000000 kertaa maukkaampaa kun sekottelee mukaan tomaattipyreetä!
kokeilin tänään ja uppos lämmin tonnarimössö ja kyllä tosi hyvin
onko tossa tomaattipyreessä mikä huonoo? 100g/80kcal, p.3,4g, hh 19g, rasvat 1g... tai siis miten tollanen mössö valmistetaan..? mistä tuo rasvakin tulee..? sori, oon tyhmä, mutta en tajuu....