Tonnikalasta?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja MinnaK
  • Aloitettu Aloitettu
Kyllä pirkan tonnikalat ovat parhaita, omana suosikkinani chilitonnikala. Tuossa on makua tarpeeksi vähän tulisempaankin makuun... Tuota sekoitan yhden purkin kolmeen desiin (kuivana) proteiinipastaa niin hyvää tulee, muita lisukkeita ei tarvita...

Tuli maistettua tuota chiliä, nannaa on. Huomenna täytyy hakea lisää ja paljon. Tietysti täytyy pakollinen miksaus kokeilla vielä raejuuston kanssa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Helppo ja nopea: Pieneen kattilaan purkki tonnikalaa ja tomaattipyrettä. Mausteeksi Tabascoa. Lämmitetään levyllä lämpimäksi. Mahdollisesti sekaan nuudeleita.

Herkullisempi: Purkki tonnikalaa, purkki raejuustoa, tomaattilohkoja reilusti. Syödään kylmänä.
 
rainbowssa on rasvamäärät mitä sattuu. ite oon nähnyt tismalleen samanlaisia purkkeja missä rasvat heittelee 3,5>>>25g/100g. myyjälle vein kerran purkkejakin näytille että miten tää on mahdollista niin ei osannut sanoa ja ihmetteli itsekin asiaa. taitavat laitella mitä sattuu rasvamääriä noihin purkkeihin.

Tämmöstä luin: "The amount of fat in tuna varies from fish to fish, and the packer must measure and label each batch to reflect the actual fat content. That's why you may find two cans of the exact same brand and style of water-packed tuna, one with 1 gram of fat per serving and another with 5 grams per serving. This is one time that more is better; the fattiest tuna contains the most omega-3's."

Eli se vaihtelis vain siksi että toiset kalat on läskimpiä kuin toiset. Pitää vaan joka purkki kattoa erikseen. Itteäni suututtaa kun jotkut toimittajat kuten euroshopper ja lidl ei viitsi kirjottaa ravintosisältöä purkkiin ollenkaan. Ja se on hyvä pointti minkä joku sanoi, et kantsuu tarkistella jos se, mistä maasta se kala tulee, korrelois sen proteiini/rasvamäärän kera.

Muuten, ku jotkut valitti siitä suolasta, ni ainakin tossa lidl-tonnikalassa sitä ei etiketin mukaan ole kuin 1%. Ei liene paha?
 
Kyllähän noi halpismerkit on kaikki täyttä kuraa Rainbow mukaanlukien. John West ja Abban vaalea tonnikalafile tippuu ja on jopa hyvää... Hätätapauksessa Pirkkaa.
 
Kyllä kai minusta Rainbown "vaalea-paloina-öljyssä" on aika hyvää settiä. Nimenomaan pitää olla se vaalea, tavalliset palat öljyssä maistuu jotenkin älyttömän kitkerälle ja suolaselle. Liekkö niissä enempi sitä suolaa, johtunee mahdollisesti siitä :D
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom