- Liittynyt
- 6.1.2005
- Viestejä
- 2 947
tässä ainakin itsellä hyvin toiminut ohje. tarvitaan:
-1 ruispala
-1 prk tonnikalaa (paras tulee mielestäni kun käyttää vaaleita paloja vedessä)
-ketsuppia
-juustoa
-oreganoa
avataan ruispala. levitetään ketsuppia molemmille puoliskoille. valutetaan tunasta vedet pois ja litistellään se haarukalla helposti levitettäväksi massaksi. levitetään massa molemmille paloille tasaisesti. päälle juustoraasteet ja mausteet. juomana pitkä maito ja voila.
yhdestä purkista saa tehtyä useammankin kuin kaksi palaa, mutta tuleepahan lihaisia kun tekee vain kaksi. ehdottomasti ainakin kokeilemisen arvoinen
-1 ruispala
-1 prk tonnikalaa (paras tulee mielestäni kun käyttää vaaleita paloja vedessä)
-ketsuppia
-juustoa
-oreganoa
avataan ruispala. levitetään ketsuppia molemmille puoliskoille. valutetaan tunasta vedet pois ja litistellään se haarukalla helposti levitettäväksi massaksi. levitetään massa molemmille paloille tasaisesti. päälle juustoraasteet ja mausteet. juomana pitkä maito ja voila.
yhdestä purkista saa tehtyä useammankin kuin kaksi palaa, mutta tuleepahan lihaisia kun tekee vain kaksi. ehdottomasti ainakin kokeilemisen arvoinen