Perussuomalaiset

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 199
Eli voisitko avata omaa näkemystäsi siitä, että mikä on rasismia? Jos kuulemma jokainen suomalaiseksi itseään kutsuva on sitä mieltä, että "...on tyhmä ja kiero neekeri, niinkuin kaikki somalit..." tai "Kaikki neekerit kuten husu pitäisikin tappaa..."
IMO rasismi on perusteetonta vihaa ihonväriä ja kansallisuutta kohtaan. Husu on monesti valheellisesti esittänyt rasismin uhria mediassa ja lietsoo vihaa kansalaisten keskuudessa, viimeisin tämä taksi case, joten kun sanon "Kaikki neekerit kuten husu pitäisikin tappaa..." tarkoittaa juuri tuollaisia valehtelevia mulkkuja.

Mun frendi totesi kerran, että "Mä olen rasisti ja ylpeä siitä". Nykyään harva tunnustautuu rasistiksi, vaikka selkeästi omat näkemykset sen määritelmät täyttäisivät. Mä ainakin arvostan, että on ballseja suoraan sanoa, että on rasisti, jos sellainen on.
Voisin sanoa että olen valkoinen ja ylpeä siitä. Mulla on ballseja, mutta en myönnä jotain mikä ei ole totta ja varsinkaan jotain josta voi koitua harmia tulevaisuudessa.

Mun mielestä se olisi ihan reilua, että saataisiin maahanmuuttokriittisyys ja rasismi oikeasti irrotettua toisistaan. Sitä kautta niistä maahanmuuton ongelmista voitaisiin ehkä oikeasti joskus puhua ilman, että selkeän rasistiset mielipiteet jäisivät kokonaan keskustelun ulkopuolelle. Se ei ole mitenkään mahdollista niin kauan, kuin rasistit mieltävät itsensä vain maahanmuuttokriittisiksi.
Vallitseva konsensus on, jos olet maahanmuuttokriittinen, olet rasisti. Niin kauan kun näin on niin minkäänlainen keskustelu aiheesta on täysin hedelmätöntä, tämä on nähty jo eduskunnassa ja mediassa.
 
Liittynyt
19.1.2010
Viestejä
249
Alkaa olemaan muilla puolueilla jo nyt aika kova "persun pelko!"
En olisi suurestikaan hämmästynyt, jos yrittävät muuttaa perustuslakia, jottei persut mahdollisesti tulevaisuudessa(kaan) pystyisi estämään suomea muuttumasta hyvinvointivaltiosta banaanivaltioksi!

"Enemmistöasemaan päässyttä puoluetta ei pidättelisi Suomessa mikään – siksi perustuslakia pitää lujittaa nyt, kun emme vielä kulje Puolan ja Unkarin tietä"


 
Liittynyt
11.8.2009
Viestejä
2 974
Kaupunki
Indonesia
Toi oli ihan hyvä huomio Halla-aholta, että Vihreät ja Persut on oikeastaan ainoat isommat puolueet tällä hetkellä, joilla on jotain sanottavaa. Muut ratsastaa hiipuvalla historiallisella kannatuksella ja koittaa miellyttää kaikkia varoen, etteivät sanoisi mitään väärää niin, etteivät uskalla lopulta sanoa, tai tehdä, mitään.
 
Liittynyt
19.1.2010
Viestejä
249
Vaikka nykyhallitus kylmää sydäntä, niin aina pitää edes yrittää löytää jotain positiivista siitäkin!
Päätoimittajalta: Harvoin on näin helppoa - persujen kannatus on kohta 30 prosenttia ja heidän ei tarvitse kuin istua ja odottaa, että kannattajia tippuu syliin


 
Ylös