- Liittynyt
- 15.1.2007
- Viestejä
- 3 599
Tarkoitus ei ole moralisoida, vaan kertoa mitä itselleni on käynyt:
Kun syö riittävän pitkään puhtaasti (vähän suolaa, eläinrasvoja, sokereita ym.) niin tuntuu täysin käsittämättömältä, miten joku voi vetää safkaa esim. setä Mäkisen menyyltä (monta kertaa viikossa). En siis ymmärrä, miten jonkun terveys kestää sitä.
Olin kavereiden kanssa syömässä MC:ssä eräänä kauniina päivänä ja laatta alkoi nousta kurkkuun jo siitä rasvan hajusta, joka tuoksahtaa kuin ehana parfyymi, kun sinne lafkaan astelee sisään. Vedin (ehkä vähän kokeilumielessäkin) saman setin kuin kaverit: Big Mac -aterian ja yhden tuplajuuston. Enpä ollut näihin mäkkisafkoihin koskenut pitkiin aikoihin.
Seuraus: alkoi närästää ihan helvetisti (vissiin se paska rasva) ja jouduin tappelemaan, ettei laatta olisi lentänyt. Olo lähti vasta kun kävin vetämässä vajaan parin tunnin lenkin myöhemmin illalla. Seuraavana päivänä oli vähän pakki sekaisin ja naamaan tuli finnejä (ei ole sellaisia näkynyt pitkään aikaan).
Jos ei olisi rahasta kiinni, niin voisihan sitä vetää naudan sisäfilettä vaikka joka päivä. Hyvää ja terveellistä safkaa saa kuitenkin ihan kohtuuhintaan, vaikka täällä Suomessa hinnat ovatkin kauppakartellien johdosta kaikkea muuta kuin kilpailukykyiset. Vähäsuolaista, vähärasvaista ja vähäsokerista ruokaa voisi kyllä mielestäni suosia jotenkin verotuksellisesti. Ei tarvitsisi sitten ehkä tuhlata niitä verorahoja diabetesten, suolistosyöpien ynnä muiden hoitoon...
Kun syö riittävän pitkään puhtaasti (vähän suolaa, eläinrasvoja, sokereita ym.) niin tuntuu täysin käsittämättömältä, miten joku voi vetää safkaa esim. setä Mäkisen menyyltä (monta kertaa viikossa). En siis ymmärrä, miten jonkun terveys kestää sitä.
Olin kavereiden kanssa syömässä MC:ssä eräänä kauniina päivänä ja laatta alkoi nousta kurkkuun jo siitä rasvan hajusta, joka tuoksahtaa kuin ehana parfyymi, kun sinne lafkaan astelee sisään. Vedin (ehkä vähän kokeilumielessäkin) saman setin kuin kaverit: Big Mac -aterian ja yhden tuplajuuston. Enpä ollut näihin mäkkisafkoihin koskenut pitkiin aikoihin.
Seuraus: alkoi närästää ihan helvetisti (vissiin se paska rasva) ja jouduin tappelemaan, ettei laatta olisi lentänyt. Olo lähti vasta kun kävin vetämässä vajaan parin tunnin lenkin myöhemmin illalla. Seuraavana päivänä oli vähän pakki sekaisin ja naamaan tuli finnejä (ei ole sellaisia näkynyt pitkään aikaan).
Jos ei olisi rahasta kiinni, niin voisihan sitä vetää naudan sisäfilettä vaikka joka päivä. Hyvää ja terveellistä safkaa saa kuitenkin ihan kohtuuhintaan, vaikka täällä Suomessa hinnat ovatkin kauppakartellien johdosta kaikkea muuta kuin kilpailukykyiset. Vähäsuolaista, vähärasvaista ja vähäsokerista ruokaa voisi kyllä mielestäni suosia jotenkin verotuksellisesti. Ei tarvitsisi sitten ehkä tuhlata niitä verorahoja diabetesten, suolistosyöpien ynnä muiden hoitoon...