- Liittynyt
- 27.4.2002
- Viestejä
- 274
- Ikä
- 46
Mun dietin perusrunko on sama mutta vaihtelua tuo ruoka-aineiden vaihtelu. Syön puuroni aina raejuuston kanssa, muita aterioita vaihdan jonkin verran. Laskukone on oma pää, ja tiedän tasan paljonko syön ja mitä syön.Mulla on tavallaan valmiit ateriamallit joissa samat arvot.
Vaihtelen kanan/ seitin/ tunan välillä, loppua kohden syön vain seitä. Kana on happamin ja täyttävin, mutta sei on nopeammin sulavaa ja laihempaa muutenkin. Toimii dietillä mutta ei se todellakaan paras protskun lähde ole.
Kasviksia vaihtelen jonkin verran, toinen ateria salaatilla ja toinen kypsennetyillä kasviksilla. Wok-kasviksia, porkkana-kukkakaali-parsakaalia, kesäkurpitsaa. Salaatti perus tomaatti-kurkku-jääsalaatti. Aina kasvisten ja salaatin kanssa oliiviöljyä, josta pidän tosi paljon.
Riisin tilalla kesällä uusia perunoita mutta pidän enemmän riisistä.
Rahkan kanssa funlightia, ananasta tai mansikoita.
Mausteet tekee ihmeitä ja niitä menee, varsinkin intialaista maustetta!
Vaihtelen kanan/ seitin/ tunan välillä, loppua kohden syön vain seitä. Kana on happamin ja täyttävin, mutta sei on nopeammin sulavaa ja laihempaa muutenkin. Toimii dietillä mutta ei se todellakaan paras protskun lähde ole.
Kasviksia vaihtelen jonkin verran, toinen ateria salaatilla ja toinen kypsennetyillä kasviksilla. Wok-kasviksia, porkkana-kukkakaali-parsakaalia, kesäkurpitsaa. Salaatti perus tomaatti-kurkku-jääsalaatti. Aina kasvisten ja salaatin kanssa oliiviöljyä, josta pidän tosi paljon.
Riisin tilalla kesällä uusia perunoita mutta pidän enemmän riisistä.
Rahkan kanssa funlightia, ananasta tai mansikoita.
Mausteet tekee ihmeitä ja niitä menee, varsinkin intialaista maustetta!