Kamppailulajien tyhmien kysymysten kerho (Kysy mitä vaan, joku vastaa kuitenkin)

3 kpl M-Nutrition MANIA!

LAADUKAS PWO

-40%
Tässä on hyvin yksinkertainen ja paljon pelkistetty treenirunko säkkiä varten, voit käyttää sitä lämmittelymielessä, tekniikkaharjoitteluna tai harjoituksen loppuun kevyenä herkistelynä. Säkin päätehtävinä on kehittää jalkatyötä sekä mahdollistaa kovien lyöntien harjoittelu liikkuvaan kohteeseen, eli lyönnin ajoitus sekä lyöntietäisyyden arvionti kehittyy myös.
1x2min Pelkkää liikkumista, laita säkkiin liikettä ja liiku sen ympäri, kohti säkkiä, sekä säkistä poispäin. Pidä mielessä koko ajan, miltä etäisyydeltä voisit minkäkin lyönnin suorittaa tehokkaasti.
1x2min Liikkumista ja vasen suora. Hyvin paljon edellämainitun tapainen erä, lukuunottamatta että nyt yrität sovittaa vasemman suoran, eli jabin, käyttämistä tehokkaasti liikkumiseesi.
1x2min Liikkumista ja oikea suora. Sama kuin yllä, mutta nyt paljon liikettä sekä oikean suoran käyttämistä oikealta etäisyydeltä. Tarkoitus ei siis ole lyödä oikeata suoraa sillein että käsi on puoliksi ojennettuna kun osut säkkiin, ja sitten työntää/juntata kättä suoraksi. Vaan että n. 10cm ennen käden suoristumista osut säkkiin ja saat napakan iskun ja ripeän palautuksen. Muista kuitenkin lyödä käsi suoraksi saakka.
1x2min Liikkumista ja vasen sekä oikea suora. Koita nyt lyödä sarjaa vasen oikea, ajoita ja mittaa oikein, ettei vasen lähde liian kaukaa että se jää vajaaksi, ja että vasemman lyötyäsi vielä yllät aikaansaamaan sopivan iskun oikealla kädelläsi.
1x2min Liikkumista ja kaikki lyönnit mukaan. Suorat, koukut, upparit, vartalolyönnit. Koita saada aikaiseksi paljon liikettä jaloillasi ja hyvä vartalonkierto ruumiillasi kun lyöt koukkuja. Muista etäisyys kun lyöt suoria ja koukkuja. Mikään lyönti ei saisi tapahtua liian läheltä, eikä myöskään jäädä vajaaksi.

Tässä on 10 minuuttia kestävä(1min tauot mukaanlukien 14-15min) hyvin pelkistetty säkkiharjoittelurunko. Avain hyvän lyöntietäisyyden löytämiseen on hyvä jalkatyöskentely. Mitään kohtuutonta säkinmättäämistä ei kannata tehdä, ellei tarkoituksena ole jokin kuntopiirinomainen kestävyysharjoittelu. Ajatus mukana kaikessa mitä teet.
 
Suomen vapaaotteluliiton säännöthän sanovat, että D-luokan ottelussa vastustajan tyrmääminen on kiellettyä. Mitä jos kuitenkin menee tyrmäämään vastustajansa tälläisessä ottelussa? Siitä varmaan seuraa diskaaminen?
 
Suomen vapaaotteluliiton säännöthän sanovat, että D-luokan ottelussa vastustajan tyrmääminen on kiellettyä. Mitä jos kuitenkin menee tyrmäämään vastustajansa tälläisessä ottelussa? Siitä varmaan seuraa diskaaminen?
Näin on näppylät.

Ja jos toinen ottelija selvästi jää alakynteen pystyottelussa, tuomari puuttuu nopeasti peliin.
Esim. kaveri kertoili, että tuomari käski heti rauhoittamaan muutaman kovemman alapotkun jälkeen.
 
On myös näkynyt käyvän niin, että toinen osuu yläpotkulla toisessa erässä niin hyvin, ettei toinen voinut jatkaa, niin tuomittiin ensimmäisen erän pisteiden perusteella kuiten tyrmääjä voittajaksi. Taisi olla Oulu fight oisko ollu 2009?

edit. eipä guugelin löytämissä tuloksissa ollut kyllä tuollaista merkitty, lienen muistaa väärin tuon iltaman.
 
Aika erikoinen menettely. Tuliko joku paha vekki?
Noh, jatkossa d-miehet: vetäkää ekassa erässä rauhassa pisteet kotia päin, ja tokassa erässä sitten pää irti. Läppä oli :)
 
Ei tainnut olla vekki. Oisko ollut sen verta kujalla vielä ylösnoustessaan, että katsottiin tuomareiden toimesta paremmaksi lopettaa siihen, ns. tahaton tyrmäys siis. En tiedä onko kuinka yleinen käytäntö, mutta ihan hyvä käytäntö nuinkin. Parempi voitti ja ottelu pysyy silti siistinä kun tyrmäyshakuisuus jää kuiten pois.
 
AndyS: -Juu, näin muisteloinkin, että tahattomaksi se katsottiin ja siksi tuomiokin noin. Muistatko oliko tuo tuolla Oulu fight 2009 vaiko muistanko ihan väärin, kun ei tuloksissa tuollaisesta ollut mainintaa vai liekö kirjattu vain normaalisti pistevoitoksi?
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
jep
 
Eikö kyse ole tyrmäyshakuisesta ottelutyylistä, eikä itse tyrmäämisestä? Minkä se toinen osapuoli voi sille jos kaveri nukahtaa pääpotkusta? Ei noita puolitehoilla voi heitellä kuitenkaan.
 
Kumpi on lukkopainiin parempi, lyhythihainen vai pitkähihainen rash guard? Itseäni on ajoittain ottanut päähän, kun nirhautuu kyynärpään iho tatamia vasten, joten kiinnostaisi enemmän pitkähihainen. Onko lyhythihaisessa rash guardissa jotain etuja pitkähihaiseen nähden?
 
Kumpi on lukkopainiin parempi, lyhythihainen vai pitkähihainen rash guard?
Se on parempi mikä sulle tuntuu paremmalta.

Itseäni on ajoittain ottanut päähän, kun nirhautuu kyynärpään iho tatamia vasten, joten kiinnostaisi enemmän pitkähihainen.
Eli hanki pitkähihainen ja kokeile, samasta syystä itselläni välillä käytössä

Onko lyhythihaisessa rash guardissa jotain etuja pitkähihaiseen nähden?
IMO -> ei, enkä keksi syytä miksi olisi.
 
Hei,
aikaisemmin täällä kyselinkin näistä Fartex sp5 ja sp6 säärisuojista potkunyrkkeilyyn. Ilmeisesti nämä nyt kuitenkin on tarkoitettu jonnekin superpro luokkaan johon itse,juuri aloittaneena todellakaan kuulu... Nyt olisinkin ostamassa näitä SP3-suojia jotka ilmeisesti ovat myös hyvät. Asun itse täällä jossain jumalan selän takana joten täällä ei todellakaan ole ainuttakaan kamppailu varusteita myyvää kauppaa. Nyt aloin miettimään näitä kokoaja, minkä kokoinen on hyvä suoja tälläiselle 177cm äijälle? Yritin googlettaakin jotain mittataulukoita mutta huonolla menestyksellä.... Löytyisikö täältä apua?
 
Ei ole olemassa mitään "pro-suojia", jotka sopisivat huipuille, mutteivät normitreenaajille. Nuo SP5 ja SP6 vain ovat sen verran uusia tuotteita, ettei niistä ole paljon käyttökokemuksia. SP5 näyttää ihan perussuojalta, mutten ole nähnyt sitä livenä. SP6 on tarjoitettu vapaaotteluun ja on turhan kevytrakenteinen potku- tai thainyrkkeilyyn.

Säären ja miehen pituus eivät aina korreloi, mutta luultavasti M on sinulle sopiva, voi olla myös L. 99% todennäköisyydellä koko-ongelmia ei tule, valitsit kumman tahansa.

Eri merkkien koot eivät myöskään ole yhteismitallisia.
 
Kumpi on lukkopainiin parempi, lyhythihainen vai pitkähihainen rash guard? Itseäni on ajoittain ottanut päähän, kun nirhautuu kyynärpään iho tatamia vasten, joten kiinnostaisi enemmän pitkähihainen. Onko lyhythihaisessa rash guardissa jotain etuja pitkähihaiseen nähden?

Lyhythihaisessa on helpompi liukua lukoista pois, eikä tule niin kuuma kuin pitkähihaisessa, mutta pitkähihainen on hygieenisempi.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom