Kädenvääntö

Toddzilla ollu hirmu kunnossa ja jyränny Prudnikin, Ongarbaevin ja kaikki. Dadikyan jyräs silti Toddzillan. Repi hauiksen auki ennennäkemättömästi. Petrenko jyräs silti Dadikyanin samalla tavalla. Kuinka perkeleellisen vahva toi Petrenko on nykyään. Ei oo mikään selvä asia että Devon voittaa sen. 2 vko aikaa ja Devonilla 16 kg yli puntarin paino. Ei mikää helppo veto.
Joo ja tähän vielä poikkeuksena se että petrenko näyttää olevan oikeasti ihan fiksu kun treenaa prässiä devonia vastaan ja ymmärtää että on mahdollista että se vaatii tosiaan sen 😀
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Toddzilla ollu hirmu kunnossa ja jyränny Prudnikin ja kaikki. Dadikyan jyräs silti Toddzillan. Repi hauiksen auki ennennäkemättömästi. Petrenko jyräs silti Dadikyanin samalla tavalla. Kuinka perkeleellisen vahva toi Petrenko on nykyään. Ei oo mikään selvä asia että Devon voittaa sen. 2 vko aikaa ja Devonilla 16 kg yli puntarin paino. Ei mikää helppo veto.
Samaa mieltä. Petrenkon viimeisimmät voitot Ongarbaevia ja Dadikyania vastaan oli todella vakuuttavia.

Devonilla tietysti ne omat vahvuutensa minkä turvin voi voittaa koviakin otteluita mut en pidä lopputulosta minään selviönä.

Jotenkin toivoisin että Voitto menis Ukrainaan. Ihan jo senkin takia että Devon dissannu Olegia mun mielestä aika lapsellisella tavalla äskettäin🙄
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom