Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kaasuun pakattu liha päästää paistettaessa nesteet pannulle, koska se pakataan suomessa yleensä lämpimänä, eli ruhoa riiputtamatta/jäähdyttämättä. Muutoin se menettäisi painoa muutaman prosentin päivässä veden haihtuessa pois ja firman voitto pienenisi.
Samaahan voidaan sanoa esim. eri kaiuttimista hifipuolella, harva erottaa eroa vaikkapa Logitechin muovipurkkien ja Geneleccien välillä. Entäs telkkarit, harva erottaa eroja kuvanlaadussa vaikkapa 499e Mirain ja 2000e Sonyn telkkareiden välillä.en kyllä todellakaan huomaa eroa, aika kultakieli saa olla että huomaa. Koostumuksesta ehkä, mutta mausta ?
Itse kerran hakaniemen hallissa reinin lihassa asioineena voin sanoa, etten kovin mielelläni asioi enää. Myyjä käsitteli lihoja ja rahoja paljain käsin pesemättä käsiään välissä. Itse kaupassa työskennelleenä tiedän kuinka paskaisia rahat ovat ja mm. tästä syystä käytän ainoastaan korttirahaa. Noh, ei tässä mitään yliherkkiä olla mutta perusasiat pitäisi tuollaisessa myynnissä olla hallussa. Siis ei tosiaankaan käsitellä pakkaamatonta lihaa ja rahoja samoilla käsillä.:urjo:hakaniemen hallista saa hyvää paistijauhelihaa... reininlihan lihat tulee pihvikarjoista. muista (hallin lihoista)ei oo niin paljo kokemusta.
Kaasuun pakattu liha päästää paistettaessa nesteet pannulle, koska se pakataan suomessa yleensä lämpimänä, eli ruhoa riiputtamatta/jäähdyttämättä. Muutoin se menettäisi painoa muutaman prosentin päivässä veden haihtuessa pois ja firman voitto pienenisi.
Itse kerran hakaniemen hallissa reinin lihassa asioineena voin sanoa, etten kovin mielelläni asioi enää. Myyjä käsitteli lihoja ja rahoja paljain käsin pesemättä käsiään välissä. Itse kaupassa työskennelleenä tiedän kuinka paskaisia rahat ovat ja mm. tästä syystä käytän ainoastaan korttirahaa. Noh, ei tässä mitään yliherkkiä olla mutta perusasiat pitäisi tuollaisessa myynnissä olla hallussa. Siis ei tosiaankaan käsitellä pakkaamatonta lihaa ja rahoja samoilla käsillä.:urjo:
No ei tuo likaisuus nyt ole ainoa syy siihen korttirahaan, vaan lähinnä korttirahan helppous. Mutta kaupassa töissä ollessani tuli milloin verisiä ja milloin milläkin eritteillä päällystettyjä rahoja vastaan ja joutui oksennusta pidättelemään kun rahoja käsitteli. Korttirahan kanssa ei tätä ongelmaakaan ole joten sekin puhuu korttirahan puolesta. On mullä varalta yksi seteli lompakossa jos vaikka baarissa ei käy, että höylää kortilla rahat juoman oston yhteydessä.No kyllä tuo jo aika neuroottiselta sinun osaltasi kuulostaa. Ainoastaan korttirahaa?
Joskus kun on vaikka viikonkin vanhalla päiväyksellä varustettua jauhelihaa paistanut niin selvästi on huomannut miten se lykkää nesteet ulos. En tiedä sitten onko siellä jo jotkin hajotusprosessit alkaneet vai mistä johtuu.
Onhan niissä ero maussa ja koostumuksessa, mutta ei niin iso että pitäisi jättää syömättä.en kyllä todellakaan huomaa eroa, aika kultakieli saa olla että huomaa. Koostumuksesta ehkä, mutta mausta ?
Fineli:Paistoin tänään sen eilenostetun 400g vakuumipaistijauhelihan ja kutistu kyl ihmeen vähiin se liha paistaessa ja tuli syötyä melkein kaikki kerralla. Sikanauta ei mielestäni kutistu noin paljoa paistaessa. Paistoin vielä aika miedolla lämmöllä.