- Liittynyt
- 24.10.2019
- Viestejä
- 59
Samaa minäkin tarkoitin. Noin pienestä määrästä(800g/viikko) vaan tulee niin vähän proteiinia että melkein ihan sama syökö sitä vai ei kun pääosin muualta tarvii proteiinit kerätä kasaan.
Tässä topicissa kyllä sana jauheliha on vähän outo, kun ei sillä ole mitään väliä mihin muotoon se liha on leikattu tai jauhettu vaan mistä eläimestä ja käytetyn osan laatu.
Hmm, no meil varmaan vähän erilaiset visiot siltikin. Tarkotin että vaikka parina päivänä viikossa syö sen 400g jolloin siitä saa sen päivän osalta ihan hyvät proteiinit, minusta ainakin ihan kiva ettei tarvii syödä joka pv putkeen samaa. vaan esim maanantaina syöt jauhelihaa, tiistaina kanaa/kalkkunaa, keskiviikkona vaikka jotain vegaani-safkaa mitä niitä nyt onkaan, jne - sit taas torstaina jauhelihaa.
Tietty tohon lisäks esim joka pv voi vetää: juustoo/leipäjuustoo/rahkaa jne lisäproteiniks.