- Liittynyt
- 25.7.2017
- Viestejä
- 378
No joo, olen kyllä minäkin kuullut näin tehtävän. On kai näitä painonpudotustapoja monia. Lähinnä suurin huoleni oli, että jaksaako hän heittää sen 2000kcal(tämä vain esimerkkimäärä) kerralla naamaan kesken työpäivän ja vielä suhteellisen puhtaasta ruuasta. Ettei sitten ruokamäärä jää vahingossa liian alhaiseksi. :DOlen kyllä eri mieltä tuosta kalorivajeesta. Kalorivajeen kannattaa olla isompi juuri dieetin alussa, kun läskiä on enemmän. Sitten kun kroppa alkaa kiristyä, pienennetään vajetta ja hidastetaan tahtia, että lihat säästyy mahdollisimman hyvin.
Välttämättä siis ravintomäärälle ei tarvitse tehdä mitään dieetin edetessä, sillä painon pudotessa myös energiankulutus pienenee (ja näin ollen kalorivaje pienenee). Toisaalta, jos pudotetaan yli 10 kiloa, niin kaloreita saattaa joutua tiputtamaan entisestään jossain vaiheessa.
Aika usein asiantuntijat heittävät tämän tyylisiä lukemia:
- painonpudotusvauhti dieetin alussa noin 1 % painosta (enemmänkin, jos on todella paljon ylipainoa)
- vauhti lopussa 0,5 %