Tämä konsepti kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, että pitihän sitä itsekin vihdoin ja viimein lähtee yrittää Leangains:n tyylillä tiputtaa painoa. Nyt on noin viikon verran tätä takana, alku meni kellon tarkkailussa ja pääsärkyä ilmeni hieman, mutta nyt meinaa paastoaikakin venähtää yli 16 tunnin. Eli näläntunne ei ole niin voimakas enää. Tuli tuossa tosin vilustettua itseni ilmeisesti viime perjantaina ulkona temmeltäessä, kun eilen illalla alkoi kirkkukipu ja hieman sekava olo oli myös. Tänään aamulla kurkkukipu oli melko voimakas, mutta kuume ei ole sentään noussut. Mikäköhän mahtaa olla "virallinen" ohjeistus IF:n suhteen, kun sairastelee? Yritin metsästää tätä tietoa googlella, mutta en löytänyt muuta, kuin yksittäisten käyttäjien omia kommentteja. Ohjeistuksella tarkoitan, että kannattaako jatkaa tällä -30% kaloreilla tänään, vai pitäisikö nostaa tonne +-0% kalorit kipeänä oltaessa, jottei miinuskaloreilla mennä?
Jos jotain kiinnostaa, niin tässä hieman infoa omasta operaatiosta:
- 170cm, paino viikko ennen IF:n aloittamista 83kg
- IFCalc:sta laskettu kalorit niin, että lepopäivänä 1683kcal ja treenipäivänä 2645kcal (eli -30/10 suhteella)
- 12:00-20:00 syömisikkuna, toiminut hyvin ainakin loman aikana. Huomenna töihin viikon loman jälkeen, silloin näkee miten toi syömisikkuna toimii käytännössä
- Leangains oppien mukaisesti treenipäivinä enemmän hiilareita (+300g), lepopäivinä enemmän rasvaa (n. 75g). Proteiinia saman verran aina (200g)
- Ruoan lisäksi otan C-vitamiinia 1g, D-vitamiinia 50ug, Pirkan multivitamiinivalmisteen, sekä Möllerin vahva omega-3 kalaöljyvalmiste nesteenä. Probioottivalmiste harkinnassa