Hyväähän tuo on. Rutosti kanelia ja syö lämpösenä ihan paljaaltaan. Vajaa puol teelusikallista normi sokeria, makeutusaineiden käyttö kun ei oo hallussa. Kylmänä pahaa :D .
Tosin mä herkuttelen kyllä kirsikkatomaateilla kyyditetyllä vähärasvasella leipäjuustollakin. Makuasia.
Makeennälkään varmaan joku muukin on keksiny vatkata pari-kolme kananmunanvalkuaista, teelusikka tomusokeria ja puoltoista tl. sitruunaa. Ihan kovaksi vaahdoksi ja sitten vaan syömään. Herkullinen tapa syödä hyvä proteiiniannos jos ei ole tarkalladieetillä.
Paistaminen vaatii sitkeyttä ja tuuria, marengin tekeminen siis on turhaa.
Toisaalta jos sokeria haluaa syödä ni kannattanee ostaa niitä valmiita, nehän tehdään maitovalkuaisesta ja munanvalkuaisesta. Ei ihan turhaa mättöä :lol2: