- Liittynyt
- 7.5.2005
- Viestejä
- 2 881
- Ikä
- 41
Tämä on ehkä tyhmä kysymys, en tiedä kokkailuista yhtään mitään enkä ruoka-aineiden funktioista ruoanvalmistuksessa... mutta antaa mennä;
miksi useimmiten näissä resepteissä käytetään 1 kokonainen muna ja loput munat vain valkuaisina. Miksei jätetä kokonaan keltuaiset pois, onko sillä yhdellä keltuaisella jokin tarkoitus?
Tein juuri rahkapaistoksen kolmella valkuaisella ja ihan ok tästäkin tuli, en haluaisi niitä keltuaisia syödä kauheasti vaan ottaisin ne rasvat sitten muualta.
miksi useimmiten näissä resepteissä käytetään 1 kokonainen muna ja loput munat vain valkuaisina. Miksei jätetä kokonaan keltuaiset pois, onko sillä yhdellä keltuaisella jokin tarkoitus?
Tein juuri rahkapaistoksen kolmella valkuaisella ja ihan ok tästäkin tuli, en haluaisi niitä keltuaisia syödä kauheasti vaan ottaisin ne rasvat sitten muualta.