Kysynpä täältäkin kun täällä sitä varmasti on väännetty:
Fruktoosi! Jos kalori on kalori, niin eikö syömällä puhdasta fruktoosia voi periaatteessa LIHOA (ei kasvattaa pihviä, vaan läskistyä) vaikka ois miinuksilla, koska maksa ei kestä kerralla kuin 50g fruktoosia? Jos vaikka peruskulutus on 2500kcal ja vetää 2000kcal edestä fruktoosia, niin siinähän täytyy varastoitua osa?
Kysyn, koska koitan punnita kuinka paha moka loppupeleissä on ottaa päivän ylimääräset kalorit (jos ollaan 2000kcal jo syöty eikä kaapissa ole kuin terttu banaaneja, ja jostain pitäs vielä 500kcal saada) fruktoosista. Tämä ei varmasti ole järkevää, mutta ihan mielenkiinnosta voisin kuulla kuinka ei-järkevää se onkaan. Esim, oisko parempi vetää senki edestä glukoosia (perunoita/riisiä/tms)?
Fruktoosi! Jos kalori on kalori, niin eikö syömällä puhdasta fruktoosia voi periaatteessa LIHOA (ei kasvattaa pihviä, vaan läskistyä) vaikka ois miinuksilla, koska maksa ei kestä kerralla kuin 50g fruktoosia? Jos vaikka peruskulutus on 2500kcal ja vetää 2000kcal edestä fruktoosia, niin siinähän täytyy varastoitua osa?
Kysyn, koska koitan punnita kuinka paha moka loppupeleissä on ottaa päivän ylimääräset kalorit (jos ollaan 2000kcal jo syöty eikä kaapissa ole kuin terttu banaaneja, ja jostain pitäs vielä 500kcal saada) fruktoosista. Tämä ei varmasti ole järkevää, mutta ihan mielenkiinnosta voisin kuulla kuinka ei-järkevää se onkaan. Esim, oisko parempi vetää senki edestä glukoosia (perunoita/riisiä/tms)?