Itse myös vuosia syönyt eväät kylmänä. On helppoa ja toistaiseksi maistuu hyvin.
Valmistan sen aamulla ja töihin saavuttua heitän jääkaappin. Noin tunti ennen ruokailua otan sen lämpimään. Jos olen tien päällä, ruoka odottaa syöjäänsä auton penkillä ihan sellaisenaan.
Aika vakio eväs ollut nyt seuraavanlainen:
Noin 350g naudan tai lampaan lihaa, 50g raakamaitojuustoa, 1 rkl gheetä, 100g puolukoita ja 20g banaania.
Liha paistettu niin että pinnasta noin 3-5mm on kypsää. Merisuolaa reilusti sekä hieman mustapippuria ja cayennepippuria.
Meillä on tapana ostaa tästä läheltä nautaa ja ammasta kokonaisena. Tästä menee noin puolet jauhelihaksi, mutta aikalailla kaikki ruhon osat tulee syötyä. Luulientä syntyy tauotta.