- Liittynyt
- 19.2.2020
- Viestejä
- 1 295
Varmasti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Varmasti.
Kasvisten biologinen arvo ihmiselle on negatiivinen. Fermentointi ja kypsennys jeesaa siinä että haitat vähenee, mutta hyödyt on edelleen kateissa. Toki, fermentoinnin yhteydessä syntyvät maitohappobakteerit ok, mutta nekin otan mielelläni pastöroimattomista juustoista.
Ainakin pinaatissa on melkoisen huono biosaatavuus mineraalipuolella johtuen korkeasta oksalaattipitoisuudesta.Mites seuraavat ruoka-aineet, onko enemmän negatiivista vai positiivista.
-Parsakaali
-Pinaatti
Jos miettii biologian kannalta, niin ovat vaakakupissa enemmän haitallisia.Mites seuraavat ruoka-aineet, onko enemmän negatiivista vai positiivista.
-Parsakaali
-Pinaatti
Marjat ja hedelmät täysin eri asia. Sekin voidaan käydä läpi miksi niin, mutta anna mennä vaan.Kiitos vastauksesta. Tähän antiravinne aiheeseen ei vielä ole tullut hirveästi perehdyttyä.
Mites nämä seuraavat ruuat.
-Mustikat ja muut marjat
-Verigreippi. Naringin ja naringenin flavonoidien takia olen pitänyt mukana ruokavaliossa.
Marjat ja hedelmät täysin eri asia. Sekin voidaan käydä läpi miksi niin, mutta anna mennä vaan.
Ainut mitä voisi tarkkailla isossa kuvassa niin fruktoosin määrää, mutta etenkään marjoissa ei tule käytännössä ikinä vastaan.
Kuulostaa hyvältä. Jos sinulla on lihan puolelta vielä sisäelimiä käytössä aika-ajoin, niin bueno!Kiitos taas vastauksesta.
Painoa pudottaessani viimeaikoina itse siirtynyt ruokavalioon joka on aika pitkälti Carnivore + kananmunat, marjat ja sitrushedelmät (1 per päivä). Erittäin hyvä olo ollut tuolla niin ajattelin rueta käyttämään myös painoa ylläpitäessä.
Kuulostaa hyvältä. Jos sinulla on lihan puolelta vielä sisäelimiä käytössä aika-ajoin, niin bueno!
Itse syön päivittäin naudan maksa raakana, koska ravinteet. Kuulostaa äklöttävältä, mutta pakastan ne sopivan kokoisina päiväannoksina (40-50g) ja sitten päivittäin nappaan sieltä ja syön sellaisenaan jäisenä.
Menee helposti alas ja on neutraali maku sekä suutuntuma.
Marjoja mulla menee carnivorella 150g päivässä.
Itse tykkään syödä naudan jauhelihaa, missä on 10% maksaa jauhettu mukaan. Maun puolestakin todella jees ja helppo valmistaa.Itseasiassa ei ole sisäelimiä mukana, mutta voisin rueta ottamaan aloittaen tuosta naudan maksasta.
Kotitilalta Helsingistä oon ostanu. Mietin et vois tehdä itekkin, jos ostais jauhettua maksaa ja sit vaan sekoittelis normi jauhelihan kanssa.Onko toi oma sötkötti vai joku tuote
Se on hyvä kysymys. Mulla isohko ja matala lasikippo jonne asetan ne annokset sentin välein. Sitten leivinpaperi pääle ja uusi kerros sama homma. Yhteen kippoon menee noin kolmen viikon satsi.Miten Vesa saat noi palaset fixusti eroteltua ettei ne jäädy toisiinsa kiinni ja onko palat 40gr vai pienempiä?
Maksa, toistaiseksi, edullista. Luomu varmaan olisi parempaa, mutta en menettäisi sen vuoksi yöuniani. Joka tapauksessa eilä luomu 100 kertaa parempi kuin ei ollenkaan.Itseasiassa ei ole sisäelimiä mukana, mutta voisin rueta ottamaan aloittaen tuosta naudan maksasta.
Mitä mieltä broilerin maksasta? Sitä sais pakasteena halvalla mutta onkohan mistään kotoisin?Maksa, toistaiseksi, edullista. Luomu varmaan olisi parempaa, mutta en menettäisi sen vuoksi yöuniani. Joka tapauksessa eilä luomu 100 kertaa parempi kuin ei ollenkaan.
Hanhen, ankan ja turskan maksaa saa myös edullisesti. Samoin sydämet edullisia.
Mielenkiintoista! Uskaltaako kaupasta ostettua naudan maksapalaa paloittelun ja pakastamisen jälkeen syödä raakana? Syötkö siis itse kaupasta ostettua naudan maksaa raakana? Vai käytkö jostain luottotilalta/-teurastamolta?Itse syön päivittäin naudan maksa raakana, koska ravinteet. Kuulostaa äklöttävältä, mutta pakastan ne sopivan kokoisina päiväannoksina (40-50g) ja sitten päivittäin nappaan sieltä ja syön sellaisenaan jäisenä.
Menee helposti alas ja on neutraali maku sekä suutuntuma.
Lähtökohtaisesti hyvä ja antaa ripauksen monipuolisuutta hivenaine puolelle pelkän naudan rinnalle. Broilerin laatu kenties vaihtelee? No, itsekin käytän sitä ja ihan raakana. Toistaiseksi elossa.Mitä mieltä broilerin maksasta? Sitä sais pakasteena halvalla mutta onkohan mistään kotoisin?
Paljon menee lähituotettua luomua sairaan tuottajalta, mutta yhtä paljon menee ihan kaupan gmo vapaata maksaa. Kannattaa antaa olla pakkasessa sellainen 14 päivää ennen käyttöä, se minimoi mahdolliset riskit. Itsellä ja kollegoilla ei toistaiseksi mitään ongelmia. Päin vastoin.Mielenkiintoista! Uskaltaako kaupasta ostettua naudan maksapalaa paloittelun ja pakastamisen jälkeen syödä raakana? Syötkö siis itse kaupasta ostettua naudan maksaa raakana? Vai käytkö jostain luottotilalta/-teurastamolta?
Lähinnä mietityttää kontaminaation riski ja mahdolliset loiset.
Kannattaa antaa olla pakkasessa sellainen 14 päivää ennen käyttöä, se minimoi mahdolliset riskit