Carnivore Diet

Ootteko muuten ekto ja mikasa käyneet mittauttamassa omia testoja? Olisi ihan mielenkiintoista nähdä mitä teillä näyttää oikeaoppisella syömisellä.

Edit: Kun nykyään tuntuu hyvin monella olevan testot huomattavan alhaalla vaikka ei mitään douppitaustaa ole ja eletään varmaan yleisellä tasolla terveellisesti.
Mä käyn tasaisin väliajoin tsekkaamassa labrat ja testot tietysti hieman vaihtelee tilanteen mukaan, mutta aina ne on ollu lähempänä viitearvojen yläpäätä kuin alapäätä, vaikka ikääkin on mittarissa jo "kohtalaisesti".

Aika olennainen tieto on toisaalta myös se vapaa testosteroni, jota ei noissa yleisimmissä labrapaketeissa edes tsekata.
 
Ootteko muuten ekto ja mikasa käyneet mittauttamassa omia testoja? Olisi ihan mielenkiintoista nähdä mitä teillä näyttää oikeaoppisella syömisellä.

Edit: Kun nykyään tuntuu hyvin monella olevan testot huomattavan alhaalla vaikka ei mitään douppitaustaa ole ja eletään varmaan yleisellä tasolla terveellisesti.
Vois käydä mittauttaa testot. En oo ikinä testoja. Verenpaine mittari kotona, labrat otan/otatan 1-2x vuodessa. Mm. Sokerit(5,4) ja kolet(4,4).
 
Itselle aina maistunut kasvipuolen tuotteet, mutta vielä muutama vuosi sitten meni kasvisten lisäksi lihaa ja muita eläintuotteita todella isoja määriä. Kävin tuolloin verikokeissa ja kokonaiskolesteroli oli 6,6 mmol/l. Pikkuhiljaa siirryin todella kasvispainotteiseen ruokavalioon ja nyt kokonaiskolesteroli 4,0 mmol/l.
 
Ja muistan, että tämän Kurtin testot oli ainakin jossain aiemmassa videossa heikot, mutta siihenkin löytyi ratkaisu tyyliin "ehkä sä et tarvi niin paljon testosteronia, ku oot kuitenki carnivore ja silleen." 😂

Testot lähempänä viitteiden ylärajaa tuossa. Aikaisemminhan ne oli kurtilla alhaalla, kun veti omadia reippailla miinuskaloreilla.
 
Itselle aina maistunut kasvipuolen tuotteet, mutta vielä muutama vuosi sitten meni kasvisten lisäksi lihaa ja muita eläintuotteita todella isoja määriä. Kävin tuolloin verikokeissa ja kokonaiskolesteroli oli 6,6 mmol/l. Pikkuhiljaa siirryin todella kasvispainotteiseen ruokavalioon ja nyt kokonaiskolesteroli 4,0 mmol/l.
Ikävä juttu, että noin dramaattinen lasku. Kannattaisi ehkä miettiä eläinperäisen rasvaisen ravinnon lisäämistä.

Mutta oikeasti, mitä tällä postauksellasi meinasit? Pelkkä kokonaiskole ei merkkaa yhtään mitään kokonaisuudesta irroitettuna, ja kolesteroli sinänsä on elintärkeää ihmiselle.
 
Ikävä juttu, että noin dramaattinen lasku. Kannattaisi ehkä miettiä eläinperäisen rasvaisen ravinnon lisäämistä.

Mutta oikeasti, mitä tällä postauksellasi meinasit? Pelkkä kokonaiskole ei merkkaa yhtään mitään kokonaisuudesta irroitettuna, ja kolesteroli sinänsä on elintärkeää ihmiselle.

Täytyy myöntää että luin hieman hätäisesti Encenon viestin testoista, ajatellen kolesterolia.

Kolesteroli on elintärkeää, mutta sitä tarvitsee ravinnosta 0 g. Keho valmistaa kaiken tarvittavan kolesterolin.
 
Kolesteroli on elintärkeää, mutta sitä tarvitsee ravinnosta 0 g. Keho valmistaa kaiken tarvittavan kolesterolin.

Kovaa treenaavalle on kuitenkin hyötyä ravinnon kolesterolista, koska kova treeni itsessään kuluttaa kolesterolia.


Acute training impact on cholesterol level

If moderate weight training does not seem to affect cholesterol levels, a traumatic workout will most definitely induce an acute reduction of blood cholesterol level within 2 hours (1). This shortage of cholesterol can last up to several days during the recovery phase. This lowering effect is due to an accelerated uptake of cholesterol by skeletal muscle. It reveals our fibers need this extra cholesterol in order to recover and grow.

Considering the positive impact of cholesterol on muscle growth (see below), it might be a good idea to include cholesterol-rich foods such as whole eggs in you first real post-workout meal. This strategy would make sure your muscles obtain all the cholesterol they need, preventing any potential shortage which would postpone recovery.

Dietary cholesterol intake on muscle growth

Riechman has studied the impact of cholesterol on (resistance) training-induced hypertrophy (2). This research has been conducted on elderly men and women, yet its findings seem relevant to younger subjects:

For 12 week, those people weight trained. When their daily cholesterol intake was inferior to 3.5 mg per kg of lean mass, no hypertrophy was detected. Strength only increased 36%. When their cholesterol consumption was above 5.7 mg/kg, muscle mass increased an average of 2.1 kg. Heavy cholesterol consumers experienced a strength increase of 86%.

Muscle growth and strength gains are closely related to dietary cholesterol intake. Considering a large egg contains around 200 mg of cholesterol, a 220 lbs bodybuilder would need at least 3 whole eggs a day.

Blood cholesterol level on muscle growth

Subjects with serum cholesterol lower than 178 mg/dl did not experienced much growth (+300 g of lean mass). When serum cholesterol was above 238 mg/dl, lean mass increased an average of 2.3 kg. The correlation between serum cholesterol and strength gains is statistically weaker. Subjects with low cholesterol level experienced an increase of 37% Vs 70% for subjects with high levels.

Muscle growth is positively correlated with blood cholesterol level.

Will cholesterol-related muscle catabolism favor growth?

I am not surprised that catabolic drugs facilitate muscle gains in trained subjects. I have already explained this paradox in a previously published clenbuterol article. Even cholesterol seems to enhance catabolism. Following an acute eccentric workout, soreness as well as strength loss are higher in young men consuming a whole egg diet rather than a low cholesterol diet (1). In response to this exacerbated catabolism, muscle strengthening is much more robust with the whole egg than with the white egg diet (1). This greater anabolic response explains the results observed on elderly. It also suggests that conclusions reached in older subjects apply to young men as well.

It may be important to note that if training-induced catabolism is enhanced by cholesterol lowering drugs, they also protect muscle cells from apoptosis (death) (3). This protective effect may facilitate an additional growth response.


References

1. Riechman SE. Dietary Cholesterol Alters Recovery from Eccentric Muscle Damage in Humans. Medicine & Science in Sports & Exercise: Volume 38(5) Supplement May 2006 p S386
2. Riechman SE. Dietary and blood cholesterol and statins increase hypertrophy with resistance training. FASEB J. 2005 19 A1571
3. Urso ML. Changes in ubiquitin proteasome pathway gene expression in skeletal muscle with exercise and statins. Arterioscler Thromb Vasc Biol. 2005 Dec;25(12):2441-4.


 
Itsellä ei aika eikä tarmo eikä usein kompetenssikaan riitä käymään läpi erilaisten ravitsemusväitteiden tueksi nettiin laitettua sisältöä eikä niihin linkitettyjä lähteitä, jotka useinkaan eivät ole varsinaisia lähteitä vaan jonkun tulkinta jonkun tulkinnasta varsinaisesta alkuperäislähteestä.

Muutama vuosi sitten ulkoistin ravitsemustieteen seurannan Reijo Laatikaiselle, bloginsa, https://www.pronutritionist.net/ , lienee tuttu. Näin omana lähdekritiikkinä kysyn tässä ketjussa mielipidettänne hänestä: Onko hän mielestänne jonkin -ismin biasoima?
 
Näin omana lähdekritiikkinä kysyn tässä ketjussa mielipidettänne hänestä: Onko hän mielestänne jonkin -ismin biasoima?
Mielestäni ei. Tv ohjelmassakin vähensi osan asiakkaiden valiosta kaloreita hiilareita. Yks pätevimpiä tyyppejä.
 
^ Niin, on jo kymmenisen vuotta sitten huomannut, etteivät maitoperäiset tyydyttyneet rasvat (voi poislukien) ole sydän- ja verisuonitautien riskitekijä tutkimuksiin perehtymällä. Käsittääkseni ei ole näkemystään muuttanut. Tuskin on "virallisterveellisen syndikaatin" (läppä) talutusnuorassa. Riittänyt minulle näytöksi itsenäisestä ajattelusta. Sori tämä OT-rönsyily.
 
En tiedä Carnivoren vaikutuksia omiin testoihin mutta sen voi sanoa että paisuvainen oli tunteiden lämmetessä kuin terästanko 1kk Carnin jälkeen :).
Vastaavasti vegaanien väitteet vehkeen kovuudesta ja koosta ovat hyvin dokumentoituja tässä vaiheessa. 😂

Game Changers:
What was most interesting to me, was the (albeit, very limited) study done in the movie by the urologist Dr Aaron Spitz. In the scene, he has three college athletes wear a pair of rings on their penises overnight for two nights. He then measured the rigidity, as well as duration, and number of erections they had over those nights. On the first night, the athletes ate a meat burrito and on the second they ate a plant-based burrito. The results? A 500% increase in the number of minutes the erection lasted in one athlete and an average increase in rigidity of 8% in all three athletes. While this was not a scientifically validated study, it did serve as anecdotal evidence of the impact of our daily choices on our overall health and well-being.
Saadaanko tälle Donan tykkäys? Aika näyttää...
 
Saadaanko tälle Donan tykkäys? Aika näyttää...

Miks mun pitäis tosta tykätä? Tutkimus todettiin ihan höpöjutuksi monen asiantuntijan toimesta. Mitä jos sä pitäisit vaan huolen omista tykkäilyistäsi?

Siitä mä kyllä tykkään, jos jonku terveys ja hyvinvointi paranee vegaanidieetillä tai ihan millä tahansa muulla ruokavaliolla.

vege.jpg
 
Miks mun pitäis tosta tykätä? Tutkimus todettiin ihan höpöjutuksi monen asiantuntijan toimesta. Mitä jos sä pitäisit vaan huolen omista tykkäilyistäsi?

Siitä mä kyllä tykkään, jos jonku terveys ja hyvinvointi paranee vegaanidieetillä tai ihan millä tahansa muulla ruokavaliolla.

vege.jpg
Hahhah, pointti oli, että tässä oli anekdootit vastakkain.

Ja onhan se nyt helvetin hauskaa, kun alfa-carnivoret tykkäilee toistensa erektioille. :LOL:
 

An acute increase in #testosterone is typical following exercise (in men and women; likely to facilitate recovery). When a man takes soy protein (SPI), but not whey (WPI), this natural response is blunted.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom