Carnivore Diet

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onko kukaan nähnyt
^Hyvät perustelut. Perinteinen karjan kasvatus on kyllä hyväksi jokaiselle noista kuvan aiheista.

Hyvä luento aiheesta Laidunkarja ja ilmasto.


View: https://www.ted.com/talks/allan_savory_how_to_fight_desertification_and_reverse_climate_change?language=fi#t-462167

Tänään tuli vilkaistua, jos pitää kutinsa, niin kuin olettaa voi niin tuon pitäisi olla yksi ihmiskunnan merkittävimmistä projekteista..ratkaisisi niin monta ongelmaa samalla kertaa jos aavikoituneet ruohotasangot saataisiin taas vihreiksi ja karjaa laiduntamaan
 
^Hyvä video. Tästä aiheesta on puhetta ollut tuolla Peak human podcastissa myös. Tämähän se ratkaisu on: tarvitaan eläinten ja kasvien yhteispeli. Ei tule kelpaaman aivopestyille vegaaneille ym:lle.
 
Onko kukaan nähnyt

Tänään tuli vilkaistua, jos pitää kutinsa, niin kuin olettaa voi niin tuon pitäisi olla yksi ihmiskunnan merkittävimmistä projekteista..ratkaisisi niin monta ongelmaa samalla kertaa jos aavikoituneet ruohotasangot saataisiin taas vihreiksi ja karjaa laiduntamaan

Sakari Peltola puhuu tässä samasta aiheesta:


View: https://www.youtube.com/watch?v=c3vGyY_fT7U&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2t7HaF98ABgYkT8s4ByO8uS7Wo3dvlYt6gPcxVldNoRW1ELJTF9Te_FVI
 

Tämä olis sopinut myös keto- ja paastoketjuunkin.

Robben valmentaja kertoo tarkemmin mitä tehtiin jotta Robben treeni alkoi sujumaan, kroppa kestämään ja peilikuvakin näyttämään urheilijalle.
 

Tämä olis sopinut myös keto- ja paastoketjuunkin.

Robben valmentaja kertoo tarkemmin mitä tehtiin jotta Robben treeni alkoi sujumaan, kroppa kestämään ja peilikuvakin näyttämään urheilijalle.

Hyvä pätkä. Vaikuttaa pätevältä ukolta tuo Robben koutsi.
 
Useasti maininnu, että lihan riskit on saattaa olla yhteydessä mm. kasvisten vähäisyydestä johtuvia. Sekä kuidun vähyys. Lihan riskejä voi saada alaspäin kasvisten ja hedelmien syönnillä=oletan että korkeemmalla kuidun syönnillä. Nyt siitä on 2020 tehty tutkimuskin. Tästä tais jälleen kerran lyle mcdonald mainita jo aikaa sitten. Eli kasviksia, hedelmiä marjoja!


Does meat cause cancer or is it less about the meat we eat and more about what we DON’T eat?
Nutrition is complex. One of the problems with nutritional research is that it’s basically impossible to do randomized control trials longer than a year. Therefore, it’s almost impossible to get direct intervention data with regards to disease development since diseases like heart disease and cancer take years and even decades to develop. What we are left with is epidemiology and cohort studies. The problem with this data is that it’s impossible to isolate our variables.
Repeatedly in epidemiology meat intake is associated with increased cancer risk, particularly processed meat. But there are many confounding variables. People who eat more meat also are more likely to smoke, drink, eat more calories, eat less fruits/veggies and live an overall more unhealthy lifestyle.
This study sought to stratify the risk of cancer development with low, medium, and high intake of meat & processed meat when co-ingested with low, medium, and high intake of fruits and vegetables.
What they found was that there was a linear DECREASE in cancer risk with increasing fruit & vegetable intake. Even in the highest meat intake, if they also had a high intake of fruit & veggies, there was less (not significant tho) risk of cancer development than in the group eating the lowest amount of meat (when fruits & vegetables were low). This suggests that meat might not be carcinogenic but rather people who eat high meat do so while also displacing fruits and vegetables and THAT is what may increase cancer risk.
Processed meat did have an increased risk of cancer at every level of fruit and veggie intake although they did attenuate risk.
Takeaways: if you are going to consume high levels of meat try to stick to limit processed meat & make sure that you are not displacing your fruits & vegetables because of increased meat intake. Aim for 8+ servings of fruits & vegetables per day and enjoy your meat
🥩
🍗
🍖
🍤






https://www.facebook.com/groups/343509606801695/user/665956883/?__cft__[0]=AZXaxE0dtxLCfQ51jwuTPko_GqYxqMwfz6Bq-me8Yd6jHM27_4JDKPjgdUqEZP1NFQ7ZiMUKJ6MNKY2TEYfaG3WGzjTPAdUGHdI8LsqEqyXshVFgOgjBJ04k-rnHCliTZayM50YysLsyjrY9dIclKUjIbPObmq7urQYMDO-lLqVezNPspYie-xgpdfdc1y6JpmsPkAphvksdYAqn8pg36AcHlFyjkPBqrrDivbXsU0MN4g&__tn__=<<,P-R

 
Useasti maininnu, että lihan riskit on saattaa olla yhteydessä mm. kasvisten vähäisyydestä johtuvia. Sekä kuidun vähyys. Lihan riskejä voi saada alaspäin kasvisten ja hedelmien syönnillä=oletan että korkeemmalla kuidun syönnillä. Nyt siitä on 2020 tehty tutkimuskin. Tästä tais jälleen kerran lyle mcdonald mainita jo aikaa sitten. Eli kasviksia, hedelmiä marjoja!


Does meat cause cancer or is it less about the meat we eat and more about what we DON’T eat?
Nutrition is complex. One of the problems with nutritional research is that it’s basically impossible to do randomized control trials longer than a year. Therefore, it’s almost impossible to get direct intervention data with regards to disease development since diseases like heart disease and cancer take years and even decades to develop. What we are left with is epidemiology and cohort studies. The problem with this data is that it’s impossible to isolate our variables.
Repeatedly in epidemiology meat intake is associated with increased cancer risk, particularly processed meat. But there are many confounding variables. People who eat more meat also are more likely to smoke, drink, eat more calories, eat less fruits/veggies and live an overall more unhealthy lifestyle.
This study sought to stratify the risk of cancer development with low, medium, and high intake of meat & processed meat when co-ingested with low, medium, and high intake of fruits and vegetables.
What they found was that there was a linear DECREASE in cancer risk with increasing fruit & vegetable intake. Even in the highest meat intake, if they also had a high intake of fruit & veggies, there was less (not significant tho) risk of cancer development than in the group eating the lowest amount of meat (when fruits & vegetables were low). This suggests that meat might not be carcinogenic but rather people who eat high meat do so while also displacing fruits and vegetables and THAT is what may increase cancer risk.
Processed meat did have an increased risk of cancer at every level of fruit and veggie intake although they did attenuate risk.
Takeaways: if you are going to consume high levels of meat try to stick to limit processed meat & make sure that you are not displacing your fruits & vegetables because of increased meat intake. Aim for 8+ servings of fruits & vegetables per day and enjoy your meat
🥩
🍗
🍖
🍤






https://www.facebook.com/groups/343509606801695/user/665956883/?__cft__[0]=AZXaxE0dtxLCfQ51jwuTPko_GqYxqMwfz6Bq-me8Yd6jHM27_4JDKPjgdUqEZP1NFQ7ZiMUKJ6MNKY2TEYfaG3WGzjTPAdUGHdI8LsqEqyXshVFgOgjBJ04k-rnHCliTZayM50YysLsyjrY9dIclKUjIbPObmq7urQYMDO-lLqVezNPspYie-xgpdfdc1y6JpmsPkAphvksdYAqn8pg36AcHlFyjkPBqrrDivbXsU0MN4g&__tn__=<<,P-R


Repeatedly in epidemiology meat intake is associated with increased cancer risk, particularly processed meat. But there are many confounding variables. People who eat more meat also are more likely to smoke, drink, eat more calories, eat less fruits/veggies and live an overall more unhealthy lifestyle.

Tämä tyrmätään aina heti kun carnivore sanoo sen. Viime aikona Laynekin on tuonut esiin samaa ja myönsi podcastissakin lähiaikoina, että usein vähemmän kuitua syövillä on muutenkin huonommat elintavat, ja syövät enemmän energiaa sokeria yms. Iso muuttuja kuidun osalta on juurikin se, että se pitää kylläisenä ja aiheuttaa pienemmän energian kulutuksen, siis sama juttu millä keton hyötyjä perustellaan usein vastapuolen toimesta, ja ositaijn ihan aiheestakin.

Kaikki tietää jo, että pitkälle prosessoitu ruoka ei ole terveellistä, mutta vieläkään ei ole näytetty prosessoimattoman lihan aiheuttavan syöpää.

Tästäs 19 min kohdalta:


View: https://www.youtube.com/watch?v=xDW6NYiATAk&feature=youtu.be&t=1142
 
Viimeksi muokattu:
Nuohan on hyvät arvot, kun triglyt on alhaalla, hdl ja ldl korkealla. Valtimot Paul kuvaaa säännöllisesti eikä vielä ole näkynyt mitään plakkeja.
 
Ei se ole hyvä kun LDL on korkealla, vaikka kuinka paljon tuota mantraa toistelet.

Eipä ole näyttöjäkään, että se olisi haitallinen tuossa kontekstissa. Ja jos Pauli käy kerran vuodessa kuvaamassa valtimot niin turhaa olette hänestä huolissanne.

Tässä Paul puhuu arvoistaan Daven kanssa.

0:19:44 Carnivore MD's Lipid Panel
 
Eipä ole näyttöjäkään, että se olisi haitallinen tuossa kontekstissa. Ja jos Pauli käy kerran vuodessa kuvaamassa valtimot niin turhaa olette hänestä huolissanne.

Tässä Paul puhuu arvoistaan Daven kanssa.

0:19:44 Carnivore MD's Lipid Panel

View: https://twitter.com/Drlipid/status/1317563182848839681


Eipä ole näyttöjäkään. Toisin kuin oksalaattien haitoista. 😂
En ole huolissani Saladinosta. Jos on ylimielinen idiootti, niin ansaitsee korkean LDL:n aikanaan tuomat ongelmat.
 

View: https://twitter.com/Drlipid/status/1317563182848839681


Eipä ole näyttöjäkään. Toisin kuin oksalaattien haitoista. 😂
En ole huolissani Saladinosta. Jos on ylimielinen idiootti, niin ansaitsee korkean LDL:n aikanaan tuomat ongelmat.


No laitappa näytöt LDL haitoista metabolisesti terveellä ja rasva-adaptoituneella keto/carnivorella, tai edes pelkästään metabolisesti terveellä, jolla on triglyt, hdl ja insuliini kunnossa. Toki se ldl nousee, kun on enemmän kuljetettavaa rasvaa, siitä syystä se nousee pelkästään paastollakin, mutta paastoilu ei tiettävästi tuki suonia, keho mobilisoi kolesterolia silloin suoraa rasvakudoksesta myös.
LDL kyllä korreloi riskin kanssa silloin kun metabolinen terveys ei ole kunnossa, mutta niinku Paul sanoo: LDL ei ole se tulipalo vaan se palomies.
LDL on niin monimuotoinen juttu, että pelkästään sen tuijottaminen ilman kontekstia on typerää, ja veikkaan että tästä on aika hemmetin moni asiantuntija samaa mieltä.

Feldmanilla ja Nadolskylla on nyt ihan mielenkiintoinen tutkimus tulossa, missä seurataan korkean ldl omaavien metabolisesti terveiden karppaajien cvd riskejä. Saladino on ilmeisesti yksi tutkimuksen koehenkilöistä.

Tästä eteenpäin hyvää keskustelua molemmilta:

8:10 Question Number Seven: Do you feel those on a low carb diet should take steps to lower LDL-C if it has increased, if all other cardiovascular risk factors have improved?
 
Back
Ylös Bottom