- Liittynyt
- 19.6.2007
- Viestejä
- 8 711
- Ikä
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Paista pähkinä öljyssä esim: macadamiaöljy myös kiinakaupoissa hyviä pähkinä öljyjäTekis mieli jossain vaiheessa kokeilla joku kuukauden pätkä carnivorella, ihan vaan mielenkiinnosta. Onko liian lyhyt aika huomaamaan mitään? Mitkä simppeleimmät ohjeet? Pelkkää prosessoimatonta lihaa, munaa yms eläimen osia ja mausteena suolaa? Miten valmistus, paistaminen ilman öljyä/voita?
pähkinäöljy ei ole carnivorea, naudan rasvaa paistamiseen tai kunnon voita, ghee ymsPaista pähkinä öljyssä esim: macadamiaöljy myös kiinakaupoissa hyviä pähkinä öljyjä
ajattelin et jos haluu hyvää rasvaa, tosimies paistaa ilman rasvaapähkinäöljy ei ole carnivorea, naudan rasvaa paistamiseen tai kunnon voita, ghee yms
Jos haluaa hyvää rasvaa, käyttää eläinrasvaa.ajattelin et jos haluu hyvää rasvaa, tosimies paistaa ilman rasvaa
Matalat on ainakin kokonaiskalorit! Hyvinkö pysyy suorituskyky yllä tuolla energiamäärällä? Vai onko jokin lyhyt veto vain kyseessä?Carnivore itelle erittäin hyvä painon tiputtamisessa.
Kerran päivässä 700g pihvi.
154g prodea
17,5 rasvaa
777 kcal
Toimii ku junan vessa.
Painoa nostaessa tykkään käyttää hiilaria. Carnivore ei mielestäni siihen oikein toimi kun pitää ottaa joku +3500 kcal. Saati jos jollain vaatii reilusti enemmän energiaa.
Matalat on ainakin kokonaiskalorit! Hyvinkö pysyy suorituskyky yllä tuolla energiamäärällä? Vai onko jokin lyhyt veto vain kyseessä?
Millä sä teet noi ettei tule ns. sitkasta? Omat taidot toimii vain ulkofile/entrecore tasolla airfrierissä/pannulla
Usein leikkaan osan köntistä pihveiksi, jotka paistan pannulla, ja loput paahtopaistina uunissa 62 astetta sisälämpötila keskeltä könttiä. 55-57 astetta medium, ja täysin kypsä 65-70 astetta. Ite tykkään lähemmäs kypsää mutta ei täysin kypsäksi. Ennen uuniin laittoa helvetin kuumalla hiiliteräspannulla pinnat joka puolelta kiinni niin nesteet säilyy paremmin sisällä. Leikkaus aina poikki syin.
Paistin ku tekee pihviksi nii saattaa olla melko purtavaa.
Onko joku varmistanu noiden asuntovideon todenperäisyyden?Tästä karnivooristahan on mielenkiintoinen keskustelu menossa kalafoorumilla! Siellä on vissiin oikeen guru paikalla vastailemassa.
Onko joku varmistanu noiden asuntovideon todenperäisyyden?