Carnivore Diet

Jos joku onnistuu syömään itsensä valtavan lihavaksi carnivorella niin nostan kyllä hattua. Ei tule olemaan helppo keissi.

Toi liittyi tohon edellä olleeseen diabetes keskusteluun enemmän kuin carnivoreen. Että onko reilu ylipaino itsessään diabeteksen aiheuttajana miten vahva verrattuna sokerin syöntiin.

Ketolla onnistuu helposti lihominen ottamalla nestemäisenä rasvaa. Onnistuu se carnivorellakin, mutta vaatii tahallaan yrittämistä todennäköisesti.
 
Tuleeko 2 tyypin diabetes miten helposti siinä tilanteessa jos syö itsensä valtavan lihavaksi rasvalla ja prodella, 0g hiilaria 10 vuodessa?
Oon laiska itse kirjoittelemaan, niin tässä parempaa selitystä.
IMG_1656.jpeg
IMG_1657.jpeg
IMG_1658.jpeg
IMG_1659.jpeg
 
Bikmanin kirjassa muistaakseni oli asiasta juttua ja hänen mukaan voi olla metabolisesti terve ja ylipainoinen. Liittyi siihen miten rasva kertyy kehoon (solu kasvaa vs. solujen määrä kasvaa). Pitäs ottaa uudestaan lukuu se kirja. Sitten vielä jos on ruskeaa rasvaa niin vielä parempi kuten esim. vauvoilla on.
 


Ihmettelin tota lukua yli 170 kg lihaa vuodessa per lärvi. Puol kiloa päivässä. Kuulostaa hitosti liian isolta.
Sitten kattelin vähän mitä toi tarkottaa niin ei tarkoita sitä että suuhun menis puol kiloa lihaa per päivä.

The figures tabulated below do not represent per capita amounts of meat eaten by humans. Instead, they represent FAO figures for carcass mass availability (with "carcass mass" for poultry estimated as ready-to-cook mass),[2] divided by population. The amount eaten by humans differs from carcass mass availability because the latter does not account for losses, which include bones, losses in retail and food service or home preparation (including trim and cooking), spoilage and "downstream" waste, and amounts consumed by pets (compare dressed weight).[3][4][5] As an example of the difference, for 2002, when the FAO figure for US per capita meat consumption was 124.48 kg (274 lb 7 oz), the USDA estimate of US per capita loss-adjusted meat consumption was 62.6 kg (138 lb).[6]
 
"Lihankulutusluvut ilmoitetaan kaikissa maissa luullisena lihana eli ns. ruholihana. Syötävän lihan osuus saadaan, kun luullisesta lihasta poistetaan luiden osuus, keskimäärin 20 %. Kun huomioidaan vielä kypsennyshävikki, 10-30 % tuotteesta riippuen, kypsänä luuttomana lihana laskettuna syödyn lihan määrä on noin puolet luullisen lihan määrästä." Lainaus Lihatiedotus -sivustolta.
 
"Lihankulutusluvut ilmoitetaan kaikissa maissa luullisena lihana eli ns. ruholihana. Syötävän lihan osuus saadaan, kun luullisesta lihasta poistetaan luiden osuus, keskimäärin 20 %. Kun huomioidaan vielä kypsennyshävikki, 10-30 % tuotteesta riippuen, kypsänä luuttomana lihana laskettuna syödyn lihan määrä on noin puolet luullisen lihan määrästä." Lainaus Lihatiedotus -sivustolta.

Sitten kaikki lihatuotteet mitä ruokakaupat ostaa ei päädy ihmiseen. Osa vanhenee ja menee roskiin.
Melkein tarkempi ois ihmisiltä tehty kysely että paljonko lihaa menee suuhun.
 
Countries by seafood consumption per capita
RankCountryConsumption in kg/person (2020)
2Iceland84.30
3Macau70.26
4Kiribati69.22
5Hong Kong65.79

Ei tälläisillä ainakaan sitä omaa agendaa esim. punaisen lihan suhteen kovin hyvin myydä :D

Tuon sivuston mukaan honkkarit söisi alle 140kg vuositasolla
 
Toi elinaika on niin monen tekijän summa, että vaikea minkään yksittäisen komponentin perusteella vetää suuria johtopäätöksiä. Itse näen, että suurimmassa roolissa ravinnon suhteen on ultraprosessoitu ruoka ja erityisesti siemenöljyt.
 
Toi elinaika on niin monen tekijän summa, että vaikea minkään yksittäisen komponentin perusteella vetää suuria johtopäätöksiä. Itse näen, että suurimmassa roolissa ravinnon suhteen on ultraprosessoitu ruoka ja erityisesti siemenöljyt.
Näin juuri. Tosin tuo kommentti siemenöljyjen epäterveellisyydestä ei pidä paikkaansa.

 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom