- Liittynyt
- 9.2.2009
- Viestejä
- 482
mikä on paras liha ja menetelmät tehdä beef jerkyä?
ja miten liha kandee leikata, syitä myöten vai poikki?
kuinka kriittinen on lämpötila, lihan pitäisi kuivua ei kypsyä
ostin tuossa kesällä sokolowin paahtopaistia 5kg (nauta) ja toimi aika hyvin, kulmapaistissa(nauta) on varmaankin vähemmän rasvaa joku suomalainen ja toimi ihan +/- ok.
Tietty ei vedä vertoja ilmakuivatulle porolle ja hirvelle.
kertokaas kokeneet hyväksi todetut metodit uunikuivaajalle,tack
ja miten liha kandee leikata, syitä myöten vai poikki?
kuinka kriittinen on lämpötila, lihan pitäisi kuivua ei kypsyä
ostin tuossa kesällä sokolowin paahtopaistia 5kg (nauta) ja toimi aika hyvin, kulmapaistissa(nauta) on varmaankin vähemmän rasvaa joku suomalainen ja toimi ihan +/- ok.
Tietty ei vedä vertoja ilmakuivatulle porolle ja hirvelle.
kertokaas kokeneet hyväksi todetut metodit uunikuivaajalle,tack