Ite laittaisin sen n. satasen lisää ja ostaisin sen q2000:sen. Itellä on sähköversio tuosta tonnisesta ja se toimii hyvin parvekegrillinä. Kaasugrilliksi pistäisin suosiolla tuon isomman version.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ite laittaisin sen n. satasen lisää ja ostaisin sen q2000:sen. Itellä on sähköversio tuosta tonnisesta ja se toimii hyvin parvekegrillinä. Kaasugrilliksi pistäisin suosiolla tuon isomman version.
Riittää teho siihen puuhaan. Itsellä on Q100, eli sama kuin Q1000 mutta mallinimi muuttu tänä kesänä.Löytyykö vielä mistään kaupasta weberin kaasugrilliä hyvällä tarjouksella vai pitäisikö odotella syksyyn asti jos meinaa halvennuksella saada weberin? Vai mitä mieltä, jos kävisi hakemassa q1000 niin riittääkö siinä teho hyvin kanafileiden paistamiseen?
Eikös sen tonnin ja kaksitonnisen ero ole vaan hieman isompi koko? Kahdelle ihmiselle kun grillataan niin ei tarvitse isoa kokoa. Jos enemmän laitan rahaa niin sitten tulee mieleen ostaa Q3000 jossa on jo jalusta ja kaksi poltinta.
Kai niissä ilmaa on aika törkeästi hinnassa. En tiedä kun en ole omistanut. Mutta voisin kyllä mieluusti vähän enemmän maksaa kuin mitä maksoin omasta kahdensadan kolmipolttimisesta jos sillä rahalla saisi tasaisesti lämpiävän grillin. Toi on jo ihan grillin oloinen eikä sellainen räpellys kuin monet tosi halvat missä on polttimetkin suoraan näkyvissä ja ritilät rautalankaa, mutta kyllä on silti niin vitun epätasainen lämpö ettei mitään järkeä. Vois kyllä parantua jos tohon askartelis jotkut paremmat flavorizer barin tapaiset noiden vakio lämpöpeltien paikalle. Kunnon vitsi muuten toi nimi flavorizer bar. Myydään hienolla nimellä ihan kuin niissä olisi jotain ihmeellistä. Ihan lämmönjakopellit nekin oikeasti on, mutta sehän ei kuulosta yhtään hienolta eikä siitä voi pyytää enempää rahaa. :DMikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Älkää ostako Weberiä. Maksatte ihan turhasta. Hetken sillä jaksaa askarrella, mutta se into menee ohi ja sitten sulla on pihalla satojen eurojen makkaranpaistin jota jaksaa käyttää ehkä juhannuksena jos ei sada.
Et tainnut ostaa lähellekän minkään Summitin tasoista grilliä. Nopealla kurkkauksella parin huntin Sunwind:ssä ei ole oikeastaan mitään yhteistä Summitin kanssa paitsi se, että molemmilla on tarkoitus grillata ruokaa. Materiaalit, poltinten määrä/teho, ominaisuudet, soveltuvuus epäsuoraan lämpöön, phdistuksen/ylläpidon helppous jne. jne. on Summitissa eri tasolla. Mä grillailen 8 kuukautta vuodesta todella aktiivisesti ja sydäntalvellakin satunnaisesti ja kaasua menee 6-7 isoa pulloa vuodessa ja Summit on oikea työkalua tälläiseen käyttöön. Toyota Yariksellakin voi ajella, mutta se ei ole kovin hyvä valinta Euroopan kiertueelle tai Nordschleifelle. Makkaran grillaa millä tahansa, mutta kunnon parin tuuman paksuisten pihvien grillaamiseen tarvitaan sitten jo kunnolla ruutia. Mulla on Summit 450 ja se on edelleen jotakuinkin kuin uusi vaikka on pian ollut ympärivuotisessa käytössä yhtä pitkään kuin kaksi edellistä grilliäni (joku 300 huntin Campingaz ja joku about 700 Eur Landmann Exclusive) kestivät yhteensä ennenkuin paloivat puhki.Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Se koko ja kromin määrä nyt ei vaan aina korreloi ruuan laatuun, kuten vässy tuossa turisikin.
Mun weberi teki temput tuossa pari viikkoa sitten. Ei perhana syttynyt ekalla. Toinen kerta kolmen vuoden sisällä mitä oon sen omistanut. Yleensä kun tuo kaasugrillin napin painelu naurattaa vieraissa. Kotosalla kun tottunut että ekalla tai sitten ei kaasu virtaa.
Nyt pökäleitä voi verrata saippuaan, kilohinta alkaa nollalla:
Weber Grill Briquettes Premium grillibriketit, 10 kg pakkaus | Sytytys | Tarvikkeet | Verkkokauppa.com
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Jos oma Q100 lämpiää sen verran, että silläkin saa raidat kummallekkin puolelle niin niin pitäisi sinunkin. Q100 on pienin ja sitä myötä tehottomin. Pitäis se puunata taas, niin voin laittaa kuvia miltä näyttää yli 3 v vanha grilli joka on jatkuvasti ulkona ja käytössä viikottain. Viime pesun jälkeen, en löytänyt yhtäkään ruostetäppää tai kupruilua.Mulla ainakin Weber lämpenee todella epätasaisesti ja lämpö riittää nippa nappa makkaran lämmittämiseen. Puoli tuntia, kun antaa olla kaasut täysillä ja kannen kiinni saattaa liha hieman sihahtaa, kun laittaa ritilälle. Siitä eteepäin se on sellaista hauduttelua. Eli ei mitään toivoa saada paksuun pihviin kunnon paistopintaa. Ja varaosien hinnalla saisi Prismasta aina uuden grillin.
Onko muuten tässä ketjussa monelta palanut grilli puhki? Mulla alkaa Weberistä kupruilla kannen alapinta sisältä päin. Eiköhän siinä ensi keväänä ole nyrkin mentävä reikä.
Jos oma Q100 lämpiää sen verran, että silläkin saa raidat kummallekkin puolelle niin niin pitäisi sinunkin. Q100 on pienin ja sitä myötä tehottomin. Pitäis se puunata taas, niin voin laittaa kuvia miltä näyttää yli 3 v vanha grilli joka on jatkuvasti ulkona ja käytössä viikottain. Viime pesun jälkeen, en löytänyt yhtäkään ruostetäppää tai kupruilua.
Puhkipalamisesta vielä. Verkkokauppa.com:lla oli viimekeväänä joku kamppanja, että vanhan grillin sai viedä niiden lavalle kierrätykseen. Sinne vilkuilin, kun kaipasin retkikäyttöön pientä ritilää makkaranpaistoon. Ja oli oikeasti niitä puhkipalaneita vehkeitä lavalla. Yhteenkään Weberiin en törmännyt.