Weber -käyttäjien oma ketju

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
Ite laittaisin sen n. satasen lisää ja ostaisin sen q2000:sen. Itellä on sähköversio tuosta tonnisesta ja se toimii hyvin parvekegrillinä. Kaasugrilliksi pistäisin suosiolla tuon isomman version.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Ite laittaisin sen n. satasen lisää ja ostaisin sen q2000:sen. Itellä on sähköversio tuosta tonnisesta ja se toimii hyvin parvekegrillinä. Kaasugrilliksi pistäisin suosiolla tuon isomman version.

Eikös sen tonnin ja kaksitonnisen ero ole vaan hieman isompi koko? Kahdelle ihmiselle kun grillataan niin ei tarvitse isoa kokoa. Jos enemmän laitan rahaa niin sitten tulee mieleen ostaa Q3000 jossa on jo jalusta ja kaksi poltinta.
 
Löytyykö vielä mistään kaupasta weberin kaasugrilliä hyvällä tarjouksella vai pitäisikö odotella syksyyn asti jos meinaa halvennuksella saada weberin? Vai mitä mieltä, jos kävisi hakemassa q1000 niin riittääkö siinä teho hyvin kanafileiden paistamiseen?
Riittää teho siihen puuhaan. Itsellä on Q100, eli sama kuin Q1000 mutta mallinimi muuttu tänä kesänä.

Oiva partsigrilli. En oo isompaa kaivannut tilaa viemään. Siihen kaasupulloadapteri niin 5 kg pullolla vetää monta vuotta.

Omalla grillaillut talvellakin ja näin kesällä parikin kertaa päivässä. Ja oiskohan pullo 3v vanha. Ens talvena taitaa loppua :)
 
Eikös sen tonnin ja kaksitonnisen ero ole vaan hieman isompi koko? Kahdelle ihmiselle kun grillataan niin ei tarvitse isoa kokoa. Jos enemmän laitan rahaa niin sitten tulee mieleen ostaa Q3000 jossa on jo jalusta ja kaksi poltinta.

Juu, isompi koko ja noi sivutasot. No jos tuo koko on se mitä hakee, niin ei kai siinä sitten. Kannattaa käydä noita kuitenkin paikan päällä vertailemassa.
 
Zone-sarja -42%
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
 
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Kai niissä ilmaa on aika törkeästi hinnassa. En tiedä kun en ole omistanut. Mutta voisin kyllä mieluusti vähän enemmän maksaa kuin mitä maksoin omasta kahdensadan kolmipolttimisesta jos sillä rahalla saisi tasaisesti lämpiävän grillin. Toi on jo ihan grillin oloinen eikä sellainen räpellys kuin monet tosi halvat missä on polttimetkin suoraan näkyvissä ja ritilät rautalankaa, mutta kyllä on silti niin vitun epätasainen lämpö ettei mitään järkeä. Vois kyllä parantua jos tohon askartelis jotkut paremmat flavorizer barin tapaiset noiden vakio lämpöpeltien paikalle. Kunnon vitsi muuten toi nimi flavorizer bar. Myydään hienolla nimellä ihan kuin niissä olisi jotain ihmeellistä. Ihan lämmönjakopellit nekin oikeasti on, mutta sehän ei kuulosta yhtään hienolta eikä siitä voi pyytää enempää rahaa. :D
 
Älkää ostako Weberiä. Maksatte ihan turhasta. Hetken sillä jaksaa askarrella, mutta se into menee ohi ja sitten sulla on pihalla satojen eurojen makkaranpaistin jota jaksaa käyttää ehkä juhannuksena jos ei sada.
 
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?

Jos se ensimmäinen kestää 25 v, kestäänkö x kpl toista taloudellisesti saman ajan? Jos ei kestä, niin ei ehkä kannata ostaa, tai ainakin on syytä pohtia, mikä peruste edelleen tekisi hankinnasta kannattavan. Jos ruoka on parempaa (kuten voimapöksy tasaisesta kypsyydestä esim. esitti), niin silloihan kriteeri on varsin selvä - miksi syödä huonoa safkaa, jos voi syödä hyvää? Paitsi jos ei persus kestä. Minä en nykytuloilla luultavasti ostaisi tonneja maksavaa (jos esitetyt hinnat olivat oikeat) ruuanlaittokapistusta eli hanuri ei kestä.

Käpälämäessä seisoo tällä haavaa kolmella jalalla kahden ja puolen sadan hiiliufo, jonka toimintoihin olen ollut verrattain tyytyväinen - enkä todellakaan ole mitään marttaihmisiä, vaikka ikävästi alan siihen suuntaan aavistuksen kallistua. Hidastahan se on ja vaatii paljon voiteluainetta, mutta toistaiseksi on hermo kestänyt, kun kelit ovat olleet auvoisat. Tänään pönttö tarjosi karitsanpaistia, ja täytyy sanoa, että melkoisen mieluisaa muonaa oli, joskin parannettavaa seuraavalle kerralle jäi, vaikka mammalla oli taas kyynel poskella (mutta se on sellainen tunneihminen).
 
Älkää ostako Weberiä. Maksatte ihan turhasta. Hetken sillä jaksaa askarrella, mutta se into menee ohi ja sitten sulla on pihalla satojen eurojen makkaranpaistin jota jaksaa käyttää ehkä juhannuksena jos ei sada.

Mun (yhdellä ja samalla) Weberillä on grillattu 15 vuoden aikana ehkä reilu 2000 kertaa. Ei toi nyt kovin huonolla käytöllä ole ollut. Hyvin kestää edelleen, kaasuletku vaihdettu ja sisälle rosteriset ritilät ja flavorizer barit. Eilen viimeksi grillattiin kanavartaita.

kanavartaat.webp

Tommonen siis meillä kuin tuo vanha alla, sain käytettynä hyvällä diilillä. Itsellä hieman vähällä käytöllä ollut mutta edellinen omistaja grillasi ehkä jopa sen yli 200 kertaa vuodessa :D

http://www.weber.com/weber-nation/your-stories/944
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?
Et tainnut ostaa lähellekän minkään Summitin tasoista grilliä. Nopealla kurkkauksella parin huntin Sunwind:ssä ei ole oikeastaan mitään yhteistä Summitin kanssa paitsi se, että molemmilla on tarkoitus grillata ruokaa. Materiaalit, poltinten määrä/teho, ominaisuudet, soveltuvuus epäsuoraan lämpöön, phdistuksen/ylläpidon helppous jne. jne. on Summitissa eri tasolla. Mä grillailen 8 kuukautta vuodesta todella aktiivisesti ja sydäntalvellakin satunnaisesti ja kaasua menee 6-7 isoa pulloa vuodessa ja Summit on oikea työkalua tälläiseen käyttöön. Toyota Yariksellakin voi ajella, mutta se ei ole kovin hyvä valinta Euroopan kiertueelle tai Nordschleifelle. Makkaran grillaa millä tahansa, mutta kunnon parin tuuman paksuisten pihvien grillaamiseen tarvitaan sitten jo kunnolla ruutia. Mulla on Summit 450 ja se on edelleen jotakuinkin kuin uusi vaikka on pian ollut ympärivuotisessa käytössä yhtä pitkään kuin kaksi edellistä grilliäni (joku 300 huntin Campingaz ja joku about 700 Eur Landmann Exclusive) kestivät yhteensä ennenkuin paloivat puhki.
 
Se koko ja kromin määrä nyt ei vaan aina korreloi ruuan laatuun, kuten vässy tuossa turisikin.

Mun weberi teki temput tuossa pari viikkoa sitten. Ei perhana syttynyt ekalla. Toinen kerta kolmen vuoden sisällä mitä oon sen omistanut. :rolleyes: Yleensä kun tuo kaasugrillin napin painelu naurattaa vieraissa. Kotosalla kun tottunut että ekalla tai sitten ei kaasu virtaa.
 
Se koko ja kromin määrä nyt ei vaan aina korreloi ruuan laatuun, kuten vässy tuossa turisikin.

Mun weberi teki temput tuossa pari viikkoa sitten. Ei perhana syttynyt ekalla. Toinen kerta kolmen vuoden sisällä mitä oon sen omistanut. :rolleyes: Yleensä kun tuo kaasugrillin napin painelu naurattaa vieraissa. Kotosalla kun tottunut että ekalla tai sitten ei kaasu virtaa.

Just eilen mietin mökillä että Genesis syttynyt aina ekalla. Patterin asensin siihen 2010 keväällä :D

Ihan turha tulla tänne turisemaan että "ostin summittia vastaavan paskan rojuläjän 200 egellä". Sille rojulle voi perustaa oman threadin. Parin vuoden päästä voi sitten kertoa kun se paloi puhki ja kysellä minkä Sunwindin mallin pistäs seuraavaks. Me täällä vaa naureskellaa. ;)

PS. Minkä merkkisen patterin ostais 5 vuoden päästä seuraavaks? Ei syty Weberi kuin 10 vuotta yhdellä Duracellilla.
 
Mikä näistä Webereistä tekee niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa maltaita? Ostin itselleni lähestulkoon Summit E470:a, 2559€, vastaavan Sunwind -merkkisen grillin 200 eurolla. Toki materiaalit ovat varmasti parempia Weberissä, jossa 25v takuu, mutta samalla tavalla se makkara ja pihvi taitaa paistua molemmissa?

Ei niistä mikään tee parempia kuin puolet halvemmista. Weberisteille on vaan tärkeää päästä keulimaan 15 vuotta vanhalla grillillä jolla voi grillata.
 
Paremmuus on siinä että grilli lämpee tasaisesti, sitä ei tarvitse uusia, ehkä koskaan ja varaosia saa tarvittaessa vaikka 15v päästä. Pidemmällä aikavälillä Weber on myös ehdottomasti halvin grilli, koska niitä tarvitsee vain yhden.
Neuvostoliitolla ei ole ollut kuin se Weberi, varmaan vähän huono ottamaan kantaa vuotuiseen grillinhankintaprosessiin mitä Campingazin omistajat tekevät. :D
Mua ainakin ottas päähän puhkipalaneet Prisman "Weberiä vastaavat" grillit ja niiden ainainen uusiminen.

Nimim. köyhällä ei ole vara ostaa halpaa, tässäkään.
 
Mulla ainakin Weber lämpenee todella epätasaisesti ja lämpö riittää nippa nappa makkaran lämmittämiseen. Puoli tuntia, kun antaa olla kaasut täysillä ja kannen kiinni saattaa liha hieman sihahtaa, kun laittaa ritilälle. Siitä eteepäin se on sellaista hauduttelua. Eli ei mitään toivoa saada paksuun pihviin kunnon paistopintaa. Ja varaosien hinnalla saisi Prismasta aina uuden grillin.

Onko muuten tässä ketjussa monelta palanut grilli puhki? Mulla alkaa Weberistä kupruilla kannen alapinta sisältä päin. Eiköhän siinä ensi keväänä ole nyrkin mentävä reikä.
 
Mulla ainakin Weber lämpenee todella epätasaisesti ja lämpö riittää nippa nappa makkaran lämmittämiseen. Puoli tuntia, kun antaa olla kaasut täysillä ja kannen kiinni saattaa liha hieman sihahtaa, kun laittaa ritilälle. Siitä eteepäin se on sellaista hauduttelua. Eli ei mitään toivoa saada paksuun pihviin kunnon paistopintaa. Ja varaosien hinnalla saisi Prismasta aina uuden grillin.

Onko muuten tässä ketjussa monelta palanut grilli puhki? Mulla alkaa Weberistä kupruilla kannen alapinta sisältä päin. Eiköhän siinä ensi keväänä ole nyrkin mentävä reikä.
Jos oma Q100 lämpiää sen verran, että silläkin saa raidat kummallekkin puolelle niin niin pitäisi sinunkin. Q100 on pienin ja sitä myötä tehottomin. Pitäis se puunata taas, niin voin laittaa kuvia miltä näyttää yli 3 v vanha grilli joka on jatkuvasti ulkona ja käytössä viikottain. Viime pesun jälkeen, en löytänyt yhtäkään ruostetäppää tai kupruilua.

Puhkipalamisesta vielä. Verkkokauppa.com:lla oli viimekeväänä joku kamppanja, että vanhan grillin sai viedä niiden lavalle kierrätykseen. Sinne vilkuilin, kun kaipasin retkikäyttöön pientä ritilää makkaranpaistoon. Ja oli oikeasti niitä puhkipalaneita vehkeitä lavalla. Yhteenkään Weberiin en törmännyt.
 
Q120 on se meidän makkaranlämmitin, mutta onhan siinä valurautaparila, eli jos jaksaa sen kuumentaaa kuumaksi niin kyllähän siihen paistopinnan saa. Jonkinmoisen.

Neukku voisi ostaa valurauta-ritilät emaloitujen peltilätkien tilalle, niissähän ongelma on se että kun "kylmän" pihvin laittaa ritilälle, lähtee ritilästä lämpö samantien.
Valurauta on massiivisempaa ja pitää kuumuutensa paremmin ja tekee paistopintaakin.

Weber valurautainen grilliritilä Spirit 300 -sarjan kaasugrilleihin | Varaosat | Tarvikkeet | Verkkokauppa.com

Tosin tolla hinnallahan saa Prismasta jo Primuksen grillin ja s-bonukset kaupan päälle. Kannattaa ehkä ostaa semmonen.

Tai sitten vielä massiivisempi:
Weber valurautaparila Spirit 300 -sarjaan | Parilat | Tarvikkeet | Verkkokauppa.com

Tosin tämmöisellä ongelmaksi muodostuu se ettei tuo ole enää grillausta, vaan paistamista. Sama lämmittää se valurautapannu kotona hellalla ja paistaa pihvi siinä.

Hiiligrillillä saadaan sitten sitä paistopintaa ja makuakin lihaan. Ei näiden kaasumikrojen kanssa toinna pelata vaikka merkki olisi mikä.
 
Jos oma Q100 lämpiää sen verran, että silläkin saa raidat kummallekkin puolelle niin niin pitäisi sinunkin. Q100 on pienin ja sitä myötä tehottomin. Pitäis se puunata taas, niin voin laittaa kuvia miltä näyttää yli 3 v vanha grilli joka on jatkuvasti ulkona ja käytössä viikottain. Viime pesun jälkeen, en löytänyt yhtäkään ruostetäppää tai kupruilua.

Puhkipalamisesta vielä. Verkkokauppa.com:lla oli viimekeväänä joku kamppanja, että vanhan grillin sai viedä niiden lavalle kierrätykseen. Sinne vilkuilin, kun kaipasin retkikäyttöön pientä ritilää makkaranpaistoon. Ja oli oikeasti niitä puhkipalaneita vehkeitä lavalla. Yhteenkään Weberiin en törmännyt.

Kyllähän sillä raidat lihaan saa niinkuin kirjoitin. Kunhan jaksaa lämmittää ekana puoli tuntia kansi kiinni. Sitten liha ulos ja uusi lämmitys toista puolta varten. Parin sadan euron lisävarusteilla saisi kuulemma jotain paistopinnan tapaistakin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom