Weber -käyttäjien oma ketju

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
Tarttis varmaan putsata WSM:ää, oli Babybacksit sunnuntaina savussa ja yksi panosvyö turhan reunalla; rasvaa tippui ohi vesimaljan ja osui briketteihin...tuli kohtuu rapeita ribsejä kun weberin mittari pyörähti ympäri.:D Ilmeisesti kun se karsta siitä pöntön ympäriltä kerran syttyy niin kyllä lämpiää.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Toi ufo syö brikettejä aivan kohtuuttomasti. Parissa päivässä sujahti 9 kilon pussukka.

Entäs nää aiemmat:

Mutta siis mitenkäs tuon lentävänlautasen lämpötila noin yleisesti ottaen tulisi asettua? Mikä on keskikuuma ja mikä kuuma?Nyt pääsin tunnin sessioon 220-230 (puolikas latinki brikettejä toisella laidalla) ja seuraavalla kerralla tunti 180-210 (molemmilla laidoilla brikettejä, ja määrällisesti enemmän kuin edellisessä latauksessa). Ilmanottoaukot levällään ylhäällä ja alhaalla. Jossain oli mainintaa 4 tunnin kapasiteetista, mikä ihmetyttää.

Jos haluaa uutta hönkää, niin pitääkö lisättävät briketit sytytellä erikseen vai hiiltyvätkö päälle lisättynä?

Mikä virka on piippusytyttimen lankakahvalla?
 
Toi ufo syö brikettejä aivan kohtuuttomasti. Parissa päivässä sujahti 9 kilon pussukka.

Entäs nää aiemmat:

Mutta siis mitenkäs tuon lentävänlautasen lämpötila noin yleisesti ottaen tulisi asettua? Mikä on keskikuuma ja mikä kuuma?Nyt pääsin tunnin sessioon 220-230 (puolikas latinki brikettejä toisella laidalla) ja seuraavalla kerralla tunti 180-210 (molemmilla laidoilla brikettejä, ja määrällisesti enemmän kuin edellisessä latauksessa). Ilmanottoaukot levällään ylhäällä ja alhaalla. Jossain oli mainintaa 4 tunnin kapasiteetista, mikä ihmetyttää.

Jos haluaa uutta hönkää, niin pitääkö lisättävät briketit sytytellä erikseen vai hiiltyvätkö päälle lisättynä?

Mikä virka on piippusytyttimen lankakahvalla?


Voit ottaa toisella kädellä siitä kiinni näin kaatamisessa säilyy parempi balanssi eikä satu vahinkoja.
 
Jos haluaa uutta hönkää, niin pitääkö lisättävät briketit sytytellä erikseen vai hiiltyvätkö päälle lisättynä?
ei tarvi erikseen sytyttää, sekotat joukkoon vaan.
 
Kiitokset.

Uutta ja vanhaa, varmasti aika nuijia kysäreitä taas, mutta:

Jos kypsennettävää on vähän ja laittelee brikettejä vain toiselle laidalle, niin mikä on paras sijainti epäsuorassa kypsennyksessä, keskellä vai vastakkaisessa laidassa? Entä yläilma-aukot: vastakkaiselle laidalle, brikettien päälle vai välille?

Mikä on keskikuuma ja mikä kuuma? Jossain ohjeissa oli jotain viiteaikoja tietyn muonan valmistamiseen em. lämmöissä.

P.S. Ei vieläkään viikonloppuna epäonnistunut, joskaan itse en ollut tyytyväinen.
 
Weberin osto mielessä ehkä vuoden huonoimpaan aikaan, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

3 poltinta on ihan ehdoton ja pari vaihtoehtoa on joista valita.

Vuoden 2012? Spirit E-320 classic jossa nupit sivupöydällä ja 2013 Spirit E-310 classic. Molemmat maksaa ~600e.

Kumpi ostetaan vai odotetaanko ikuisuus, että tulee paremmat tarjoukset.
 
Ei varmaan weberit ole kovin tarjousalttiita syksyn tullen. Noihan on käytännössä samoja, erona e-320 tuo sivupoltin ja nupit sivupöydällä, mitä itse en ainakaan arvostaisi. Jos ei sivupolttimelle ole tarvetta, niin suotta sitä on hankkia. Itse piti ottaa e-310, mutta sitä ei ollut joten otin e-320 50e kalliimmalla.
 
Sen verran saatiin ruinattua hintaa alas, että terassilla pönöttää nyt e-310 original.

Pari kertaa käytetty ja voin sanoa että ei vituta.
Uskomattoman hieno peli ja laadukkaaltahan tuo vaikuttaa.
Kattellaan syksyllä sitten alesta isompaa, koska eihän tuo mikään tilaihme kuitenkaan ole.
 
Kuinka paljon te sit oikein grillaatte kertamääränä? Itse kokkaan nelihenkiselle perheelle, ja usein on käytössä vain kaksi poltinta. Kolmas mukaan sitten rasvojen polttoon. Viikonloppuisin sitten se kolmaskin, kun on jaksanut tehdä paljon lisukkeita jne. mutta ei ole kyllä vielä kertaakaan tuolla käynyt niin, että tila loppuisi kesken.
 
Joo, hyvin on pärjätty vaikka ostin viime kesänä kahden polttimon 210 Weberin. Tietenkin jos grillaa isommalle porukalle, niin sithän tuo on liian pieni, mut näin kahdestaan on pärjätty vallan mainiosti jopa silloinkin kun on ollut kavereita syömässä. Mukaan ku sain vielä Weberin suojan sekä "työvälineet".
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Läpsäistäään vielä kertaalleen ennen luovuttamista.

Jos kypsennettävää on vähän ja laittelee brikettejä vain toiselle laidalle, niin mikä on paras sijainti epäsuorassa kypsennyksessä, keskellä vai vastakkaisessa laidassa? Entä yläilma-aukot: vastakkaiselle laidalle, brikettien päälle vai välille?

Tähänastinen tulkinta vastaamattomuudesta:
a) kukaan ei tiedä, onko mitään merkitystä
b) kuka antaa lentävän tuheron?

Vaihtoehtoa a epäilen, beetä en epäile.

Mikä on keskikuuma ja mikä kuuma? Jossain ohjeissa oli jotain viiteaikoja tietyn muonan valmistamiseen em. lämmöissä.

Tarjolla vain em. vaihtoehdoista b.
 
Pitkälti tällä kaavalla, kun epäsuoraa lämpöä käytetään (kuva). Grillatessa suoralla lämmöllä kuuma 230 ylöspäin, keskikuuma 170-230, matala alle 170.

weber_setup.jpg
 
Hola y graatzias!

Yllättäen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta toinen mokoma jää kysyttäväksi: Onkos toi vedellä lotraaminen yleistä vai liittyykö jotenkin kyljen (savustamiseen) tai muutenkin himopitkän kypsennyksen kujeisiin.

Yläaukot eivät tuon kuvan mukaan ole suoraan läskin päällä.
 
Hola y graatzias!

Yllättäen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta toinen mokoma jää kysyttäväksi: Onkos toi vedellä lotraaminen yleistä vai liittyykö jotenkin kyljen (savustamiseen) tai muutenkin himopitkän kypsennyksen kujeisiin.

Yläaukot eivät tuon kuvan mukaan ole suoraan läskin päällä.

Varmaankin hyvä olla vettä että pysyy paikat kosteana ja varastoihan se myös lämpöä samalla. Kuvassa varmaan otettu hieman aukkoa katsojaan päin muutenhan se olisi katveessa etkä näkisi sitä ollenkaan, kyllä sen venttiilin voi laittaa siihen lihan päälle taikka sivulle ei se nyt niin nuukaa ole.
 
Varmaankin hyvä olla vettä että pysyy paikat kosteana ja varastoihan se myös lämpöä samalla.

Jos pannu on parissa sadassa asteessa, niin voisi kuvitella, että haihtuu varmaankin aika livakasti.

kyllä sen venttiilin voi laittaa siihen lihan päälle taikka sivulle ei se nyt niin nuukaa ole.

Jees, niin kai se on, tuskin suuria lämpöeroja läskin pinnalla.

Ja tosiaan, kun en ole marttaihmisiä, niin pitää kaikenlaista kysellä. :)
 
Löytyykö savustuspaloja (Omena) muualta kuin verkkokaupasta ? Helsinki alueena ja verkkokauppa näyttää tyhjää. K-raudat ja muut samoin ?
 
Löytyykö savustuspaloja (Omena) muualta kuin verkkokaupasta ? Helsinki alueena ja verkkokauppa näyttää tyhjää. K-raudat ja muut samoin ?

Itiksen Gigantissa näyttäis olevan... tosin nuo kannattaa tehdä itse jos suinkin mahdollista.
 
Onkos toi vedellä lotraaminen yleistä.
Vesipannun käyttö on kaiketi taas näitä ikuisia makuasioita. Osa vannoo sen nimiin, osa on sitä mieltä että ilmankin pärjää. Ei ole must, kyllä ihan hyvää lihaa saa ilmankin. Tiedän jengiä jotka käyttää Weber bullettia ilman vesipannua. Itse ole semmosessa bilteman BBQ-grillissä tehnyt vedellä ja ilman enkä huomannut mitään eroa.
 
Minkälaista harjaa uskaltaa näyttää grilli ritilöille ? Spiritin emaloidut (?) ritilät siis kyseessä.
 
Zone-sarja -42%

Latest posts

Back
Ylös Bottom