Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Täyttä paskaa nuo oli, heitettiin roskiksiin ja ajettiin Hupen uudella Skodalla lähimpään Mäccäriin hakeen euron juustot ilman juustoa.
Niin se on, taaskin talven jälkeen kertapainalluksesta grilli tulille. Naapurustosta kuuluu naksutusten äänivalli perkeleiden säestämänä kun isännät kuola suupielessä koittavat saada niitä campingazejaan ja muita rimpuloita lämpenemään.
Niin se piti vielä kertoa Vieraissalle että grillihiilien laatu on oleellinen tekijä onnistumisessa. Onneksi tässä hinta korreloi. Halvat Rainbowt on huonoja koska hiili on niin pienijakoista ja pölyistä että se palaessaan tukehduttaa grillin. Hyvä hiili on selkeitä könttiä joiden välistä ilma pääsee juoksemaan ylös.
Vanhemmat osti tuollaisen Weberin spirit e 310 originalin ja paistelin sillä tänään kanan sisäfilettä. N. 15 min paistamisen jälkeen pinta muistutti lähinnä feta-juustoa väriltään ja hennot vaaleanrsukeat paistojäljet oli pintaan tullut. Suurin osa ajasta kansi kiinni ja kaksi poltinta koko ajan täysillä. Missä vika? 200e halpisgrillilläkin saa sentään värin pintaan. Sama homma makkaran kanssa, ei tahdo väriä tulla pintaan. Toki ne sisältä kypsyy ja lämpenee kannen ollessa kiinni. Tuntuu, kuin olisi jotain tukosta polttimoissa. Vai pitääkö tuossa oikeasti kanaakin paistaessa pitää kaikki 3 poltinta täysillä, että saa jotain aikaiseksi?
No sen verran minäkin ymmärrän, että toki se grilli on kuumennettu, ennen grillaamisen aloittamista. Edellisillä halpisgrilleillä on tähän asti onnistunut grillaaminen huomattavasti tehokkaammin vaikka vain kahdella polttimolla.Grilli kuumennetaan kuumaksi ennen kuin alotetaan grillaaminen. Täysille tietysti jokainen poltin, jos tarvitaan kovaa lämpöä nopeaan kokkaukseen. Vika ei ainakaan ole grillissä jospa siitä ynnäisit 1+1 yhteen.
Kyllä ne oli. Täytyy käydä ensi kerralla kaikki letkut läpi, ettei sieltä löydy vuotoja/tukoksia, jotenkin vaisun oloiselta tuntuu.Ja olihan ne nupit varmasti täysillä, eli länteen päin, eikä esimerkiksi minimillä, siis rajoittajaa vasten...
No sen verran minäkin ymmärrän, että toki se grilli on kuumennettu, ennen grillaamisen aloittamista. Edellisillä halpisgrilleillä on tähän asti onnistunut grillaaminen huomattavasti tehokkaammin vaikka vain kahdella polttimolla.
Minkäs kokoinen kaasupullo tossa on kiinni ?Vanhemmat osti tuollaisen Weberin spirit e 310 originalin ja paistelin sillä tänään kanan sisäfilettä. N. 15 min paistamisen jälkeen pinta muistutti lähinnä feta-juustoa väriltään ja hennot vaaleanrsukeat paistojäljet oli pintaan tullut. Suurin osa ajasta kansi kiinni ja kaksi poltinta koko ajan täysillä. Missä vika? 200e halpisgrillilläkin saa sentään värin pintaan. Sama homma makkaran kanssa, ei tahdo väriä tulla pintaan. Toki ne sisältä kypsyy ja lämpenee kannen ollessa kiinni. Tuntuu, kuin olisi jotain tukosta polttimoissa. Vai pitääkö tuossa oikeasti kanaakin paistaessa pitää kaikki 3 poltinta täysillä, että saa jotain aikaiseksi?
Halpisgrillissä tahtoi tosiaan olla sitä ongelmaa, että se poltti karrelle hyvin nopeasti, koska liekit pääsi käytännössä nuolemaan grillattavaa suoraan, kun ne lirpakkeet polttimoiden päällä paloi puhki. Weberissä nämä flavour barit (??) ei tosiaan päästä liekkiä ylös asti, mikä on tietysti hyvä, kun ei pala samointein ja varmasti kypsyy paremmin, mutta en tiedä peittävätkö ne hieman liikaa, kun ei tahdo itse liekkiä edes nähdä niiden lomasta?
Pullo on 11kg ja käsivaralla arvioiden pullossa on noin puolet nestettä jäljellä. Letkut täytyy tosiaan käydä nyt vielä läpi, ne oli kuulemma olleet paketista avatessa kiinni valmiina, eli ei tarvinut itse alkaa niiden kanssa askartelemaan.
Itseasiassa tänään testailin makkaran kanssa ja lämmitin grillin kolmella polttimolla yli 250 asteiseksi, pistin makkarat sisään, sammutin kolmannen polttimon ja pidin lämpöjä tosiaan yli 200 asteessa koko ajan. Kyllähän ne paistui ja sai sitten lopulta väriäkin pintaan, mutta kyllä niitä sai hyvän tovin grillata. Kantta vaan ei parane hirveästi availla. Sellasta kunnon sihahdusta ei kyllä vieläkään tullut, kun makkarat grilliin laittoi, mutta esim. naudan pihvillähän sen vasta huomaa, miten kuuma ritilä on. Pahaa pelkään vain, että vaikka grillin sisälämpö on yli 250 astetta, niin naudanpihvistä valuu nesteet pois, kun ritilä ei ole tarpeeksi kuuma. Sen näkee sitten aikanaan. Flavour-barit vaan näyttää melko julmetun kokoisilta tuohon grilliin, muissa grilleissä on ollut huomattavasti pienemmät ja liekit lämmittää ritilää suoraan, mutta ei niitä viitsisi poiskaan ottaa, kun ihan funktionaaliset ovat. Ei sillä, hyvää safkaahan tuolla on tähän asti saanut.Voit helposti ottaa flavorbarit pois ja testata sillä tavalla, raakaa lämpöä pitäisi olla enemmän näin tarjolla. Kuulostaa kieltämättä erikoiselta tuo ongelma. Tarkista nyt mittarista vielä seuraavalla kerralla että grilli varmasti on kuuma eli 250-300c.