Deleted member 43228
Millä perkuleella tuon grilliritilän saa puhtaaksi. Monesti olen sen vaan laittanut likoamaan ja tiskiharjalla jynssännyt. Ajattelin sitten, että pesästään koko pikkuWeber painepesurilla, mutta se oli aika yhtätyhjän kanssa kylmällä vedellä. Joten tökötit sai ottaa käyttöön kyllä heti.
Mutta millä tuon ritilän saa puhtaaksi. Ei nuo hiiltyneet marinadit lähde edes yön liottamisella. Ideoita?
Tosin, ei kai sille lopulta ole edes tarvetta, mutta ois se mukava saada puhtaaksi, kun sitä yrittää. Ei se tuosta enään palamaan syty, kun isoimmat on pois. Vetelin muuten 1 mm poranterällä polttimen reijät jynssäten läpi. Vaikutti aika mukavasti yksittäisen liekin muodostumiseen. Kyllä se 5-6 v on tehnyt tehtävänsä ja hieman oli ns. suuttimet mennyt jo umpeen tatinasta.
Mutta millä tuon ritilän saa puhtaaksi. Ei nuo hiiltyneet marinadit lähde edes yön liottamisella. Ideoita?
Tosin, ei kai sille lopulta ole edes tarvetta, mutta ois se mukava saada puhtaaksi, kun sitä yrittää. Ei se tuosta enään palamaan syty, kun isoimmat on pois. Vetelin muuten 1 mm poranterällä polttimen reijät jynssäten läpi. Vaikutti aika mukavasti yksittäisen liekin muodostumiseen. Kyllä se 5-6 v on tehnyt tehtävänsä ja hieman oli ns. suuttimet mennyt jo umpeen tatinasta.