Deleted member 43228
Se mitä ravintelissa on tullut kerran syötyä jänöjussia, niin jäi kokemukseksi myös että oli suhteellisen kuivaa kaveria. Tarvis kai sit mureuttaa paloina padassa pidempäänkin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuli ostettua Black Friday tarjouksesta Spirit originaali 310. Naudanlihapihvit sillä koitin heti paistaa ja tuntui siltä että en saa grilli riittävän kuumaksi niin että olis pihvien saanu kunnon paistopinnan. Nupit kaakossa lämpötilan sain max 200 asteeseen.. Onko muilla sama tilanne vai saatte lämmöt nousemaan paremmin?
Paistelin nyt siinä ritilällä ku ei vielä ole parillaa ehtiny hommaan, saiskohan siinä paremmin tulemaan.
Hiiligrillin tartteis. Go Anywhere vai Smokey Joe Premium???
Itse kun aloin kallistumaan neliskanttiseen sen muodon vuoksi. Toisaalta siinä hiilet tulevat melko lähelle paistoritilää. Pitää melkein käydä hipistelemässä molempia.
Se mitä ravintelissa on tullut kerran syötyä jänöjussia, niin jäi kokemukseksi myös että oli suhteellisen kuivaa kaveria. Tarvis kai sit mureuttaa paloina padassa pidempäänkin.
1. Mistä sä siinä viisseiskassa weberissä maksat on että se on valmistettu huippulaadukkaista aineista ja suurin osa hinnasta tulee siitä että koko grilli on paksusti emaloitu. Emalointi on hirveän kallista, mutta tekee grillistä hygieenisemmään, hyvin helposti putsattavan ja ikuisen. Ja tämä ei ole vitsi, meidän Weber on nyt viisi vuotta vanha ja näyttää edelleen täysin uudelta, vaikka on kesäisi todella hevissä käytössä ja seisoo ulkona keväästä syksyyn. Perus viiden euron pallon menee puhki nopeasti, Weberillä grillaat vielä kun opetat omia lapsenlapsiasi grillaamaan.
2. Kun grilli on laadukkaasta emaloidusta metalista se jakaa lämmön tasaisesti ja hiilien ja arinan väliin jää hyvin tilaa, Weberillä on hyvin vaikeaa kärtsätä ruokaa jos on yhtään grillaamisen tajua. Jos et ole grillanut juurikaan kuten tossa mainitsit on varmasti helpompaa opetella grillaamista isolla pallogrillillä.
3. Grilli on oleellisesti raskaampi kuin ne viiden euron pallot. Se ihan oikeasti painaa, mikä tekee ruoanlaitosta helpompaa, kun grilli ei joka tönäisystä heilu minne sattuu.
4. Viitaten tohon autokommenttiisi. Kun sä ensimmäistä kertaa kuulet sen enkelten kosmisilla taajuuksilla värähtelevän soinnin kun kannen sulkee ymmärrät mistä on kyse
5.Weberiin voi ostaa ne sivugrillauskorit jolloin saa lisää vapausasteita ruoanlaittoon
6. Mökkivieraat haluavat hipelöidä sitä sun pallogrillien mersua ja ovat kateellisia.
7. On ylipäätään miehekästä maksaa plusmiinus 200 euroa tavallisesta pallogrillistä
Eli hiiliweeberi pitäisi hommata, kun vanha kaasugrilli on jo melko karussa kuosissa. Halvin löydös gigantista weber one touch premium 199 erkkiä. Vaimo kyseli että miksei jeimi oliveria kun on paremman näköinen ja saman hintainen? Kertokaas te fundamenttalistit mulle pari selitystä
Irtoaisikohan jostain halvemmalla? Vinkkiä.
Onko kukaan vielä testannut: http://www.webergrill.fi/link.ashx?id=15242&ref=1072229
Mainostavat, että on pidempi palamisaika 3 h. Edellisissä on 4 h, riippuu kai miten laskee.
Arvaan, että pussi on kooltaan 8 kg ja hinta 17,20.