Weber -käyttäjien oma ketju

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu

M-NUTRITION PURE CREATINE 300 g

100 % puhdaslaatuista kreatiinimonohydraattia

-30%
Genesis S-310 ostettu, One Touch Premiumin kylkeen. Enää puuttuu Smokey Mountain ni on paketti kasassa.

Pitäiskö Genesiksellä saada näillä keleillä lämpömittari tappiin asti? Ei tunnu millään nousevan lämmöt niin ylös. Aloin jo miettiä et onko kaasunsyötössä jotain ongelmaa.
 
Tuli ostettua Black Friday tarjouksesta Spirit originaali 310. Naudanlihapihvit sillä koitin heti paistaa ja tuntui siltä että en saa grilli riittävän kuumaksi niin että olis pihvien saanu kunnon paistopinnan. Nupit kaakossa lämpötilan sain max 200 asteeseen.. Onko muilla sama tilanne vai saatte lämmöt nousemaan paremmin?

Paistelin nyt siinä ritilällä ku ei vielä ole parillaa ehtiny hommaan, saiskohan siinä paremmin tulemaan.
 
Kyllä omalla Spirit e310:llä lämmöt saa ylös näilläkin keleillä.
Ei ollut tosin hirveän hyvä black friday tarjous tuo kun ovat myyneet samaan hintaan jo lokakuusta lähtien (milloin omanikin ostin..).
 
Kyllä omalla Spirit e310:llä lämmöt saa ylös näilläkin keleillä.
Ei ollut tosin hirveän hyvä black friday tarjous tuo kun ovat myyneet samaan hintaan jo lokakuusta lähtien (milloin omanikin ostin..).

Tuo vähän alle 500€ on halvin mitä tähän mennessä tullu vastaan. Pääasiassa niiden hinnat pyörii järjestäen 650-700€. Onhan noita tarjouksia ollut joskus aiemminkin, mutta nyt sattui oleen sopiva hetki siloittaa.

Osaatko sanoa että mihin saat nousemaan asteet tällasella kelillä.. Eilen koitin sitten vähän normaalia navakammassa tuulessa paistaa makkarat niin siitä ei tullut yhtään mitään. Ei riittäny potku ja sammuilikin paska välillä.

Vosiko johtua siitä että Gigantin ostoskoriin ilmestyi kaupanpäällisenä uusi Weber-paineventtiili, joka kuitenkin päällisin puolin vaikutti täysin samanlaiselta kuin alkuperäinen joka oli jo valmiiksi kiinni grillissä.. Voisko niissä kuitenkin olla jotain eroa ja kannattaisko toi sittenkin vaihtaa..
 
Kertokaas tyhmälle, että missä mä säilytän kaasupulloa talven yli? Terasilla Weberin kanssa?
Niin. Ei se siitä miksikään mene. Itsellä on grillissä kiinni läpi talven. Eihän se pelkkä kesä ole grillausta varten.

Pöhköä on se, kun keväällä alkaa ihmiset hehkuttamaan, kuinka on nyt kesän grillikausi korkattu. Monesti aina pohdin, että mikä ihmisiä rajoittaa grillaamaan samaan tapaan talvella.
 
Pitsakausi avattu:

IMG_0598.JPG
 

Anabolic Overdrive

2 kg, Orange

-30%
Viimeviikolla tuli tehtyä nopeet arkisafkat Weberissä. Kulhoon naudan 10 % jauhelihaa 1. 7kg, perään mustapippurirouhetta ja suolaa. Vaivataan ja tehdään 100 g pihvejä. Grilli kuumaksi ja nopee pyöräytys sen kautta. Kypsyydessä tykkään jättää sisältä vähän raa'aksi, jolloin aina mikrottaessa pihvi se kypsyy aikalailla loppuun ja ei kuiva vielä lainkaan.

Kohta sitä alkaa taas kuuleen ja varmaan näkeenkin, kun ihmiset postailee "grillikausi avattu" -viestejä. Taisin tehdä itse sen tempun nyt 4 vai jopa 5 vuotta sitten, kun Weberin ostin. Sen jälkeen on talvellakin jotain touhuiltu.
 
Taisin tehdä itse sen tempun nyt 4 vai jopa 5 vuotta sitten, kun Weberin ostin. Sen jälkeen on talvellakin jotain touhuiltu.

Parin viikon välein alkaa uusi kausi. :)

Viikonloppuna pöhistelyssä naudan etuselkää ja Käpälämäen perunakasoja. Puoli vuorokautta meni valmistukseen.
 
Mmm.. kuulostaa erinomaiselle.

Käpälämäen perunakasoista tuli mieleen loaded potatoessit. Pitääkin niitä tehdä joku päivä, kun saa syödä reilummin.

Pekonilla täytettyä perunaa. Ne ei olleet lainkaan hullumpia, kun edellis kesänä tuli tehtyä. Pitää vaan etsiä resepti jostain kovalevyn uumenista.
 
Saa nähdä miten brikettimiehelle käy kun kokeiluun menee Weberin steak house hiilet.
 
Tuollainen löyty resepteistä, en muista mistä kopioitu. Täältä tai Hupelta todennäköisesti. Alussa kun en kirjannut lähteitä omiin resepteihin.

"Loaded potatoes"
* Ota neljä isoa perunaa ja lämmitä niitä mikrossa about 10 minuuttia

* Paista pekoni suht rapeaksi

* Halkaise pitkittäin ja koverra potut (VAROVASTI, ettet riko kuorta. Laita koverrettu täyte kulhoon.

* Murskaa pekoni kulhoon perunoiden sekaan
* Pari ruokalusikallista ranskan kermaa samaan kulhoon
* Jatketaan saman kulhon täyttöä neljällä ruokalusikallisella voita
* Sitten sekaan jotain koskenlaskijatyyppistä juustoa (viherpippuri on hyvä) melkein paketillinen
* Yksi iso sipuli pieniksi silpottuna, sekin kippoon
* Sitten vielä puoli teelusikallista suolaa, chilijauhoa ja mustapippuria sekaan. Sekoita setti mössöksi

* Täytä potut tuolla mössöllä ja grillaa noin 20-35 minuuttia.

Tarkista, että et polta kuorta liikaa. Paras tyyli on pitää hiiligrillin hehku keskellä ja potut laidoilla.

Mikäli setistä jää mössöä yli, voit sysätä loput vaikka paprikan sisälle ja jatkaa sitä juustoraasteella, kääri paprika folioon ja laita pottujen kanssa grilliin samaksi aikaa.
 
Pääsiäisenä ajattelin laittaa jänöjussia...

Kuivakanpuoleinen otus (2 tuntia 120-150 asteisessa kannellisessa padassa?!). Rakenne yllättävän jäpäkkä. OK muttei ehkä innosta uusiin tutustumisiin.

E:
Kyrpä-Jooseppi kovasti tykkäsi.
FOTD79F.JPG
 
Viimeksi muokattu:

Latest posts

Back
Ylös Bottom