Weber -käyttäjien oma ketju

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu

M-NUTRITION PURE CREATINE 300 g

100 % puhdaslaatuista kreatiinimonohydraattia

-30%
Tein tommosen lihapötkön. En jaksanu nyt hiiliä pistää niin kaasutin sen kuoliaaks:

fatty1.jpg
fatty2.jpg
fatty3.jpg
fatty4.jpg
fatty5.jpg
fatty6.jpg
fatty7.jpg
 

Liitteet

  • fatty8.jpg
    fatty8.jpg
    63,7 KB · Katsottu: 261
  • fatty9.jpg
    fatty9.jpg
    61,3 KB · Katsottu: 253
Tossa vielä olikos tää viimekesäinen hiili-weber hamppari.

Aina kun paistaa jauhelihaa hiilillä niin sen kyllä muistaa eikä tee enää vuoteen mitenkään muuten paistettua mitään. On se vaan niin parhautta!
hamppari4.jpg
 
Kaasukuolettamallakin saa jo jauhelihaan jotain makua. Hiilivehjettä kun ei itsellä ole mahdollisuus himassa käyttää, niin kaasuttelen monesti jauhelihapihvejä Weberissä.
 
Mitäs pakkiksen weber käyttäjät on mieltä, kun gigantissa saa nyt 3-polttimen Weber spirit original E310 mallin kaasugrillin hintaan 499e, niin laskeeko hinta tästä viel syksyn alennusmyyntejä kohden?
Tarvetta grillille olisi vasta lokakuussa muuton myötä.
 
Lähtökohtaisesti miedompia, mutta vaihtelua on. Toki purkkiversioissakin joissain määrin, mutta tuoreissa paljonkin. Joskus nuo tuoreet on luokkaa paprika kun taas toisinaan jokunen irroittaa pikku hienkin pintaan juustolla täytettynä ja pekoniin käärästyinäkin vielä.
 

Anabolic Overdrive

2 kg, Orange

-30%
^MIstäs purkin viipaleisiin tulee sitten potku?
No siitä valkosesta sisuksesta joka niihin aina jätetään. Tuoreissa tehdään yleensä se virhe että valkoinen kaavitaan pois ja tulisuus samalla.
 
Mitäs pakkiksen weber käyttäjät on mieltä, kun gigantissa saa nyt 3-polttimen Weber spirit original E310 mallin kaasugrillin hintaan 499e, niin laskeeko hinta tästä viel syksyn alennusmyyntejä kohden?
Tarvetta grillille olisi vasta lokakuussa muuton myötä.
Ei nuo Weberit kai (?) oikein ole tarjouksiin enään syksyllä tullut. Ainakaan Gigantissa tai verkkokauppa.com:ssa. En ainakaan ikinä muista nähneeni mitään hintamyrskyä Weberin kohdalla.
 
Hyvempää huomenta. Naudan etuselän pöhöttely suoritettu. Klo 8:30 alkoi häkäpöntön tulillesaatto. Päästelin 5 tuntia paljaaltaan (puolen tunnin välein kääntö ja mehua pintaan suihkepullosta) ja 5 tuntia foliossa. Lämmöt vähän päälle sadan ja pientä savustusta kyytipojaksi, mutta se ei tuolla W:n omalla pikkusavustuslootalla pitemmästi onnistu. Kaikki jeesi savustuksen helpottamiseksi otetaan ilolla vastaan.

Lopputuksena oli varsin maukasta (rubi edellisenä iltana pintaan) ja murakkaa lihamuonaa.

Reilun vuoden äherryksen jälkeen olen tullut sellaiseen päätelmään, että näissä naudanlihoissa (ribbs, rinta, flank, häntä ja etuselkä) on samantyylinen raskas perusmaku, joka on ihan jees, muttei ehkä täysin mieluisa.

Mutta hyvä harjoitus ja passeli lopputulos.

No siitä valkosesta sisuksesta joka niihin aina jätetään. Tuoreissa tehdään yleensä se virhe että valkoinen kaavitaan pois ja tulisuus samalla.

Purkkituotteen voimakkaampi tulisuus johtunee liemen vaikutuksesta?
 
Minä taas en ole löytänyt oikein mieluisaa rubia. Tulee niin harvakseltaan tehtyä ribbsejä, joten menee vuosia että varmaan löydän oikeat mittasuhteet. Onko olemassa hyviä valmisrubia. Kuinkas nuo poppamiehen rubit toimii? Kokemuksia?
 
Valmiista rubeista ei ole kokemusta.

virtualweberbullet.comista löytyy grillausohjeiden mukana mausteseoksen ohjeet, esim.
1/4 cup sugar
1/4 cup non-iodized table salt
1/8 cup brown sugar, dried
4 teaspoons chili powder
2 teaspoons ground cumin 1 teaspoon Accent (MSG)
1 teaspoon cayenne pepper
1 teaspoon black pepper, freshly ground
1 teaspoon granulated garlic powder
1 teaspoon onion powder

Tosin mä olen vetänyt ihan stetsonista sen mukaan, mitä on ollut hyllyssä lähinnä 1:1 kaikkea.
 
Olen muutamaan kertaan pyrkinyt savustamaan Weberin brikettigrillillä esim. lihaa. Kypsytyslämpötila on ollut 100-110, jolloin puu ei ole alkanut juurikaan savuta. 120 yläpuolella ongelma poistuu, mutta nouseeko lämpötila liikaa hitaaseen kypsyttelyyn? Mikä ratkaisuksi?
 
Olen muutamaan kertaan pyrkinyt savustamaan Weberin brikettigrillillä esim. lihaa. Kypsytyslämpötila on ollut 100-110, jolloin puu ei ole alkanut juurikaan savuta. 120 yläpuolella ongelma poistuu, mutta nouseeko lämpötila liikaa hitaaseen kypsyttelyyn? Mikä ratkaisuksi?

Ei 120 astetta vielä liikaa ole low & slow savusteluun. Ootko kattonu kannen lämpömittarilla lämmöt? Jos olet niin suosittelen ostamaan uuni tai digitaalisen mittarin ritilälle. Kannen mittari näyttää ihan mitä sattuu.
 

On ollut harkinnassa.


Ei 120 astetta vielä liikaa ole low & slow savusteluun. Ootko kattonu kannen lämpömittarilla lämmöt? Jos olet niin suosittelen ostamaan uuni tai digitaalisen mittarin ritilälle. Kannen mittari näyttää ihan mitä sattuu.

Kuvun mittarilla joo, on toistaiseksi ajanut asiansa, mutta voisihan tuota sisämittariakin kokeilla vertailuksi.
 

Latest posts

Back
Ylös Bottom