Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tein tommosen lihapötkön. En jaksanu nyt hiiliä pistää niin kaasutin sen kuoliaaks:
^ Näyttäis tuoreilta jalapenoilta.
No siitä valkosesta sisuksesta joka niihin aina jätetään. Tuoreissa tehdään yleensä se virhe että valkoinen kaavitaan pois ja tulisuus samalla.^MIstäs purkin viipaleisiin tulee sitten potku?
Ei nuo Weberit kai (?) oikein ole tarjouksiin enään syksyllä tullut. Ainakaan Gigantissa tai verkkokauppa.com:ssa. En ainakaan ikinä muista nähneeni mitään hintamyrskyä Weberin kohdalla.Mitäs pakkiksen weber käyttäjät on mieltä, kun gigantissa saa nyt 3-polttimen Weber spirit original E310 mallin kaasugrillin hintaan 499e, niin laskeeko hinta tästä viel syksyn alennusmyyntejä kohden?
Tarvetta grillille olisi vasta lokakuussa muuton myötä.
No siitä valkosesta sisuksesta joka niihin aina jätetään. Tuoreissa tehdään yleensä se virhe että valkoinen kaavitaan pois ja tulisuus samalla.
Olen muutamaan kertaan pyrkinyt savustamaan Weberin brikettigrillillä esim. lihaa. Kypsytyslämpötila on ollut 100-110, jolloin puu ei ole alkanut juurikaan savuta. 120 yläpuolella ongelma poistuu, mutta nouseeko lämpötila liikaa hitaaseen kypsyttelyyn? Mikä ratkaisuksi?
Ei 120 astetta vielä liikaa ole low & slow savusteluun. Ootko kattonu kannen lämpömittarilla lämmöt? Jos olet niin suosittelen ostamaan uuni tai digitaalisen mittarin ritilälle. Kannen mittari näyttää ihan mitä sattuu.