- Liittynyt
- 17.8.2006
- Viestejä
- 15 154
- Ikä
- 34
Okei, käännetään vielä, varmistanu asioita oikein. Tai ainakin antanu suuntaviivat.Niin ollaan, mutta miten paljon ihan oikeiden tutkimusten ansiosta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Okei, käännetään vielä, varmistanu asioita oikein. Tai ainakin antanu suuntaviivat.Niin ollaan, mutta miten paljon ihan oikeiden tutkimusten ansiosta?
Niin ollaan, mutta miten paljon ihan oikeiden tutkimusten ansiosta?
No, se on sitä "tutkimusta". Ihan samalla tavalla "tutkimalla" kaikki treenitietämys on rakentunut. Tarpeeksi monta ihmistä kun kokeilee jotain ja se näyttää useimmilla toimivan, niin siitä tulee uusi normi. Esimerkiksi voimapuolella on ollut havaittavissa viimeisen kymmenen vuoden sisällä totaalinen suunnanmuutos ja porukka on siirtynyt kerran viikossa -hommista tiheämpään frekvenssiin. Ja se näkyy. En kyllä osaa laittaa sitä minkään tutkimuksen piikkiin, vaan empiirisen tutkimisen.En nyt ihan kamalasti aiheesta tiedä eikä liity lihaksenkasvatukseen, mutta itäblokin valmentajat käsittääkseni päätyivät metodeihinsa kokeellisen valmennuksen kautta ja löysivät esim. toimivia prosenttialueita, joilla tehdään paljon volyymia. En tiedä, kuinka paljon porukkaa ja aikaa oli käytettävissä, mutta oletan että ns. tarpeeksi. Enemmän empiiristä touhua mutta tutkimusta kuitenkin, ei kaikissa kokeissa tartte ottaa biopsiaa reidestä.
Miten voi olla näin pihalla tolla tasolla ravintoasioista?
View: https://www.instagram.com/p/CBofBBqnzca/?igshid=1tle96yzgwzaj
Mä en kritisoi sinällään tota protokollaa, ei se täydellinen ole mut noi perusteet on ihan hanurista. Termit ”clean calories” ja ”stay away from animal protein” ei oo mitään perusteita.Siis ne antaa sille plant-based proteiinidrinksun, ei tuo sitä tarkoittanut ettei proteiinia ollenkaan. Juttuja mitkä sille sopii ja helposti imeytyy. Varmaan liha ja whey todettu liian raskaiksi vattalle heti ison rasituksen jälkeen. Mikä tuossa niin ihmeellistä ja väärin?
Mä en kritisoi sinällään tota protokollaa, ei se täydellinen ole mut noi perusteet on ihan hanurista. Termit ”clean calories” ja ”stay away from animal protein” ei oo mitään perusteita.
Ei muutaku lihapullia ja muussia.
esim hera imeytyy tehokkaasti. (”animal product”)
Tais olla kyseinen kausi paska lakersilla... syy/seuraus? Ehkä. Ehkäei.
edit. Kuvatkirjotuksen jälkeen. Eikun paranee vaan
he had the opportunity to work with Michael Jordan during his NBA comeback. Three years later, Mancias became an assistant trainer with the Cleveland Cavaliers in LeBron James’ second season in the league. For the past decade, Mancias has served as James’ personal trainer.
Onhan se kaikki 3 mestaruuttaan voittanut ton trainerin kanssa.
Ja siis Miamissa/Clevelandissa. 2018 siirty Lakersiin.
Ja itselläkin meni herasta usein vatsa sekaisin, siirryin EAA:n käyttöön ja "kunnon ruokaan" treenin jälkeen, omasta näkökulmasta hera on aika kökköä, mutta siis vain otannalla minä, en yleistä.
En mä usko että tuo Mancias noita yleisohjeina kaikille sanoi, eiköhän tollasen henk.kohtasen avustajan tehtävä ole löytää se mahdollisimman yksilöllinen parhaiten toimiva juttu just sille maksajalle.
What do LeBron James and Michael Jordan have in common? Meet Mike Mancias
LeBron James' personal trainer is Mike Mancias, who paved a path to the NBA by helping Michael Jordan prepare for his comeback with the Washington Wizards.www.cleveland.com
JOS oli vatta ongelmia niin isolaattia. Noilla liksoilla varmaan varaakin siihen. Tosin tummilla on geneettisesti enemmän laktoosi-intoleranssia mikäli muistan oikein. Mutta noi clean eating ja ei eläintuotteita on ihan höpöhöpöä.
Korjaa ihmeessä, jos olen väärässä, mutta eikö tämä correction tässä tapauksessa ollut vain tuo Schoenfeldin ilmoitus, että on artikkelin kirjoittamisajankohtana ollut osa Dymatize Nutritionin asiantuntijalautakuntaa?
Brad schoenfeldin neljäs vai viides tutkimusten- voisko kutsua jo manipuloimiseks omaa mielipidettä tukevaks... seminaari ja kirjat lakkaa kohta myymästä tätä menoa.
Käsittääkseni oli maininnu, että ei ollu alussa lisäravinne yhteyksiä(omia), mutta Ne on/oli käyttäny ko. firman roheiinia. Sama kreatiinin osalta. Ostrowskin dataa käytetään kun sopii omiin tarkotusperiin..Korjaa ihmeessä, jos olen väärässä, mutta eikö tämä correction tässä tapauksessa ollut vain tuo Schoenfeldin ilmoitus, että on artikkelin kirjoittamisajankohtana ollut osa Dymatize Nutritionin asiantuntijalautakuntaa?
Ensimmäinen noista korjauksista on, että Alan Aragonin nimi oli väärin alkuperäisessä artikkelissa. Toisessa tämä sama Dymatize-asia. Kaipasin siis lähinnä niitä todisteita raakadatan manipuloinnista (vrt. Barbalho et al. 2020 ja 2019). Tutkimusten rahoitus on melko köyhä argumentti niiden validiteettia vastaan, käytännössä kaikki tutkimukset ovat rahoitettuja.Käsittääkseni oli maininnu, että ei ollu alussa lisäravinne yhteyksiä(omia), mutta Ne on/oli käyttäny ko. firman roheiinia. Sama kreatiinin osalta. Ostrowskin dataa käytetään kun sopii omiin tarkotusperiin..
Ja niitä epäselvyyksiä muittenkin tutkimusten osalta on ainakin 2 tai 3. Voin yrittää kaivaa nuita.
(PDF) Critical Commentary on the Stimulus for Muscle Hypertrophy in Experienced Trainees
PDF | Researchers have expressed concern recently for standardization of resistance training protocols so that valid comparisons of different training... | Find, read and cite all the research you need on ResearchGatewww.researchgate.net
Ja kuuluisa se 1 vs 3 vs 5 set tutkimus jossa piti korkee voluumista tekemistä ''significant better'' korkeempaan voluumin suuntaan kun verrattiin lihaskasvua 2,7% (low volume 1set) vs 4,8% (high volume 5set) jätti vaan mainitsematta, että 3set (moderate volume) oli 4,7% joka tilastollisesti merkitysetön ero. Pelkkä mittavirhe marginaalin sisällä. + tää 45set tutkimus joka oli täyttä paskaa. Laskettiin esim penkkiä 1 sarja yhdeksi sarjaksi ojentajia myös. Mielestäni kuuluisi laskea esim. penkki ;max 0.5 sarjaa ojentajia.
Käsittääkseni lisää on tulossa.