- Liittynyt
- 19.6.2007
- Viestejä
- 8 725
- Ikä
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Clarence Kennedy (ja vitun monet muut painonnostajat) kyykkäilee käsittääkseni päivittäin, eikä se kovin kankeelta niiden tricking-videoiden perusteella vaikuta.6x viikkoon kyykkyjä smh. Kuulostaa silt, et noin tekevät ei niit jalkoja muuhun sit haluu/voi käyttää kunnolla, ku tukossa 24/7 :D.
Kannattaa muistaa sekin, ettei niitä kyykkyjä yleensä hakata kuutta kertaa viikossa isolla volyymilla ja intensiteetillä, vaan seassa on dynaamisia treenejä ja kevyempääkin kyykintää.En mä kankeudest tiiä, mut tekeekö niillä jaloil sit enää hirveen paljoo muuta, ku on oletettavasti ihan tuusan nuuskana treenistä? 6x viikkoon kuulostaa ihan helvetilliseltä määrältä.
Ja taidan sanoo sen, mistä kukaan ei uskalla puhuu, eli noi huiput ei varmaankaa vedä samoilla seteillä, ku perus jantteri :D. JP Fuxiin en viittaa tällä nyt kuitenkaan, vaan esim. tollasiin koneisiin, ku Clarence. Ja ei liikuta, mitä joku vetää/ei vedä, mut aikas olennainen yksityiskohta kuitenki.
Luonnollisuus on yleensä vähän epämääräinen perustelu sille, onko jokin hyväksi vai ei. Toki paljon treenatessa ongelmat kumuloituu nopeemmin jos sellasia on tullakseen, mutta kyllähän fyysinen työ on myös omiaan tekemään kaikenlaista jännää kroppaan. Kuten tossa tekstissäkin sanottiin, ei korkea frekvenssi sovi kaikille ja on siitä muusta elämisestä paljon kiinni.Jotenki uskoisin, et liika on silti liikaa, eikä tollast pysty ikuisesti jatkaan toimivasti, ku tulee rasitusvammaa, sun muuta kivaa. Salilla nostelu on kuitenki hyvin paljo ''epäluonnollisempaa'' tekemistä, ku noi fyysiset työt.
Itseäni aina häiritsee noissa treenifrekvenssien tutkimuksissa se, että jotenkin noissa unohdetaan se perusasia, kuinka treeni muuttuu todella paljon treenifrekvenssin mukaan. Jos samanlaista treeniä tehdään kerran tai useita kertoja viikossa, niin vertailu on hölmö.
Mitä tulee työn ja salitreenin vertailuun, niin itse näen kyllä tilanteen juurikin toisinpäin kuin Vaginaattori. Työmailla on hemmetisti hyvin tympeitä työasentoja, joissa ei ole mitään luonnollista ja ne on vain tehtyvä. Onhan noita ammatteja, joista varsin usein lähdetään paikat paskana. Salilla sen sijaan jokaisella on vapaus valita juuri haluamansa liikkeet, vaihdella niitä mielensä mukaan ja pitää homma niin terveyttä tukevana, kuin ikinä vain ymmärtää. Työpaikalla on tehtävä työn suorittamisen vaatimat tehtävät, lähdettävä saikulle tai vaihdettava ammattia.
Clarence Kennedy (ja vitun monet muut painonnostajat) kyykkäilee käsittääkseni päivittäin, eikä se kovin kankeelta niiden tricking-videoiden perusteella vaikuta.
Eiks @JP Fux kans kyyki about joka päivä?
Juu. I know. Otin kantaa kuudesti viikossa kyykkäämiseen yleisesti.Lihas mitä bodailussa tavoitellaan kasvaa vähän eri variaatioilla kuin voima(hermostollista). Eli hermostoa saatetaan kutitella hyvinkin usein eri painoilla.
Lihas mitä bodailussa tavoitellaan kasvaa vähän eri variaatioilla kuin voima(hermostollista). Eli hermostoa saatetaan kutitella hyvinkin usein eri painoilla.
Kuitenkin kumpikin tukee tosiaan ja oma mutu on että voimatreeni tukee enemmän bodausta kuin toisinpäin. Siksi itse suosin aina ekoissa liikkeissä isoilla painoilla ja lyhemmillä toistoilla.
Sen lisäksi eri toistoalueet ja kuormat johtavat erilaiseen hypertrofiaan (sarkoplasminen ja myofibrillaarinen hypertrofia). Alla linkki jos kiinnostaa lukea lisää.
https://www.atleettiklubi.fi/@Bin/279820/04_URHEILIJAKOHTAINEN+VOIMA.pdf
näin mieluiten. jos haluaa tehdä kompromisseja, ehdottomasti fiksuin tapa on tehdä ne lyhyet sarjat ekana. sillon saa sen kasvaneen voimapotentiaalin hyödyt käyttöön myös bodailussa. eli esim jos ois kyse ihan peruspyramidista, mieluiten laskevana kuin nousevana.
ihan hyvä noin. ns. raskaita perusliikkeitä voi hyvinkin tehdä pitkinä kestosarjoina ja eristävämpiä lyhyinä sarjoina. ku kroppa on valmis, vammatki pysyy poissa.
millai ne pyramidit kusettamista on? ei se mikään ihmeitä tekevä treenisisältö ole, mutta periaatteena ok.