Ulkona syöminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DrGonzo
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%

DrGonzo

Banned
Liittynyt
18.3.2014
Viestejä
137
En tiedä onko ketju jo olemassa, taikka onko tämä oikea paikka tälle, mutta moderaattorit varmasti osaavat puuttua jos on aihetta.

Kuinka usein ja missä te käytte syömässä, lasketteko te ruokatunnilla huoltoaseman noutopöydän ulkona syömiseksi? Meillä himassa eukko ei halua käydä juuri koskaan ulkona syömässä, vaan kotiruokaa tehdään kotona. Poikamiehenä ei taas tullut kuin syötyä ulkona, jääkaapissa oli tyyliin voileipätarpeet vain.

Mitä paikkoja te suositte? Helsingissä ja Espoossa nyt ainakin on kohtalaiset variaatiot ja vaihtoehdot joista valita. Miten muualla?
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Lähes päivittäin arkisin lounaalla yleensä jossain buffetissa kuten "kotiruoka", kiinalainen, intialainen, pohjoisamerikkalainen tai kebab/pizza, joita löytyy työpaikan ympäristöstä. Buffetteja jokatapauksessa suosin, koska niissä saa rakentaa annoksensa omaan makuunsa sopivaksi itse eikä jää nälkäiseksi kuten annoksia tilaamalla saattaisi käydä. Ja yleensä tuollaisen buffet-lounaan saa sillä 10e lounarilla.

Vapaapäivinä saattaa mennä jotain pikaruokaa harvemmin, jos sattuu olemaan liikenteessä ja nälkä yllättää. Kotosalla kuitenkin mieluiten kokkaa itse.
 
Kyl jossain buffetissa tykkää käydä ku saa nälän pois ja halvalla, mutta sit jos meet pihvit syömään, ni se on 30€ ja siihen päälle juomat ni on mun mielestä sylettävän kallista!
 
Ulkona tulee syötyä lähinnä vain ulkomailla. Muutoin duunipaikan ruokalassa lounaat, päivällinen himassa. Joskus harvoin emännän kanssa ulos syömään, mutta hyviä paikkoja ei täälläpäin ole, harvat on nopeasti koluttu
 
Lounas 5 kertaa viikkoon ravintolassa, ei pikaruokaa/huolttista/kotiruokabuffia. Lounaiden lisäksi 2-3 kertaa viikkoon ravintolassa, max 1 kerta burger/pizza/kebab.
 
Lounas 5 kertaa viikkoon ravintolassa, ei pikaruokaa/huolttista/kotiruokabuffia. Lounaiden lisäksi 2-3 kertaa viikkoon ravintolassa, max 1 kerta burger/pizza/kebab.

Siellä herra elää lähes täysin identtistä kulutusjuhlaa itseni kanssa.
Tai ehkä tuo perheen kanssa ulkona syöminen on 1-2 krt/vko tuon aaronpin 2-3:n sijaan.

Kaikki ulkonasyönnit ihan vain nautinnoksi ja omalla rahalla. Minkään asiakkaiden kanssa ei tarvi ravintoloissa notkua.
 
Lounasbuffassa se viitisen kertaa viikossa, mutta sitä ei lasketa. Pikaruokamestoissa yhdenkäden sormilla laskettava määrä vuodessa.

Ravintoloissa sitten vain lähinnä ulkomailla, yksin ei viitsi mennä kotimaassa.
 
400km lähimpään ravintolaan (omalla asteikollani), joten ihan kotona syödään.
Varmasti tulisi käytyä 1-2 kertaa viikossa ulkosalla jos raflassa saisi parempaa ruokaa kuin kotona, muutoin ei ole järkeä maksaa extraa siitä että joku laittaa astiat tiskiin.

Bangkokissa asuessa syötiin vain ulkona. Saksassa ehkä 3 kertaa viikossa. Suomessa koko ulkonasyömisen kulttuuri on niin surkeaa, ruoka kallista ja paskaa ja jokapaikasta saat sitä samaa paskaa s-bonuksineen ja plussapisteineen että boikotoin jo ihan sen vuoksi kaikkia rafloja joissa ko. etukortit käyvät.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Päivittäin lounasta työkavereiden kanssa ja aika usein myös viikonloppuisin perheen kanssa thaikkua, sushia, kebua yms. Bonuskorttipaikoissa ei syödä koskaan. Lähinnä Kallion alueen paikoissa syöty viime aikoina. Lemon Grass, Korphai, Siltanen, Fafas, Sandro, Döner Harju, Moko, Kellohalli jne..
 
Duunissa tulee käytyä päivittäin syömässä, nyt lomalla 2-4krt/vko yleensä. Onko kenelläkään kokemuksia Stefan's Steakhousesta, minkätasoista safkaa ja minkä hintaista :confused: Ei osunut menua silmään missään.
 
Onko kenelläkään kokemuksia Stefan's Steakhousesta, minkätasoista safkaa ja minkä hintaista :confused: Ei osunut menua silmään missään.
En ole vielä kerennyt käymään syömässä, kun tännekin sellainen viikko sitten avattiin, mutta tuttu on siellä keittiössä duunissa, ja jotain ollaan rupateltu. Kai sen sapuskan pitäisi varsin laadukasta olla, ja kyllä niiden juttujen valmistukseen vaivaa nähdään. Se on asia erikseen, että miten niillä se prosessi toimii tässä vaiheessa.

Hinnathan sää näet kyllä netistä, mutta kannattaa huomioida, että pihvien hinnat sisältää pelkän pihvin. Siihen kun vetäisee soosit ja lisukkeen päälle, niin alkaahan ne olemaan aika suolaisia 40-50€ hintaluokassa. Mielenkiintoisin siellä on se Wagyu-häränpihvi, joka pitäs käydä testaamassa.

Huppe vois perustaa oman putiikin, niin voin lähettää täältä tuttuja keittiömestareita katsomaan, että mille sen ravintolaruoan pitäisi maistua. Tosin ravintolaruokailussa on kyse paljon muustakin kuin pelkästä ruoasta.
 
Huppe vois perustaa oman putiikin, niin voin lähettää täältä tuttuja keittiömestareita katsomaan, että mille sen ravintolaruoan pitäisi maistua. Tosin ravintolaruokailussa on kyse paljon muustakin kuin pelkästä ruoasta.
No käy vaikka Amarillossa ja Rossossa niin semmoselta sen ei pitäs maistua. Puolivalmiste-pakaste-eineksiä lämmitettynä ja s-bonukset kaupan päälle. :D
 
Tuollahan jonkinlainen menukin näyttää olevan nyt kun oikein tarkalla silmällä katsoo, on vielä aika isolla etusivulla.. Rallit verottaa, katotaan milloin saa aivotoiminnan takaisin normaalille tasolle :lol2: Täytynee joku päivä käydä kokeilemassa.
 
Stefan's vaikuttaa kyllä enemmän kuin erinomaiselta. Vois joskus kyllä käydä testailemassa.
 
Zone-sarja -42%
muoks. tuohon Amarillo-heittoon liittyen:

Ehkä olen vähän huono sanomaan, kun olen nähnyt tota touhua niin läheltä, mutta jos itse menen johonkin vastaavan tyyliseen rasvamättömestaan syömään, niin silloin tiedostan sen, että se safka on tosiaan sitä rasvamättöä. Olkoon paikka S-ryhmän, Restelin tai yksityisen pitämä, niin ei se siitä paljoa muutu. Kotiruoka on taas kotiruokaa, siellä on ihan oma makumaailmansa. Eri tyylisten keittiöiden ruoka maistuu erilaiselle, sen pitäisi olla itsestään selvää.

Sen verran voi jokainen varmaan edes yrittää käyttää järkeä, kun ravintolassa ruokailee, että etsii sellaisen mestan, joka todennäköisimmin vastaa omia odotuksia. Ja jos jossain mestassa tulee huti, niin sinne ei tarvitse mennä uudestaan, jos siltä tuntuu. Ymmärrän kyllä tavallaan tuon ässävihan. Ainakin sille tuntuu aina riittävän tuo oma äänekäs porukkansa.

lisämuoks. purkaus siis liittyen siihen, kun olen aina ihmetellyt, että mitä jengi oikein odottaa, kun mennään esim. Amarilloon syömään.. :) Vastaavia kommentteja näkee niin paljon.
 
Täältä saa muuten hemmetin hyvät burgerit:
Stone's | Parhaat burgerit | Ruokaravintola | Helsinki

Lisäksi s-bonusta. Eli ei noi S-mestat sikäli aivan boikotissa ole ja poikkeuksia on niissäkin.
Noilla taisi tulla tuo uudistus aika samaan aikaan, kun täällä avattiin vastaavanlainen home made -mesta burgereineen (S-ryhmää siis kanssa). On kyllä pitänyt testata, että miten se tuolla toimii. Katselin sitä reseptiikkaa netistä, niin se ainakin näytti hyvältä.
 
Ja varmasti Stadin kallein bisse (Brewdog Tokyo): 19,10 euroa.
Liekö 0,33L puteli vai mikä?
 
Back
Ylös Bottom