- Liittynyt
- 12.3.2006
- Viestejä
- 19 276
Mä ehkä osaan sulattaa sen, että käsityö maksaa, ylelliset puitteet ja todella yksilöllinen palvelu maksaa. Mutta yksittäisten artikkelien kohdalla jossain menee raja, jonka jälkeen hintaa on vaikea perustella pelkillä artikkelin ominaisuuksilla. Olen itsekin maksanut 80€ pienestä lirusta viskiä, ja vaikea sitä on määritellä, että miten hyvälle sen pitäisi maksaa, että olisi tavallaan hintansa väärti. Mutta halusin maistaa kyseistä tuotetta, ja pystyin tuollaisen summan ilman konkurssia maksamaan, niin mikäs siinä. Voisin maksaa saman hinnan todella hyvästä lihasta, ei se olisi mikään ongelma kertaluontoisesti.Ei fiinit ravintolat ole millään tavalla hinta/laatuisia.
Eli kokemuksia ja elämyksiähän näissä hienoissa paikoissa minusta haetaan. Jos näitä hirveän rationaalisesti rupeaisi ajattelemaan, niin jäisi menemättä