• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC 229: Khabib vs. McGregor (La 6.10.2018 Las Vegas)

Kumpi voittaa MMA:n "kovimman" matsin EVER?


  • Total voters
    195
  • Poll closed .
Liittynyt
23.5.2003
Viestejä
2 605
Ikä
32
Juu Suomessa on totuttu saamaan nuo PPV puoli-ilmaiseksi ja nyt kun hinta on sama kun jenkeilla alkaa alamoloo. Toki katseluaika on perseesta mutta nyt on kuitenkin matsi jonka takia todellakin kannattaa valvoa ja/tai herata aikaisin. Tuon summan saa tuhlattua baarissa juomalla muutaman kaljan. Ja jos viela keraa kaveriporukan katsomaan sita niin eihan tuo tunnu missaan.
Niin tuliko oikeasti sulle yllätyksenä että jos on tottunut saamaan jonkun palvelun tiettyyn hintaan vuosien ajan jonka jälkeen hinnoittelu muuttuu niin joku voi älähtää ? :D Se että jossain muualla asia on ollut aina näin ei muuta minun suhtautumista siihen asiaan mitenkään. Jos suomeen tulee sota niin siitä ei saa valittaa koska jossain muualla on ollut sota päällä pitemmän aikaa? :ROFLMAO:

Ja se että yritään perustella asian A halpaa hintaa sillä että asia B maksaa saman verran ei ole kovin kummoinen peruste sekään. En ole ikinä kuullut että jotain tuotetta markkinoidaan 30€ tuopin hinnalla. Samalla voitaisiin nostaa lähetyksen hinta 120euroon. Sitten voitaisiin kaikki huudella että eihän se ole kun neljä tuoppia, eikö olekin halpaa?

Sinäkin jos lukisit nyt ajatuksen kanssa mistä porukkaa valittaa ja keskittyisit vähemmän sen asian julki tuomiseen että ilmeisesti asut Jenkeissä niin saattaisi aueta vähän paremmin?
 
Liittynyt
6.8.2008
Viestejä
3 317
Juu Suomessa on totuttu saamaan nuo PPV puoli-ilmaiseksi ja nyt kun hinta on sama kun jenkeilla alkaa alamoloo. Toki katseluaika on perseesta mutta nyt on kuitenkin matsi jonka takia todellakin kannattaa valvoa ja/tai herata aikaisin. Tuon summan saa tuhlattua baarissa juomalla muutaman kaljan. Ja jos viela keraa kaveriporukan katsomaan sita niin eihan tuo tunnu missaan.
Niin kun vaan maksaisi sen PPV mutta kun pitää maksaa vielä kuukausimaksu päälle jonka takia tuon moni on juuri ottaanut. Ei tuosta kuukausimaksullisesta enää saada rahalle vastiketta kun kaikki hyvät illat on jatkossa PPV:n takana.

Muutenkin kun yleensä sanotaan että ei jokin taloutta kaada, mutta jos ja kun on siihen HBO, Netflix ja muutama muu tilaus. Siihen vielä Viaplay + PPV maksu, niin kyllä tuolle hintaa tulee.

Ja jos tämä PPV alkaa olee normi, kuten nyt tulee tuohon nyrkkeilyiltaan, niin pitkän pennin siitä joutuu maksamaan. Noh, jokainen maksakoon jos haluaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.9.2003
Viestejä
1 662
Ikä
33
Kato perhana, Kanada jossa asun on sellainen ihmemaa etta terveydenhuolto on ilmainen ja koulut yliopistoon asti. Sen jalkeen pitaa fyrkat loytaa jostain itse. Mutta jokainen maa tyylillaan. Ja kylla taallakin tuotetaan verovaroin TV materiaalia (CBC)

Hauskaa tassa on se etta kapitalistinen firma (UFC) pyytaa rahaa PPV:sta (kenenkaan ei ole pakko ostaa) ja ilmaiseen kamaan tottuneet suomalaiset vetaa herneet nenaan. Pakkisninjat voisi tehda aloitteen etta hallitus maksaisi kansalaisille ilmaiset UFC PPVt etta narina taalla loppuisi. Ja paremmat palkat UFC otteljoille :david:

Mutta joo kulttuurieroja on, suomalaiset yleensäkin eurooppalaiset eivät ole samanlaisia kuluttajia entä pohjoisamerikkalaiset aika moni asia sieltä tänne kopioidaan.
 
Liittynyt
6.9.2013
Viestejä
462
Viaplay yrittää nyt kokeilla jalkauttaa PPVn pohjoismaihin ihan tosissaan. Saas nähdä montako korttia jatkossa menee PPVn kautta ja onnistuuko kokeilu.

Ymmärrän kyllä että jenkkien näkökulmasta me demarit ollaan katsottu "ilmaiseksi" UFC tähän asti. Monenko prosentin hinnan korotus (minkä tahansa tuotteen) saa denniszeims vikisemään?
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
8 789
Niin se kanavapakettihan tosiaan jenkeissä maksaa jotain, mutta se ilmeisesti yleensä hankitaan tuli sieltä UFC tai ei. Ja jos se 60$ paketti sisältää 200 kanavaa, niin FOX:n osuudeksi jää noin 30c/kk. Toki eri kanavat ovat todellisuudessa eri arvoisia, mutta tämä on ihan eri asia kuin se että suomalainen kuluttaja ostaa Viaplayn pelkästään nähdäkseen UFC:n. Pikemmin tuo rinnastuu YLE-veroon, jota jenkeissä ei kai ole.

Se mikä tässä on myös ongelmana on se, että tämähän laskee sen Viaplayn kk-tilauksen arvoa. Aiemmin sillä näki kaikki UFC-illat, nyt osa jää pois, joten tuotteen arvo on heikompi. Tämän pitäisi loogisesti näkyä myös hinnassa, tai sitten käy niin että osa asiakkaista ei enää osta pakettia. Nythän ilmeisesti se Fighting-paketti on jäänyt myös kokonaan pois myynnistä.

Erityisen hankalaksi tämän tekee tuo epämääräinen ilmoitus, että "osa" illoista tulee jatkossa olemaan PPV, mutta missään ei kerrota kuinka suuri osa. Onko niitä PPV kerran vuodessa vai esim. kaikki numerokortit? Tämähän on äärimmäisen oleellinen asia arvioidessa kk-tilauksen arvoa itselle. Viaplayn kannattaisi varmaan asap kertoa mitä on odotettavissa, koska suomalaisen kansanluonteen tuntien suurin osa epätietoisista kuluttajista odottaa kuitenkin pahinta.
 
Liittynyt
2.7.2014
Viestejä
130
Niin kuin aikasemmin kirjoitin, ottaessani Viaplayn fightin paketin sieltä tuli vapaaottelua melkein joka viikonloppu. UFC, KSW, Global fight night ja Cage warrior.
Sit ohjelmistosta poistui KSW ja Global fight night. Hinta pysyi edelleen samana ja välillä on ollut sellainen kuukausi, että on tullut yksi kusinen UFC fight night.
Tää PPV pelleily oli viimeinen niitti ja lopetin Viaplayn omalta kohdaltani.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Niin joo, vielä toi Fighting paketin poistaminen. Miksi? Heräsin tähän asiaan vasta nyt.
Mun elokuussa päättynyt Viaplay tilaus (eli mun "tauotus" kun oli 3 viikon tauko UFC:ssä) oli vielä Fighting eli 19,95€/kk.................

Nyt sitten katsoakseni vain ja ainoastaan UFC:tä hinta vähintään 29,99€/kk? Tuleehan tuossa jo sitten se ~38€/kk sis. Fight Pass ja PPV:t päälle.
Eli tarvitsee väkisin maksaa myös sarjoista, ja muista lajeista. Nyrkkeily nyt meni vielä kylkiäisenä, kun on melko samaa lääniä.

Äh.
Kai tuossa tavallaan saadan sitten väkisin vähän lisää rahaa, kun on pakko ottaa noita muitakin kilkkeitä korkeamman hinnan kera.
 
Liittynyt
6.9.2013
Viestejä
462
Kyllä itse ihmettelin vielä 6kk sitten miten viaplayllä on varaa näyttää kaikkia niitä urheilulajeja mihin heillä vielä silloin oli oikeudet. Sen jälkeen onkin sitten ainakin jalkapalloa karsittu aika rankalla kädellä. Tuo paketti oli kyllä jäätävän hyvä..
 
Liittynyt
12.8.2014
Viestejä
119
Kaikella kunnoituksella hyvät palstaveljet/siskot, niin tämä on tietääkseni UFC 229 ketju eikä mikään Viaplay/PPV jne ketju. Oisko mahdollista jatkaa tätä keskustelua sopivammassa ketjussa,kiitos?!
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Liittynyt
19.5.2016
Viestejä
42
Sanoin myös irti Viaplayn Fighting paketin. Eihän tossa ole mitään mieltä maksaa paria kymppiä kuukaudessa kun ei siitä saa oikein mitään katsottavaa. Aikaisemmat Joshuan matsit ovat olleet aina ilmaisia sekä world boxing super seriesin katseleminen. Nyt ainakin Joshua on PPVn takana. Toivottavasti jengi äänestää jaloillaan ja hyvällä tuurilla saadaan joku muutos asiaan.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Toisaalta tuossa tekstissä pitkälti sanotaan vain että ei vielä ole (kuulemma) sopinut mitään. Ainakaan tahojen kanssa ketkä millään tasolla moista informaatiota vuotaisi.
Yksi vaihtoehto on se, että heti maanantaina kun edellinen numerokortti on taputeltu lähtee 229 mediasirkus pyörimään.

Sehän vain on Conorille itselleen plussa jos tuosta saadaan kunnon mylly jo ennen korttia.
Oletettavasti irtoo siivua myynneistä.

Nyt jos UFC:n puolelta lähdettäisiin promoamaan 229:ä, niin siellähän ainakin Woodley itkisi krokotiilinkyyneleitä kun sitä ei taaskaan kunnioiteta.
Sen lisäksi onhan se UFC:lle parempi 228 kannalta, että focus on siinä. Saadaan edes jonkun verran lisää mielenkiintoa siihen, kun on jo kuitenkin tiedossa tuo 229 megafight.
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
4 915
Eiköhän ne saa press conferencen aikaiseksi, mutta ei kiertuetta. Ariel on vihjaillut pressin paikaksi new yorkia.

Muistan ajan, kun jengi itki että conor on liikaa esillä ja naama kyllästyttää. Koskaan ei ole hyvä.
 
Liittynyt
21.4.2017
Viestejä
77
Conor ottelun vie. Näin uskon ja toivon myös.

Ei vaan jaksa Khabib persoonana kiinnostaa, eikä myöskään hänen ottelutyyli jaksa hirveästi kiinnostaa.

Off topic: Viaplay tuli nyt irtisanottua. Ihan pelkästään jo siitä syystä, että otto hetkellä on lukenut, että kaikki UFC tapahtumat kuuluu hintaan. Nykyään teksti muuttunut, mutta en ole kyllä tästä ole saanut mitään sähköpostia, että tätä olisi muutettu. Lisäksi ärsyttää, ettei fighting paketin ottajille ollut minkäänlaista alennusta hinnasta. Minä vuonna UFC alkoi Viaplayn kautta näkymään? Mietin vain, että melko monta vuotta tuo paketti itselläkin ollut.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34

aidan

poissa
VIP
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
1 868
Tulee kyllä pahasti Ronda Rouseyn paluu Nunesia vastaan mieleen tästä..
Ei noita oikein voi verrata. Rouseyn matsi oli muistaakseni Vegasissa ja mimmi asui silloin suht lähellä pelipaikkaa. McGregor asuu Irlannissa ja promotilaisuuksiin USA:n puolelle irrottautuminen sotkee aina treenikuviot useammaksi päiväksi. Rousey olisi päässyt paljon vähemmällä matkustamisella ja ajanhukalla.

Irkku on muutenkin tehnyt urallaan UFC:lle niin moninkertaisesti enemmän promoa kuin muut, että hän kokee varmaan olevansa sellaisessa asemassa, että nyt riittää vähempikin. Areena on myyty jo loppuun ja PPV-myyntiä pystyy kyllä vielä rummuttamaan, kun McGregor ilmeisesti kuun puolivälissä tulee Vegasiin. Vaikea uskoa, että kieltäytyisi silloinkin vielä mainoshommista.
 
Ylös