- Liittynyt
- 31.10.2002
- Viestejä
- 51
tää ihme niskareeni:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Sternocleidomastoid/CBNeckFlx.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/Sternocleidomastoid/CBNeckFlx.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Mato
tää ihme niskareeni:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Sternocleidomastoid/CBNeckFlx.html
Originally posted by Hannibal
Ihme vaijerihomohollywoodpelleilyä.
Tässä niskatreenin mallia:
http://www.gometal.com/training/kekkonen/kekkonen.html
:D
Originally posted by mtk77
OK yritän etsiä sen Louien jutun mutta se vie aikaa kun Louien kirjoituksia on netissä melko paljon.
Originally posted by KyntöSika
Kysyppäs kuule vaikka keneltä kovalta maastavetäjältä esim. Hannu Maliselta että mitä reiden lähentäjillä tehdään!!
Originally posted by JSmith
Tuossa muuten lihas ja perässä liike. Ei ne muskelit järin suurelta näytä, mitkähän ne ovat ne massiiviset möykyt mihin täällä viitataan?
Originally posted by Hippa
Mun kirjassa ko. kuva on hieman eri näköinen (varmaan kaikissa kuvissa on eroa). Tuossa sun linkissä ei mainita reiden pitkää lähentäjälihasta (m. adductor longus), joka ulottuu polvitaipeeseen asti. Mun kuvissa tuo iso lähentäjälihas on aika paksunäköinen. Yhteensä noita reiden lähentäjiä on 5 kappaletta.
Kyllä mä uskon, että ne voi isoksikin kasvattaa, onhan ne lihaksia siinä missä muutkin
Originally posted by strong
Eiköhän se liity tähän(tosin hormonitoiminnan muutokseen, Iiro Seppäsen magiikkaan ja muuhun höpöhöpöön ei tässä paneuduta sen syvemmin. Lihas on tyhmä):
"Mondays are devoted to maximal strength development of the squat and deadlift. This is accomplished through the use of the maximal effort method. This can be simply defined as picking an exercise related to the squat and deadlift and working up to a one-rep max. This method of training is one of the best ways of developing strength, but has its limitations. One of these limitations is that you can’t train above 90% for more than three weeks at a time, or your body will begin to shut down because of the high demands being placed on it. Since the maximal effort method involves working up to one-rep, your training capacity is up to 100%. We avoid the high demands and potential for overtraining by switching the max effort exercise every 1 to 3 weeks"
Eli, olikohan tuo se konjugaatiometodi siellä Saken kirjassa? No, kuitenkin maksimitreeniä tekemällä menee ylikuntoon toistamalla samaa liikettä viikottain, mutta muuttamalla 1-3 viikon välein maksimiliikettä, joka on pääliikkeen kanssa samankaltainen, ei mukamas ylikunto iske. Minä en henkilökohtaisesti usko tuohon ja väitän että jos tehdään maksimiin asti näitä pääliikkeen kanssa samankaltaltaisia liikkeitä, tulee ylikunto silti. Intensiteettiä on pakko muuttaa tai tulee ylikunto.
Originally posted by mtk77
Strong: Syy miksi alunperin tultiin tähän Louien juttuun oli se, että kannattaako liikkeitä vaihtaa bodaus mielessä ja yritin tällä tutkimus viittauksella osoittaa, että on ainakin teoreettista merkitystä liikkeen vaihtelulla treenissä käytäntö saattaa olla asia erikseen. Eli nyt ei ole kysymys erityisesti wsb- menetelmästä tai siitä kumpi liike on parempi kyykky vai prässi. Pidän mielestäni kohtuullisena, että etsin sen jutun jos se on kohtuu ajassa löydettävissä.
Originally posted by strong
OK!
Minä sanon vielä oman mielipiteeni tuosta liikkeiden vaihtelusta. Minusta toistojen, sarjojen, palautuksen, suoritustyylin, liikenopeuden,tehostuskeinojen ja treenifrekvenssin muutos tuntuisi toimivan paremmin kuin vaihtamalla varsinaisia pääliikkeitä(esim. penkki, kyykky, maastaveto ja hauiskääntö tangolla) jotka ovat normaalitapauksessa havaittu kaikista tehokkaimmiksi. Eli noita edellä mainittuja asioita muuttamalla saa enemmän tehoa treeniin kuin liikkeiden vaihdolla. Mutta mitäpä tapahtuu sitten kun vaihtelee pääliikkeitä ja noita kaikkia seikkoja yhtä aikaa? Eipä juuri mitään.
Mutta tämä on vain minun mielipide.
Originally posted by mtk77
Tässä se maininta nyt on en tiedä oliko kyseessä tutkimus vai mikä mutta tällainen löytyi.
The combination of changing special exercises and using short rest periods (about 40 seconds between sets) has proven to be most effective for producing growth hormone. The short rest will cause lactic acid to build up.
When you fight through this discomfort, you will produce the most growth hormone. Also, when you use maximal weights in the same exercise for more than 3 weeks, growth hormone production stops! Wusef Omar, a colleague of the renowned Tudor Bompa, with the help of top exercise physiologists, validated this at York University in Toronto.
Tässä on linkki koko juttuun:
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/ls20.htm