Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyviä ja hauskoja pätkiä kyllä tulee!!
Tuolla ruokamäärällä + bodarin lisäravinteilla menee pauttiaralla 2000 Euroa kuukaudessa pelkkään yhden miehen ruokaan.
Siinä täytyy kyllä molempien painaa pitkää päivää kohtalaisella liksallakin että jää rahaa muuhunkin kuin pelkkään podaamiseen ja laskuihin
600e/kk "bodarin lisäravinteisiin" just... :face: Sm-tasolla aika harvassa niin tyhmät tai lahjattomat ukot.
Jos katsoit sen jakson, missä haettiin lisäravinteita liikkeestä, niin menihän niihin nyt satoja euroja. Tankkauspäivät kylkeen jne. Ja mistä sait luvun 600€?
Jos nuo maksoivat rontin 52 euroa, ni kun nyt kertoo vaikka 30 ni sekin tekee jo 1560, tässä kuussakin kun on 31 päivää niin yli 1600. Joku pelkkä lihaprotsku ja aminotkin tekee varmaan kuussa jo yli 200.
Miten helvetissa menee alas 500g valkuaista eka ja sen jalkeen 2 kiloa lihaa/kalaa?
On tuo Tommi kyllä hieno mies. Oikein kunnon "no bullshit" koulukunnan edustaja.
Ja kuten sanoin jo aiemmin, se ei ole mies, eikä mikään jolle ei sapuska maistu :D
Tuosta ruoka-aine allergiasta olisi mielenkiintoista kuulla enemmänkin juttua. En ollut tietoinen, että jotkut mausteetkin olisivat pannassa tuollaisen takia. Kaippa ne sitten jollain tavalla sitä suolistoa ärsyttävät siinä missä ruokakin.
Olisi myös mielenkiintoista kuulla, että miten Tommi on päätynyt tämänmalliseen ruokavalioon. Proteiiniahan tulee reilusti, mikä on toki dieetillä hyvä asia, mutta että noin paljon, niin olisi kiva kuulla perusteluja, mikä tässä on taustalla vai onko edes mitään. Jotkuthan vaan tykkää syödä enemmän proteiinia mm. siitä syystä, kun saavat siitä kylläisemmän tunteen. Lähinnä vain sitä mietin, että melkoisen kova urakka tuon luulisi vatsalle olevan, että miksei korvaisi osaa suosiolla vaikka niillä pahoilla hiilareilla
Sen verran on ihan pakko saivarrella, että esim. 2 kiloa raakaa punaista lihaa sanotaan nyt vaikka jauhelihaa ei valmistuksen jälkeen paina sitä 2 kiloa. Eli todellisuudessa määrä mitä syöt on vähän pienempi. 400g jauhelihapaketista jäi itselleni muutamien testailujen nojalla yleensä sellaiset ~220-250g. Jonkinverran vaihtelua noissa.
Eikös Tommi tuossa ruokavalioesimerkissä nimenomaan puhunut raakapainosta per päivä?
Joka tapauksessa, onhan tuossa melkoinen satsi ruokaa ja tiedän kyllä millaiset meriitit miehellä on syömisrintamalla, että ei tässä olla kunniaa keneltäkään viemässä
Sen verran on ihan pakko saivarrella, että esim. 2 kiloa raakaa punaista lihaa sanotaan nyt vaikka jauhelihaa ei valmistuksen jälkeen paina sitä 2 kiloa. Eli todellisuudessa määrä mitä syöt on vähän pienempi. 400g jauhelihapaketista jäi itselleni muutamien testailujen nojalla yleensä sellaiset ~220-250g. Jonkinverran vaihtelua noissa.
Eikös Tommi tuossa ruokavalioesimerkissä nimenomaan puhunut raakapainosta per päivä?
Joka tapauksessa, onhan tuossa melkoinen satsi ruokaa ja tiedän kyllä millaiset meriitit miehellä on syömisrintamalla, että ei tässä olla kunniaa keneltäkään viemässä
Ihan off topic.
Ruuat lasketaan yleensä raakapainon mukaan jonka mukaan sitten myös lasketaan proteiinitkin. Tottakai 2 kilossa kypsää jauhelihaa on enemmän proteiinia ja kaloreita kuin raa'assa, mutta kun ne arvot ovatkin laskettu raa'asta lihasta. Sanonta, että syö kaksi kiloa lihaa päivässä tarkoittaa tietysti raakapainoa. Mee vaikka ravintolaan ja tilaa 200 gramman pihvi niin se on raakapainosta mitattu ei kypsänä. Kypsänä se ei paina sitä 200grammaa.
Itse olen aina laskenut lihani kypsän painon mukaan. Sama koskee riisiä, pastaa jne. Poikkeuksena oli puuro, silloin kun sitä vielä söi.
En tiedä tekeekö muut samaa, mutta itse olen toiminut alusta asti noin.
Nähtävästi olen toiminut kaikkien ohjeiden vastaisesti sitten :D
Minä olen tosiaan alusta asti tehnyt noin ja omalla kohdallani koennut toimivaksi.
Alkuun tietty vaati hieman opettelua, että löytää oikeat tuotteet laskureista. Nykyään menee jo aika rutiinilla, muutenkin kun syö joka päivä lähes samoja ruokia.
Sitä en tiedä, kuinka tarkkoja nuo ravintoarvot sitten todellisuudessa ovat, mutta eivät ne kaiketi ihan tuulestakaan temmattuja ole...
Hetkinen... Eihän esim. kanasta haihdu kypsennettäessä muuta kuin vettä? Eli jos on 300g maustamattomia kanasuikaleita joissa esim. 20g/100g prodea niin kyllä siinä kypsässä setissä on se sama 60g satsiinsa vaikka painaakin paljon vähemmän! Miksi tehdä asioista niin vaikeita?
Vaan ja ainoostaa pakkislaiset laskee ravinnon kypsänä.