The Game Changers (kasvisruokavalio)

Testing the carbohydrate-insulin model of obesity in a 5-month feeding study: the perils of post-hoc participant exclusions


 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Insulin...Still an Undeserved Bad Reputation After 10 Years

 
Tää lähtee kuunteluun tänään lenkillä.

So-called health foods that we think are doing something great for us sometimes are leading to the very things we are trying to avoid. Today’s guest is Sally Norton and she joins us to talk about chemical compounds called oxalates that are found in plants and the dangers they pose to our health! Sally grew up veggie-centric and spent 16 years as a vegan and vegetarian, and today she tells us about the many health difficulties she experienced before discovering the dangers of oxalates. We take a deep dive with her into the chemical reactions and physiological processes caused by oxalates in our bodies and she weighs in on how these compounds bind to minerals causing things like gout, stopping damaged tissue from healing properly, and blocking our ability to read warning signals from the body. Sally also gets into which parts of different food groups like brassica, leafy greens, tubers, and grains are high in oxalates and should be avoided. We talk about the damage a vegetarian diet can cause to the gut before getting into a fascinating exchange about the birthplace of moral arguments for avoiding meat, with links to Seventh Day Adventism and societies whose reasons to dissuade populations from an animal diet were originally economic. Other talking points are lost methods of preparing vegetables to make them lower in oxalates, how vegans might decrease oxalates, and how Sally thinks about eating meat sustainably as an environmentalist!


View: https://www.youtube.com/watch?v=54Jlc4LP8a0
 
Tolla Nortonilla on taustalla joku Suomen terkkaria vastaava koulutus ja nettisivuilla myydään keittokirjaa ja palveluja.

Kuuntelematta paskaa, mut Dona vois raportoida pääpiirteet.
 
Onko paljon kasvissyöjiä paikalla? Mulla on makrojakauma muuttunut radikaalisti kasvikseksi muututtuani, eläinproteiinin ja varsinkin rasvan jäätyä 95% pois.

Hiilarit melko korkealla, rasvat hyvistä lähteistä melko alhaalla, prode jossain 120-170g/päivä tasolla. Painan 103kg ja 181cm

Pakki saattaa viikon toimia ihan hyvin, välillä viikon tosi löysällä ja shittiä tulee usein. Tottuuko vatsa tähän papujen mussutukseen pikkuhiljaa, vai ei?
 
Voi olla, että tottuu, voi olla että ei. Usein kasvipohjaisempi ruokavalio lisää joka tapauksessa kuidun määrää ja kakkamassa kasvaa.
Jos sun tavoite on lihasmassan kasvatus, niin proteiinia voisi tulla enemmän ylipäätään ja kyllähän se papujen ym. syönnillä hankalaksi menee. Ratkaisin itse ongelman lisäravinteilla (herne- ja riisiproteiini, leusiinilisä jne. ) ja esim. nyhtökauralla.
 
Voi olla, että tottuu, voi olla että ei. Usein kasvipohjaisempi ruokavalio lisää joka tapauksessa kuidun määrää ja kakkamassa kasvaa.
Jos sun tavoite on lihasmassan kasvatus, niin proteiinia voisi tulla enemmän ylipäätään ja kyllähän se papujen ym. syönnillä hankalaksi menee. Ratkaisin itse ongelman lisäravinteilla (herne- ja riisiproteiini, leusiinilisä jne. ) ja esim. nyhtökauralla.
Mun tavoite on tällä hetkellä voimatasoissa.
En käytä aineita, omaan hyvin suuren lihasmassan siihen nähden ja toinen tavoite on säilyttää jo saavutettu massa. 150g päivässä proteiinia riittänee siihen ja vähän ylikin.
Mutta, tosiaan on monta päivää löysällä ja sitten taas normaalisti, en keksinyt vielä tähän syytä?
 
Kasvien antiravinteet huomioidaan jopa kanojen ruokinnassa, mutta suurinosa ihmisistä(vegaanesita varsinkin) tuntuu kuitenkin olevan tietämättömiä antiravinteista ja niiden haitoista. Ei ihmekkään kun mineraalipuutokset on vegaaneilla yleisiä. Ei paljo auta se pieni määrä sinkkiä, rautaa tai mangnesiumia kasveista, kun siitä imeytyy vain murto-osa.

antiravinteet.jpg
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom