Suomen Voimanostoliiton hallitus - Oman pesän suojelu, sääntöjen noudattamatta jättäminen, diktatuuri

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
"Lisäksi A:n katsottiin käyttämällä liiton jäsenseurasta nimitystä ”virtuaaliseura” mahdollisesti halventaneen kysymyksessä ollutta seuraa."

Liittyykö tämä siihen, asuvatko ko. seuran jäsenet samalla paikkakunnalla ja harjoittelevatko yhdessä? Voimanostossahan järjestetään vuosittain joukkueiden välinen kilpailu, Voimamalja. Parranpärinää voi aiheutua siitä, jos eräistä Suomen parhaista nostajista muodostuu superseura vaikka ko. nostajat asuisivat eri paikkakunnilla eivätkä harjoittele yhdessä.
Minusta urheiluhenkistä olisi, jos henkilön edustama seura on hänen asuinpaikkansa mukainen tai "kasvattiseura".

"Virtuaaliseura" oli terminä käytössä jo 10 vuotta sitten. Ajatuksen takana oli nimenomaan se, että haettiin maan parhaat nostajat samaan seuraan, jotta joukkuekilpailussa saavutettiin helppo voitto. Samalla tavoiteltiin myös seurojenvälisen Voimamalja-tittelin ja kiertopalkinnon voittoa. Joukkukisaa ei enää järjestetä.
 
Jatkokäsittelyä varten työstettävänäni oleva laajempi asiakirjakokonaisuus ja siihen liittyvä prosessi muistutti hyytävästä totuudesta Suomen Voimanostoliiton hallituksen "hieman" puolueellisesta toiminnasta.

Sen lisäksi, että Suomen Voimanostoliiton halliitus vastineessaan myönsi virheiden tapahtuneen "suunnilleen kuvatulla tavalla", se myös kirjoitti, ettei "näyttöä tapahtuneelle ole".

Liiton hallitus myönsi, että virheitä oli tapahtunut, mutta kun niille ei heidän mielestään ollut näyttöä, niin sääntörikkomuksiin ei tarvinnut kurinpitotoimin puuttua.

Kilpailun ylintä toimivaltaa edustanut virkailija, juryn puheenjohtaja ja myös Suomen Voimanostoliiton varapuheenjohtaja, oli punnitushuoneessa, kun liiton sihteeri tuli sinne sääntöjenvastaisesti meuhkaamaan ja ajamaan omaa asiaansa.

Siitä huolimatta asialle ei ollut näyttöä!

Puhumattakaan kahdestakymmenestä punnitusta odottaneesta läsnäolijasta, joista yksi on antanut aiheesta kirjallisen lausunnon, missä hän totesi, että liiton sihteerin toiminta oli hänen asemalleen asiatonta.

Ei ollut näyttöä!

Vai eikö jokin taho "nähnyt", tai halunnut nähdä, näyttöä.

Punnitustilassa ollut, kilpailun ylintä päätäntävaltaa edustanut henkilö kirjoitti henkilökohtaisessa viesissään Ahlrothille, ettei usko Timon pyytävän anteeksi.

Miksi Timon olisi pitänyt pyytää anteeksi?

Miksi Suomen Voimanostoliiton varapuheenjohtaja epäili, ettei Suomen Voimanostoliiton sihteeri Timo pyytäisi anteeksi?

Vielä isomman jokerin tarjosi liiton puheenjohtaja: "Timo nyt on Timo."

Tarkoittaako se, että Suomen Voimanostoliiton sihteeri Timo voi toimia omien normiensa mukaan? Vai mitä "Timo nyt on Timo" tasa-arvoisuutta vaalivassa urheiluliitossa tarkoittaa?

Naurattaisi, ellei kyse olisi vakavasta asiasta!
 
Liiton sihteeri eroaa tehtävästään 7.3.2020 lähtien
Liiton sihteeri Timo Lillbacka on ilmoittanut eroavansa tehtävästään 7.3.2020 alkaen Tämän vuoksi sihteerin sijasta liitolle tulevat kirjeet, laskut, tiedustelut ym. tulee toimittaa tästä päivästä 1.3.2020 alkaen sähköpostiosoitteeseen info@svnl.fi.
Edelleen käytössä olevia sähköpostilaatikoita ovat jasentieto@svnl.fi (liiton jäsentietojärjestelmään liittyvät kysymykset), tulokset@svnl.fi (kilpailujen tulospöytäkirjojen toimitusosoite) ja voimanostajalehti@svnl.fi (Voimanostajalehteen menevät aineistot).
Liiton väliaikainen postiosoite on toistaiseksi 1.3.2020 lähtien Suomen Voimanostoliitto ry., c/o Tero Hyttinen, Alkkulanraitti 72 as 2, 95600 YLITORNIO. Liiton puhelinnumero on edelleen 010 309 4270.

******
Riitatilanne, kaikki hommat tekemättä (paitsi palkan taisi nostaa :) ) ja jälleen ovet paukkuen helvettiin. Perussuoritus Timo nyt on Timolta.

Kentältä tuli lopultakin riittävästi kannanottoja ja painetta, jotta Lillbacka osasi tehdä oman siirtonsa.

Ihmeellisintä asiassa on tietenkin se, että Suomen Voimanostoliiton hallitus on ollut täysin kädetön sekä tässä loppuliu'ussa että viimeiset pari vuotta noin ylipäätään. Se kertoo korutonta tarinaa hallituksesta ja sen pätevyydestä, mutta erityisesti se kuvastaa hallituksen puheenjohtajan kyvyttömyyttä toimia tehtävänsä vaatimalla tasolla.

Kansallisen lajiliiton hallitustyöskentely vaatii oikeasti kompetenssia. Totuus kuitenkin on, että 10 ääntä riittää, mutta valitettavasti tehtävästä kiinnostuneita päteviä henkilöitä ei juurikaan ole. Ja jos on, eikä naama miellytä, niin "oikeat" äänet kalastellaan (tieto, ei olettamus) tasta-agitoinnilla.

Lopputulos on nähtävillä.
 
Viimeksi muokattu:

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom