Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eikä sitä ole pakko ottaa sitä sämpylää. Itse otan usein kanasalaatin triplalihalla.
Kebab salaatti ilman kastikkeita pari krt viikkoon ketodieetillä. Mitäs paskaa nois kebabeis on? Ne tarvii vaan osata muokata ruokavalioon sopivaksi. Saa noista subeistakin paskaruokaa..
Ei muuten paskempi idea ollenkaan, toihan olis ihan täydellinen vaihtoehto. Mitähän tollasella on hintaa?
Kokonainen kanateriaki hunajakaura/kokojyväpatongilla, tuplalihalla & paahdettuna, juustoo joo (tarvittaessa pekoni, mmm), southwest/chipotle soosilla ja kaikilla rehuilla öljyineen pippureineen. Kokeilkaapas lyödä tää yhtenä pötkönä myyjälle heti alussa :D
Menee kyllä liikaa rahaa kun tulee noita subeja vedeltyä vähän liiankin usein. Mut minkäs teet kun on niin hyviä eikä kuitenkaan yhtä paskaa kun joku pizza/kebab/hamppari.
Subi on podisafkaa joka menee suoraan pattiin ;)
Joteki arvasin tän thredin avatessa että toi setti tänne tulee ko. henkilöltä. :D
Ai mitä paskaa? Kyllä se(kebab) on ihan pelkkää paskaa tarjoiltuna runsaan suolan kera.
Asiaa....
Mikäs vika valkoisessa riisissä on?kunhan unohtaa sen valkoisen riisin
Jos nyt verrataan Tuota subia vaikka siihen kebabbiin niin laadukas kebab liha+salaatti annos ei sisällä pullaa, 80% subway sisallöstä on valkoista pullaa ja se kokojyväkin on samaa pullaa, taikinan joukkoon on ripoteltu vain ihan pikkaisen jyviä.
Onhan kebabissa suolaa ja rasvaa mutta eivät ne urheilijalle joka menettää joka päivä suoloja hikoilessaan aiheuta suurta ongelmaa.
Subit taas ovat tosiaan pääasiassa nopeita hiilareita ja joku hunajakastike vain pahentaa ongelmaa, ihan shaisse paskaa ei sovi kehoilijalle.
Offilla kebab salaattiannos on ihan hyvä joskus, kunhan unohtaa sen valkoisen riisin ja ranskikset siitä pois.
Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.
En myöskään ymmärrä malton lisäämistä palkkariin kun sekin on pahinta mahdollista nopeaa hilihydraattia täysin ilman suojaravintoaineita kivennäisiä tai vitamiineja jota et todellakaan tarvitse.
Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.
Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.
Sitä on se ns tavallinen ja sit kylmäpuristettu versio. Kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistuksessa ei lisätä tai poisteta mitään aineita, vaan se nimensä mukasesti ihan mekaanisella tavalla erotellaan (öljyt siemenistä siis).Ja eikös rypsiöljy ole aika käsiteltyä tavaraa??
Oisko lisää tietoa tästä? Kiinnostais tuo rypsärin epäterveellisyys.