Subway

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja jawhead
  • Aloitettu Aloitettu
^ No meinasin lähinnä kebua ranskiksilla. Ja ei kebabissa mitään vikaa oo, namiahan se on. Pointti nyt lähinnä se ettei subi ihan yhtä "paskaruokaa" oleo kuin pizza/hamppari/kebab (ranskalaisilla) imo.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Subien hyvä puolihan on se että jos jättää kastikkeet ja öljyt pois niin rasvaa ei tule liikaa ja ovat aivan loistavaa tavaraa tankkaamiseen.

ps. viikonloppuna lähtee 2x30cm :P
 
Eikä sitä ole pakko ottaa sitä sämpylää. Itse otan usein kanasalaatin triplalihalla.

Sitä en tajua, miten ne siitä valkoisesta kananpalasesta saavat "grillatun". Päältäpäin näyttäisi, että se on keitetty suolavedessä ja sitten jollain laitteella painettu mustat viivat päälle...
 
Kebab salaatti ilman kastikkeita pari krt viikkoon ketodieetillä. Mitäs paskaa nois kebabeis on? Ne tarvii vaan osata muokata ruokavalioon sopivaksi. Saa noista subeistakin paskaruokaa..

Ai mitä paskaa? Kyllä se on ihan pelkkää paskaa tarjoiltuna runsaan suolan kera.
 
Ei muuten paskempi idea ollenkaan, toihan olis ihan täydellinen vaihtoehto. Mitähän tollasella on hintaa?

8e lounarilla saan tuon melko tasan tarkkaan ;) Pakko siihen on laittaa jotain majoneesia vähän, muuten on aika kuppainen salaatti. Ei se mikään makuelämys ole vetää vetisiä SUOMItomaatteja ja SUOMIkurkkuja jonkun saalaattihakkeluksen kanssa. Ei auta edes tölkkijalapenot tai tölkkisuolakurkut. Joku kirsikkatomaatti ja viinirypäle sopisi hyvin sinne salaattiin. Mutta onhan tuo kuitenkin aika vähäkalorinen ja runsasproteiininen. Vaikke edelleenkään ole mitään grilliä nähnytkään ;)

Olenko muuten ainoa, jota naurattaa "sanwich artist" nimitys millä Subi leivänvääntäjiä kutsuu? :D Miksei Hesellä ole hamburger artistia? Jai majoneeshi manageria?
 
Kokonainen kanateriaki hunajakaura/kokojyväpatongilla, tuplalihalla & paahdettuna, juustoo joo (tarvittaessa pekoni, mmm), southwest/chipotle soosilla ja kaikilla rehuilla öljyineen pippureineen. Kokeilkaapas lyödä tää yhtenä pötkönä myyjälle heti alussa :D

Menee kyllä liikaa rahaa kun tulee noita subeja vedeltyä vähän liiankin usein. Mut minkäs teet kun on niin hyviä eikä kuitenkaan yhtä paskaa kun joku pizza/kebab/hamppari.

Subi on podisafkaa joka menee suoraan pattiin ;)


Joteki arvasin tän thredin avatessa että toi setti tänne tulee ko. henkilöltä. :D
 
Joteki arvasin tän thredin avatessa että toi setti tänne tulee ko. henkilöltä. :D

Älä valita, hyvin se näytti sulle(kin) maistuvan ;)
 
Ai mitä paskaa? Kyllä se(kebab) on ihan pelkkää paskaa tarjoiltuna runsaan suolan kera.

Jos nyt verrataan Tuota subia vaikka siihen kebabbiin niin laadukas kebab liha+salaatti annos ei sisällä pullaa, 80% subway sisallöstä on valkoista pullaa ja se kokojyväkin on samaa pullaa, taikinan joukkoon on ripoteltu vain ihan pikkaisen jyviä.

Onhan kebabissa suolaa ja rasvaa mutta eivät ne urheilijalle joka menettää joka päivä suoloja hikoilessaan aiheuta suurta ongelmaa.
Subit taas ovat tosiaan pääasiassa nopeita hiilareita ja joku hunajakastike vain pahentaa ongelmaa, ihan shaisse paskaa ei sovi kehoilijalle.

Offilla kebab salaattiannos on ihan hyvä joskus, kunhan unohtaa sen valkoisen riisin ja ranskikset siitä pois.

Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.
En myöskään ymmärrä malton lisäämistä palkkariin kun sekin on pahinta mahdollista nopeaa hilihydraattia täysin ilman suojaravintoaineita kivennäisiä tai vitamiineja jota et todellakaan tarvitse.
 
:kuola: oi että tuli nälkä... Thaimaassa tuli syötyä moneen kertaan subwayta, mm, jotain salamihässäkkää yms. Oli muuten elämäni herkullisimpia leipiä :kuola:
 
Jos nyt verrataan Tuota subia vaikka siihen kebabbiin niin laadukas kebab liha+salaatti annos ei sisällä pullaa, 80% subway sisallöstä on valkoista pullaa ja se kokojyväkin on samaa pullaa, taikinan joukkoon on ripoteltu vain ihan pikkaisen jyviä.

Onhan kebabissa suolaa ja rasvaa mutta eivät ne urheilijalle joka menettää joka päivä suoloja hikoilessaan aiheuta suurta ongelmaa.
Subit taas ovat tosiaan pääasiassa nopeita hiilareita ja joku hunajakastike vain pahentaa ongelmaa, ihan shaisse paskaa ei sovi kehoilijalle.

Offilla kebab salaattiannos on ihan hyvä joskus, kunhan unohtaa sen valkoisen riisin ja ranskikset siitä pois.

Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.
En myöskään ymmärrä malton lisäämistä palkkariin kun sekin on pahinta mahdollista nopeaa hilihydraattia täysin ilman suojaravintoaineita kivennäisiä tai vitamiineja jota et todellakaan tarvitse.

Ja tämmönen ruuasta vaahtoaminen on ihan naurettavaa näin yleisellä tasolla. Joku kebab tai subway sillon tällöin ei tosiaankaan tapa mitään diettijaksoa ja vielä vähemmän sillä on merkitystä jos ei ei ole dietillä.
 
Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.

Oisko lisää tietoa tästä? Kiinnostais tuo rypsärin epäterveellisyys.
 
Kebabin rasvoista vaahtoaminen on aika turhaa, kun täällä jotkut idiootit vetävät pullosta rypsiöljyä ja se kuitenkin on monien uusien tutkimusten mukaan ihmisravinnoksi kelpaamatonta.

Itteä kanssa kiinnostais toi rypsäriväite että koskas se näin päin ois muka kääntyny? Että oikeen ihsmiravinnoksi kelpaamatonta?! Kaikki maailman muut tutkimukset on kuitenkin iät ja ajat puhunu sen puolesta. Eikä pelkästään teorian tasolla vaan myös ihan käytännössä jengi vetää täällä pakkiksellakin rypsärii litrakaupalla vuodessa ja hyvin menee (myös allekirjoittanut itse).
 
Pitäs kyllä varmaan vääntää toisessa threadissa, mutta ite oon yrittäny välttää rypsiöljyä ku ruttoa sen suuren omega-6-pitosuuden takia. Sitä kun tulee muutenkin aika paljon nykysestä ruokavaliosta. Ja eikös rypsiöljy ole aika käsiteltyä tavaraa??
 
Vai että taas se rypsäri on oikein ihmisravinnoksi kelpaamatonta.. :rolleyes: Sehän tarkoittaa siis sitä, että se on akuutisti myrkyllistä. Tai ainakin hyvin haitallista terveydelle. Luultavasti se sisältää myös sellaisia aineita, jotka eivät imeydy lainkaan tai mitä elimistö ei voi hyödyntää mitenkään.

Toivon olevani väärässä mutta noiden Archeyn "uusimpien tutkimusten" takana lienee jälleen iki-ihanan AH:n väittämät siitä että alfalinoleenihappo blokkaa delta-6-desaturaasientsyymin toiminnan ja siten pysäyttää luontaisen eikosanoidien valmistuksen. Tälle en ole vieläkään nähnyt mitään kovin vakuuttavaa näyttöä, lähinnä päinvastoin. Voi olla, että ihmisen kyky hyödyntää alfalonoleenihappoa ei ole erityisen tehokasta mutta kyllä siinä paketissa on muutama muukin muuttuja. Toivon mukaan olen erehtynyt ja saamme lukea tuolle väittämälle rypsärin myrkyllisyydestä jotain betoniin valettua faktaa.



Niin joo ja uhkaa mennä hyvä Subway-ketju pilalle, joten todettakoon että otin taannoin kestosuosikkiini (kana teryaki tuplalihalla) myös tuplajuuston, mikä oli mahtavuutta! :kuola:
 
Ja eikös rypsiöljy ole aika käsiteltyä tavaraa??
Sitä on se ns tavallinen ja sit kylmäpuristettu versio. Kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistuksessa ei lisätä tai poisteta mitään aineita, vaan se nimensä mukasesti ihan mekaanisella tavalla erotellaan (öljyt siemenistä siis).
 
Oisko lisää tietoa tästä? Kiinnostais tuo rypsärin epäterveellisyys.

Rypsiöljy
Linolihappo (omega-6) 22 %
Algalinoleenihappo (omega-3) 10 %

Arvot ovat noin-arvoja ja voivat jonkin verran vaihdella valmistusmenetelmästä riippuen.



Omegarasvojen saanti vaihtelee runsaasti. Omega-6-rasvojen lähteitä on paljon enemmän. Niitä saadaan piilorasvoina elintarvikkeiden mukana. Pahimmillaan suhde voi olla 20:1 eli saamme omega-6-rasvoja 20-kertaisen määrän omega-3-rasvoihin verrattuna.

Mitä näillä suhteilla on väliä? Yksinkertaistettuna ero on siinä, että tiedetään omega-6-rasvahappojen tuottavan kehossa tulehdusta ja kipua aiheuttavia yhdisteitä ja omega-3-rasvahappojen puolestaan lievittävän niitä. Tästä syystä jokaisen olisi siis syytä ymmärtää, että suhde 20:1 omega-6/omega-3 tarkoittaa suositustasoon (4:1) verrattuna viisinkertaista tulehdustekijöiden määrää tulehduksia hillitseviin nähden. Tällä seikalla on merkitystä myös kehonrakentajalle. Treenissä syntyy mikrovaurioita, kovassa treenissä joskus jopa runsaasti. Mikrovauriossa syntyy paikallisia tulehdustiloja, joiden täytyy korjaantua ennen seuraavaa treeniä. Jos tulehdustekijöiden määrää moninkertaistuu, miten palautumisen mahtaa käydä?

Kannattaisiko kasviöljyjen (omega-6-lähteiden) saantia vähentää yksinkertaisesti lisäämällä voin ja eläinrasvojen käyttöä, sillä voissa omega-6-rasvahappoja on vähän yli prosentin verran, kun taas rypsiöljyssä omega-6-rasvahappoja on yli 2,2 kertaa enemmän kuin omega-3 rasvahappoja? Eikö näin omega-3-rasvahappojen suhteellinen osuus paranisi ilman että niiden saantia lainkaan lisättäisiin?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom